Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Anus-Alert’: De Bekroonde en geboycotte Filmmaker Tom Six is a.s. maandag eregast van de Straat.

(door de Stem van de Straat/SaltoTV)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Censuur-Anus-Paradox’: A.s. maandag is Nederlands meest bekroonde en tevens meeste geboycotte Filmmaker van Nederland Tom Six de eregast van de Stem van de Straat-(SaltoTv). Hij ontvangt tijdens de uitzending tot zijn verassing  de prestigieuze Internationale Amsterdamse ‘Nobel-Wordt-Anus-Wakker-Straatprijs’. Waarom financiert ‘Rutte&Co schijtfilms van het Kemna-Maffia-Kartel en ‘Schijt-Journalistieke-projecten’ van het corrupte Stimuleringsfonds. U hoort het maandag.-Omkoping is norm in de ‘Horror-showbizzvuilnis wereld van ‘Maffia-Endemol’ en het corrupte Filmfonds. Het wordt u maandag uitgelegd voor zover u het nog niet wist.

Geen subsidie of (stiekeme) sponsors voor Tom en de Stem van de Straat TV (Video) van de ‘Grachtengordel Ons kent ons Maffia Fondsen’(Video), de FBI , CIA of het Pentagon zoals:
Black Hawk Down,Zero Dark Thirty, Animal  Farm., Wings. The Americans, Wilsons’ War,The Agency, The F.B.I.,Homeland,In the Company of Spies, The Sun of All Fears, Act of War, Top Gun, Battleship, en deze lijst gaat maar door! En de American Sniper, vanaf komende week in de Nederlandse bioscopen. Tom Six de man van de Redfined  the limets of EXTREM Horror die een sterke maag en veel hersen -inhoud  van de Kijkers verwacht. ‘Geen BN-Hoeren-Cocaïne-Junkie-Kost’ en dus geen ‘Maffia-Grachtengordel- Subsidie’ voor Tom. Mensen zonder sterke maag en kleine hersens die maandagavond kijken zet dan uw TV uit en/of ga kijken op een ander kanaal naar ‘Horror-Riool-TV’ dat bijv. Paay zich in haar bek laat Pissen of dat Poetin u gaat aanvallen en/of gaat ‘CIA Gestapo Boss-‘Gina Haspelt’ martelen’ en/of dat De Holleeders uw vermoorden!

The Human Centipede (First Sequence) official Trailer( Verbonden in  Engeland van ‘Liar May- Country’ waar 1 op de 4 kinderen honger lijdt, dat mag dan wel weer. Maar zijn werk en films  zijn ook in het Duitsland van Merkel verboden net als tijdens de ‘Hitler-boeken’ verbranding (één van de grootse Horror Slachter van de eeuw).
De echt waanzin van de ‘USA -Jail -Anus- Systeem ‘op ‘Horror- Bloed-Winst-Wall Street’ van de Ratten in pak (Video) genoteerd en Waterboarding van de ‘CIA- Gestapo Boss Gina Haspel’ is geen ‘Horror-waanzin’.

1 antwoord »

 1. Zelfs voor de eerste tranche is aankoop niet bewezen, laat staan voor de 2e en 3e NIET onderzochte tranches.
  Als Dexia deze 1e tranche al aangekocht zou hebben ( dus niet op de AEX zoals het contract aangeeft en niet op naam zoals de fiscale bijsluiter zwart op wit aangeeeft) dan gebruikte en behield Dexia deze eerste tranche aandelen voor het onverhoopte geval dat een eigenwijze client de daadwerkelijke levering van zijn aandelen op zou eisen.
  Dit waren er maar een paar, dus Dexia kocht nimmer en nooit die overige tranches aan.
  Met opties werd een en ander geregeld volgens heer D. Diepbrink.

  Zie in dit verband het artikel in LegioNieuws van april 1997, nr.2 van de optieafdeling van bank Labouchere, waarin de heer D. Diepbrink, aangeeft dat bij het aandelenleaseproduct WinstVerdrieDubbelaar gewerkt wordt met zogenoemde ‘over the counter’ opties.

  Opties kunnen bedrijven zoals Aegon die € 450.000.000.000,00 jajaja u ziet het goed zoveel geld is er gestolen valsheid in geschrifte, dwaling, en fraude dat is het gewoon.

  Als Aegon 2800 aandelen heeft in zijn depot kunnen zij 28 optie schrijven op naam van iemand anders dan verschuiven ze de belasting schuld een gedeelte van hun af leuk en u betalen !

  Zo werkt het en er zit geen groei als men u voor houdt dat ze 28 aandelen voor u hebben gekocht terwijl het optie zijn het kan nooit groeien want het zijn optie geen aandelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.