Amsterdam

Welke Duistere krachten zitten achter Klaver& Burgemeester Halsema &’ Peetvader-Rosenmöller’.

(van de Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR- Red de arme en middenklasse van Amsterdam en teken  Petitie ‘Weg met-  “Deep Sate”-Halsema . Fel verzet tegen komst ‘Bankier-Doofpot-Hoer-Halsema’( Video).
Op grond van de algemeen bekende feiten en omstandigheden kwalificeren wij Halsema al jaren als een eerste klas ‘Bankster–Doofpot Witte Scholen-Hoer’ van de ‘Killer-Elite’( en “Deep State”),’die walgt van de Laagste Klasse. De nieuwe ‘Graai en Naai-Burgemeester’ van Amsterdam Femke Halsema is van het zelfde “Deep State” laken en pak ranzige en corrupte allooi als de Top VVD-er Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ en de Top PvdA-er ‘Rob -Junkie Neuker- Oudkerk(Video)’. Na haar ondemocratische en dus de facto duistere benoeming was de VVD Fractieleider& ‘Canta-Gooier -Eric van der Burg’ (Video)van Amsterdam één van de eerste na de verrotte dr. Goebbels Balie, AT5 en Het Parool om haar uitbundig te feliciteren, omdat zij zo (Nep& Fop)-Links is,niet dan?

 “Deep State”- DDR66 Minister Ollongren:Intimidaties van mijn Burgmeesters Halsema en Hoes pak ik keihard aan. (Video

#Groenlinks ‘Bobo Rosenmöller’ vecht voor zijn Gabbers in crime Bobo’s voor nog hogere ‘Graai-salarissen’(video).  Doofpot Bankier Gangsterin Femke Halsema’ hekelt afkeer van de VU ten opzicht van haar misdaden.
Naar buiten toe presteert GroenLinks  Rechts en hun leider ‘Yes, we Can Boy Klaver’ en hun ‘Peetvader- Bobo Rosenmöller’en Burgemeester Halsema zich als een fatsoenlijke, menselijke Linkse partij en politici. In werkelijkheid zijn het zeer sluwe, geraffineerde, bikkelharde, extreem corrupte dienaren van  het ‘Neo–Taxfree-Shell Rutte-Liberalisme’ of te wel het ‘Fascistische -Groot Kapitaal en in die zin is GroenLinks en Halsema een structurele, grove schenders van de mensenrechten.Halsema wordt dan wel de eerste niet corrupte PvdA-burgemeester van Amsterdam sinds 1946. Maar tot tot twintig jaar geleden was Halsema PvdA-Hoertje en ‘werkte’  ze zelfs bij het PvdA ‘Nep en Fop-wetenschappelijk arbeiders verraders bureau’. En nog maar vijf jaar geleden vroeg de gewetenloze en corrupte  PvdA-Top-man’ Imam- Samsom’  haar als nog Minister voor het ‘Lieg en Bedrieg- Kabinet-Taxfree-Shell- Rutte2 ‘. Dus het is gewoon een pot nat!.

#GR2018:Expats&Yuppies die de woningen van de Amsterdammers inpikken gaan voor GroenLinks en D66 DDR66(Video).

Liegende‘GroenLinks-Kamerlid Grashoff’ hield ‘Vreemdgaan–relatie’ met corrupte Voorzitter Meijer geheim(video.)

Kampioen Doofpot Femke Halsema ‘onderzoekt’ zwaar betaald haar eigen misdaden jegens het Volk.
De corporate crime en gesubsidieerde MSM schreeuwen van de daken dat Halsema voor ‘verbintenis’staat en een geweldige menselijke vrouw is. Maar wie verbind zij feitelijk al jaren? Niet de arme sloebers met een menselijk bestaan. Die ‘verbind’ zij gedwongen met de ‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’, die de “Deep State”  al jaren lang massaal dumpt in de Volksbuurten en niet op de Grachtengordel, de peperdure Amsterdam Extase& Yuppie-Pijp en /of de Goudkust van Amsterdam, alwaar Halsema en haar de aanhang van GroenLinks Rechts woonachtig is en leeft als God in (Elite-Pedo)-Frankrijk(Video).De arme (30% van de Amsterdamse bevolking) die gedwongen ‘Bankiert’ bij de mensonterende ‘PvdA Kapo-Klijnsma’-Obesitas – Voedselbanken’ heeft zij vele malen uit de hoogte uitgemaakt voor ‘PVV–Tokkies’ (de VVD –Misdaadgroep noemt hen” Labbenkakken”). Wie zij wel feitelijk al jaren ‘verbind’ is o.a. de ‘Grachtengordel- Maffia’ met de miljarden ‘Subsidie-Anus-Potten’(Video) van de “Deep State”.Is Burgemeester Halsema (en ‘Boy-Klaver’) een Puppet van de Nederlandse (‘Killer-Elite’)- “Deep State”? Oordeelt u zelf: GroenLinks Rechts en Halsema staan pal achter President’ Oligarch Porosjenko’.Een verlopen,vette dronkenlap en ‘GroenLinks-agent- provocateur’  viel zelfs Steve Brown op de Dam aan, toen deze kritische vragen wilde stellen over de algemeen bekende ‘Mega-Misdaden’ van de “Deep State”-CIA -Vazal Porosjenko.

