Media-Maffia

Rechter De Waele en OvJ.Wouter Bos: Wij en onze Peter hebben volste vertrouwen in ‘Moordenaar’ Astrid Holleeder.

(van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vandaag is alweer de zoveelste ‘OM –bezorg-Willem-Holleeder-Levenslang-Riool-SBS-Showbizz- Show’ met in de Hoofdrollen de zwaar taxfree-betaalde (door het OM) ‘Judas-Zussen Holleeder’ en hun ‘Media -Pooier-Peter R de Vries ‘.En we worden er al tijden kotsmisselijk van, maar in het belang van de Rule of Law zijn we verplicht er over te berichten. Als de OM bendeleden niet ‘druk’ zijn met zich ‘Omhoog te neuken'(Video), dan zaten ze voorheen in geflopte ‘Judas-Raadkamer’ van  ‘Joker Peter R de Vries’ te liegen en bedriegen. Bizar de ‘Judas-Raadkamer-medewerkers’  ‘Killer Queen Rechter Nieke de Waele’(Video) en ‘OvJ. Wouter–altijd trefzeker-Bos ‘hebben laten weten in de corrupte Gevestigde Orde Pers  ‘dat zij het volste vertrouwen hebben in de protegee van hun (SBS-Riool)-Presentator Peter R. de Vries dat ‘Moordenaar’ Astrid nooit liegt net als wij van de Gerechtelijke macht’(Kuch).

Willem Holleeder onder ede:”Peter R. De Vries & Justitie wil mij levenslang bezorgen met Knip&Plakwerk(Video) net als bij Steve Brown voor 12 jaar”.

 

Astrid pleegde nog even openlijk zware Smaad en Laster door te suggereren dat Willen haar en haar dochter Miljuschka(Hoereert zich o.a. bij ‘RTL-Riool –Boulevard’ ) en haar kleinkind door Willem worden bedreigd met de dood. En sneerde Willem daarna hysterisch in een moeite door toe  ‘Ik had je een kogel door je Kop moeten schieten,’ wat de facto een bedreiging is en dus Strafbaar, maar de Rechter en de Officieren van Justitie (die waren nu even  niet Trefzeker) lieten het gewoon rustig passeren. Dan loog zij er dramatisch op los door te stellen dat zij nu leefde als arme kluizenaar op een armtierige studenten flatje en bijna nooit buiten durft te komen en dus o.a. niet meer kan ‘musiceren’(=neuken(Video)) met haar Hakkelaar. Dat terwijl zij weer op andere momenten in de ‘Pulp-Media’ van de daken krijts dat van haar groot Leugen ‘Judas-boek’ meer dan 500 duizenden exemplaren zijn verkocht en leeft in een zwaar bewaakte ‘Wilders-Vila’ van Justitie. En haar ‘Judas-Boek’ dus volgens eigen zege miljoenen heeft opgeleverd, al dan niet samen met haar ‘Media Pooier- Peter R de Vries. En ‘vergat zij’ en de Rechter even voor het gemak dat zij beveiligd en vet betaald wordt door Justitie.

‘Sugar Daddy Jinek’ kreeg weer een” Natte -Haring-Doos”(Video).

Saskia Belleman ook een voormalig Judas Raadkamer lid  van Peter R. de Vries doet natuurlijk weer vandaag hysterisch en hijgerig verslag in De Telegraaf  van het ‘Lieg en bedrieg optredenden’ Astrid Holleeder. En zat ‘s-avonds als de Telegraaf Lynch-journalist Astrid haar leugens en hysterisch misdadige gedrag goed te brallen bij Jinek. De‘Subsidie-Miljonair Jinek ‘vond het allemaal spanend en Willem een Monster en stelde geen enkele kritische vraag. Toen smeerpoets Saskia de naam  van haar ‘Judas-Raadkamer’ Presentator  Peter R. de Vries noemde als een Held kreeg Jinek wederom spontaan een “Natte Doos”. Lekker objectief en onpartijdig  allemaal.En om het’ Riool- Lynx -Circus ‘helemaal compleet te maken zat natuurlijk de ‘Insluip-Geilneef&Politie-informant Peter R de Vries'(Video)  zijn ‘Lieg en Bedreig-verslag’ te doen bij zijn vaste ‘Jeugd-BN-Junkie-Hoerenhonk-RTL-Riool-Boulevard’ samen met Miljuschka.

9 antwoorden »

 1. Het gaat goed met de Nederlandse economie. Het klootjesvolk wordt verder uitgeknepen door Rutte-3 en zijn Shell-bende; De Holleeder-industrie met haar karakteristiek juridische bagger en de handel in neuk-appartementjes voor corrupte D’66-politici zijn de snelst groeiende bedrijfstakken.

  Frans Timmermans smeert zijn kale eikel-hoofd weer in met jam en chocolade, zodat Jean-Claude Juncker hem weer lekker in het openbaar kan afzuigen en aflebberen.

  Grachtengordel-orgasmes breken nu alle records nu Femke H. tot legitiem corrupt burgemeesteres van Mokum is aangewezen zonder enige vorm van democratische inspraak .

  Like

 2. Een ding is over en over duidelijk er likken heel erg veel mensen financieel van Willem mee,
  al die duur betaalde rechters en officieren, advocaten,transport , de bajes de misdaadjournalisten ,tv programma’s, bioscopen, boekhandels en zo kan ik nog wel ff doorgaan………….
  En die Neus zelf zit in een celletje in de EBI en komt nooit meer de bajes uit.
  Kent u de spreuk ? Als 2 honden vechten om een been loop de 3e ermee heen…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.