Elitaire Misdaad

‘VVD-Shell-Wiebes’ laat het Volk weer bloeden voor zijn ‘Royal-Taxfree-Shell’.

(van onze ‘Royal-Taxfree-Shell-VVD-misdaadgroep’)

AMSTERDAM-NOIR- Marijnissen en Wilders pakken de altijd liegende ‘Taxfree-Dividend-Boef-Rutte’ aan(video). Laffe en corrupte Kamer zogenaamd  geschokt door miljarden rekening oude schades veroorzaakt door Shell naar het Volk. De Staat u dus) gaat voor een groter deel opdraaien voor de rekening van zesduizend oude schadegevallen in Groningen. Dat is het gevolg van de ‘Elite-Maffia-Gasdeal ‘die  de VVD minister ‘Gangster Wiebes’ (Economische corrupte Shell- Zaken) duister heeft gesloten met criminele Oliemaatschappijen Shell en ExxonMobil.

DDR66 Minister Ollongren:Intimidaties van onze Burgmeesters en politici is niet gewoon(video).

#Shellgate: Democratie? Voor wie dan? Voor ‘Taxfree-Shell’ met hun ‘Puppet’s Rutte&Co(Video). De Altijd liegende Handlanger Rutte van ‘Taxfree-Shell’ kent net als de NPO geen schaamte(Video).

In de Tweede( Shell)-Kamer hebben  de voor het merendeel corrupte en laffe politici met verbijstering gereageerd(kuch) en verder deden zij er niets tegen.
De  duistere (niet) afhandeling van duizenden schadegevallen vormt al tijden een heikel punt voor ‘Royal-Taxfree-Shell- Rutte 3’ en zijn ‘Dodelijke hulptroepen CDA,D66 en CU’. Over het herstel van de schade werd een ‘Heren-(Ratten in pak)-Shell-akkoord’ bereikt door ‘Shell- Wiebes’. De  Nederlandse ‘Killer-Elite Aardolie-Maatschappij’ (NAM) was de laatste maanden misdadig traag in de uitvoering van het betalen van de oude schades en nu weten wij waarom. De NAM had voorkennis dat de miljarden rekening van de door hun veroorzaakte schade voor het merendeel naar het Volk gaat. Door de criminele  ‘Elite-Maffia-Deal’ die de ‘VVD-Shell Gangster Wiebes’ aka “Alle armen aan het Gas” heeft afgesloten gaat de Staat( u dus) meer meebetalen aan de kosten die de NAM maakt. De ‘VVD-Shell-bewindsman’ erkent dat dit ook het geval is bij de kosten voor de oude schadegevallen. Dit zorgt voor financiële tegenvaller van minimaal enkel miljarden in de winst die naar de schatkist vloeit en dus draait het Volk weer op voor die miljarden.

Spijtig’(Kuch); Shell na 1.5 miljard Dividend cadeau weer een miljarden cadeautje voor Shell. D66 verkracht eigen Referendum idealen. Bestaat D66 Tweede Kamerlid Rob Jetten echt(Video).
De voor het merendeel corrupte ‘Taxfree-Royal-Shell-Rutte 3’ Tweede Kamer CDA,D66.VVD, en CU werd in de nacht van donderdag op vrijdag overvallen door de Wiebes met weer een miljarden cadeautje aan Shell(kuch, kuch). „Het idee dat we (u dus) een groter deel van de kosten gaan betalen is spijtig”, reageert Kamerlid Jetten als een echte ‘D66 DDR-Shell-Judas’ van regeringspartij  regiem ‘Taxfree-Shell Rutte 3’ geschokt. „Mijn Nep en fop-woede richt zich op de bedrijven die hier komen om te melden hoe belangrijk ze de oude schadegevallen vinden in plaats van op ons zelf en onze ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’. “
PvdA-Kamerlid Nijboer van ‘Moorlag-Koppelbaas-partij’  is nu ook opeens woedend, maar heeft wel voorheen Rutte en Wiebes 4 jaar lang vrolijk gesteund in zijn Roof en Plunder misdaadpraktijken tegen het Volk en ons mailde brutaal dat wij onfatsoenlijk zijn tegen zijn partij en de ‘PvdA-Gluiperd Dijsselbloem’: „Hier komt een hele lelijke ‘Shell-aap’ uit de mouw, die toevallig ‘Taxfree-Shell-Graai-King’ Willen en zijn Parasieten familie als duistere Grootaandeelhouders van Shell geen windeieren legt(Video) .” Ook de ‘CDA-Nep en Fop Christen’ en schijnheilige steunpilaar van ‘Shell-Wiebes’ laffe en corrupte Kamerlid Mulder weet zogenaamd niet wat ze hoort: „Ik ben redelijk in shock. Ik doe een dringend moreel appel aan onze ‘ King Willem-Royal-oliemaatschappijen’, terwijl ik mede verantwoordelijk ben voor Wiebes en Shell. Het zou onze ‘Taxfree-Shell-bedrijven’ sieren als ze aangeven dat dit niet de bedoeling is en voor de rest ga ik bidden en snel voor 3 maanden met zomerreces, Halleluja .

6 antwoorden »

 1. Ass her en jesus maar p protesteren, schijnbaar kan het kabinet motie van wantrouwen weerstaan, waar blijven die zgn christelijke partners, laat me niet lachen, die hebben de plebs in hun macht, we worden voor de gek gehouden waar we zelf bijstaan, altijd heeft de nwo het voordeel van de twijfel?
  Besturen per referendum dat wordt de definitieve oplossing anders krijgen we bijltjes dag?

  Like

 2. Net zoals de zelfverklaarde horige der Untermensch zijn heil zoekt voor het aangedane leed bij farizeeërs in toga, zo zoekt de zelfverklaarde academicus ten onrechte zijn intellectuele heil bij de Universitaire kaste van college schriftgeleerde,

  Feitelijk iblijkt al eeuwen lang ’t niets meer dan duurbetaalde bezigheidstherapie te zijn, buiten de box, matrix kijken is voor hen de “No Go Area”. .

  Het sombere voorspel van een wereldwijd conflict; Stan van Houcke en Kees van der Pijl met het ultieme doemscenario als enige lneuro linguïstisch geprogrammeerde uitkomst.

  Like

 3. Ik zei het al eerder en wenste de bevolking van Grun al eerder veel succes met deze joodse beunhaas die het liefst geen stuiver aan de mensen ( in hun afgebroken huizen) wil uitbetalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.