 Halsema  staat pal achter “Witte scholen” voor haar eigen kinderen. Kinderen uit de laagste Klasse ‘verbind’ zij dan weer met de zogenaamde” Zwarte Scholen”. Halsema is één van de medeoprichters en ‘journalisten’ van het ‘Ons ken ons- zwaar gesubsidieerde (o.a. door het corrupte Stimuleringsfonds voor de Journalistiek(Video) )en het extreem ‘Elitaire-bral Vod- “De Correspondent”(Video), die geen hond leest.

GroenLinks en’ Boy Klaver’,’Peetvader- Rosenmöller en ‘ Doofpot-Hoer-Halsema’ staan pal achter de  Zakkenvullende  ‘Graai en Naai Bobo’s’.‘VVD-Shell-Wiebes’ laat het Volk weer bloeden voor zijn ‘Royal-Taxfree-Shell’(Video).
Halsema is  al jaren de lieveling  van de corrupte Gevestigde Orde -(“Deep State”)-Media de  NPO, Nieuwsuur, Nos-journaal,de Staatsomroep Bral- programma’s van de ‘Subsidie-Miljonairs’  ‘Jaknikker- Pauw’, ‘Sugar Daddy-Haring –Odeur—Jinek’(Video)  en de zelf verklaarde ‘CokeJunkie& “Metoo-Pedo-Nieuwkerk’,  het op één haar na failliete  ‘oude PvdA -Mannen Vod-Het Parool ‘, de op één haar na failliete “GOOD MENSEN-VOLKSKRANT”,het ‘Noord Koreaanse- AT5‘, en het walgelijk Elitaire tot op het bot corrupte De Balie en het eveneens walgelijk Buitenhof Buitenzorg.

Bankster Halsema’ staat net als haar ‘Gabber in crime’ de  ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ pal achter de Bankier-Gangsters (Video)  en de Ratten in pak(Video).Ex Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna uit dat GroenLinks net zo een misdaadgroep is als de VVD.

12 antwoorden »

 1. waarom en hoe eerlijk is ze gekozen?en iedereen in heel de stad vind dit een goede burgervrouw? Dit kan zo toch niet? een ongelofelijk klein drama gaat zich straks verder doorspelen,, na onze burgervader van der laan .[ ook zonder hoofd letters } vroeger met riek en pek . nah mot je eens kijken ! hoe ze hun biezen pakten… bij ons in de gemeente zit er weer zo een ach ach ach een burgervader uit het niets. plots was hij er ..hu? nooit van gehoord of gezien hu? hoe kunnen ze dit blijven flikken?

  Like

 2. trix de hebrew vloek komt er aan en de wereld is te klein, waar je ook ga vinden ze je toch !

  “…there are multiple signs of a very dangerous and chaotic summer as the old system collapses… the undeclared civil war that has been raging since the election of Donald Trump may lead to nuclear terror inside the U.S. by Khazarian mafiosi… If this happens, retaliation will wipe out the Khazarian strongholds in Israel, Switzerland, Italy, and elsewhere, Pentagon sources say.

  Like

  • @patia.
   Erik Prince/Blackwater en Marine hebben de kill-lijst met 4.500/6.500 namen al in bezit. De contracten zijn al betaald. Als er wat met Trump en familie gebeurd, dan worden ze allemaal in één keer afgemaakt en opgeblazen. Dan vliegen er hier ook drones de paleizen in.
   Alles is al bekend, afgerekend en hun schuilplaatsen/ vluchtroutes opgeblazen.
   I’d like to see them try, these traitors.
   I’d like to see them try, these cowards.

   Like

   • Ze hadden met zoiets als een overstroming/ nucleair disaster kunnen dreigen en/ of uitvoeren. Als ze hun geheime bunkers en schuilcentra nog hadden. Die zijn in de States allemaal al opgeblazen. De elite zit in hetzelfde schuitje als de gojim. Zij zitten ook als ratten in dezelfde val.
    Dat dreigen met een ramp heeft geen enkele zin als je als dader (Alde/Adel) zelf ook vergaat.

    Toe dan, cowards. Toe dan, traitors.

    Like

 3. Nee het is occult Steve alles sinds de stadhouder geen Koning ! maar alles hebben ze gedaan mensen vermoord voor hun bezittingen dus GUILLOTINE is op zijn plaats voor Vaticaan tot alle koningshuizen van Europa !

  Like

 4. Juli vernoemd naar Julius Caesar

  Within the religion of time, symbolism will be at the right moment their downfall

  Some Times, Better Be Wrong, then Missing The One OpPortUnity

  Q – The Plan To Save The World

  Het ontvlechten van Julius Caesar’s Roomse Rijk is veel complexer dan de eeuwen oude kaste van Schriftgeleerde ons d.m.v. neuro linguïstisch programmeren heeft doen geloven. Het zogenaamde Gods (Lucifers) woord is gebruikt om de mensheid te doen geloven in een kunstmatige God als de ultieme “Lul de Behanger”.

  When the Pope hates you, you are doing something good !

  Confirmations: https://kauilapele.wordpress.com/2018/06/28/full-article-benjamin-fulford-6-25-18-western-civilization-continues-to-implode-as-old-paradigms-cease-to-function/

  http://www.blogtalkradio.com/drakebailey/2018/06/30/wipe-out

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.