Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Exclusief foto Astrid Holleeder,met ‘Zijlstra-Leugen’ een “Wereld-bank baan.

( van de Stem van de Straat/SaltoTV redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Salto TV staat steeds meer voor kwaliteit ’s Docu’s, ‘Tragi –komische’ Satire op Satire& Hilarische zelfspot van de Straat en AwardTV(Video).
De Stem van Straat afl 22,2018 met Flex geen Baan & Huis & Met ‘Zijlstra-Leugen’ een ‘Wereld-Bank-Baan’van Taxfree-500 duizend dollar per jaar en Taxfree een kwart miljoen euro onkosten vergoeding en voor het eerst exclusief actie foto van Astrid Holleeder in haar jonge Judas-jaren op een motor, die zij cadeau had gekregen van haar broer Willem Holleeder. En waarom wordt ‘Stedelijk Museum-Mega-Fraudeur Ruf’ Witgewassen met een peperdure ‘Rookgordijn-Report’ van de Gemeente Amsterdam. En onafhankelijke Opiniemaker Leen Callender veegt de vloer aan met de hysterische dr. Goebbels-MSM&NOS anti-Rusland (SS)-propaganda. NOS-Radio1 NSB-er Jan Mom ( ‘gabbertje in crime’ van ‘NPO-VVD-Vat &Subsidievreter-Jort Kleder'(Video)) ontmaskert als ‘Subsidievreter’ en  Ras-NSB-er die #WorldCup2018 Russia o.a vergelijkt met de Nazi-Olympische spelen 1936 in Berlijn, De Pijpmeester Mark bij cafe Helmers. En nog veel meer Straatnieuws dat u nergens ander ziet en u wel Wakker moet schudden. En onze geniale,onnavolgbare Joke de Allesdeskundige komt uit De Schaduw??????????? En de verfrissende verassing van deze uitzending inval voor inval co-presentatrice Sammy, die  ing Steve Brown voor het eerst o.a. ‘weg-rufte’.

2 antwoorden »

 1. Waarom typering TBS Kliniek voor Top Universiteiten volledig van toepassing is

  Deze TBS’ers zijn nou de genen die de rest van de wereld “Legaal Psychiatriseren”

  Verslag Leidse TBS Kliniek
  Sociëteit Minerva, het Leidse studentencorps, waarvan Joris Demmink, Ivo Opstelten, Beatrix, Willem en zowat de hele rest van de Nederlandse ‘elite’ lid is. Dat was tijdens mijn groentijd in het Amsterdamsch Studenten Corps (ASC). In die jaren was het een traditie, dat de ‘foeten’ van het ene corps ‘zich invochten’ in de sociëteit van een ander corps en voor ons was de Leidse Breestraat uitgekozen. Het ging er hard aan toe, bikkelhard. Bij dit soort ‘activiteiten’ vallen regelmatig zwaargewonden en de trap in Breestraat was berucht, zeker als deze nat en glad was van bier, urine en braaksel. Lees meer: http://robscholtemuseum.nl/lees-mee-met-vluchteling-micha-kat-23-kees-van-der-pijl-esprit-de-corps/

  Zelfs Deep State propaganda outlet NOS erkent dat Nederlands onder wijs slecht en schadelijk is
  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2239351-deze-moeder-gaat-met-een-podcast-op-de-bres-voor-beter-onderwijs.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.