Maatschappij.

Obama’s ‘Little Gay-Lord Rutte’ vandaag bevend op bezoek bij Trump.

(van onze altijd liegende ‘VVD-Shell-misdaadgroep’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Premier ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadroep en loopjongen van ‘Royal-Taxfree-Shell’&’Taxfree-Shell- Graai-King Willem’ staat vandaag een lastig, maar vooral vernederend een richting gesprek te wachten in ‘Crazy-Washington.’ Trump gaat zijn ‘VVD-oortjes’ even wassen, Zal hij zich er uit liegen tegenover zijn nieuwe ‘Maffia-Boss-Daddy Pimp-Trump’. Hij treft in de Oval Office een President aan die heel andere opvattingen heeft over Obama, homo’s, ‘VOC- handel’(TIIP), de verrotte en corrupte geldverslindende NAVO, de (Elite)-EU het misdadige ‘Taxfree-Shell-VOC-Koninghuis’,  de ‘Elite-Demmink-Pedofielen’,  Poetin en Rusland. Een President die geen blad voor zijn mond neemt en als Rutte zijn gelieg en geslijm hem niet aanstaat de ‘Little-Gay Lord’ van Obama zomaar open en bloot in zijn seksloze Kruis en/of VVD-kontje grijpt(Video) en/of hem net als bij  Merkel gaat uitmaken voor domme, oude ‘Baardmannen-Vluchtelingen-wijf’. Rutte hoopt er vooral op dat ‘Mad Dog Trump’ vergeten is dat hij niet weet dat hij 8 jaar lang de ‘Dutch Little Gay Lord’ is geweest van de ‘War-Mongul &TTIP Obama’ (en ‘War-Mongul-Hillary Clinton’& ‘Pedo Bill’)‘, die tegenwoordig lezingen van 500 duizend dollar houdt voor zijn echte bazen de Wall-street Bankier-gangsters en voor ‘Netflix- propaganda’ maakt voor 10 miljoen dollar. En dat Rutte constant met o.a. grove ‘MH17 – Timmermans-Huil-leugens’ Poetin en de Russen beledigd en het Nederlandse Volk altijd voorliegt. En in de voor het merendeel corrupte en laffe ‘Tweede-Shell-Kamer’ de ‘Nep en Fop Christelijke-CDA’, D66 ‘DDR-Yuppie-Fascisten’ van ‘Penthouse Pechtold'(Video) ,’VVD-Shell-misdaadgroep’,de ‘Incest Bijbelbelt-CU’ en ‘Zwarte mannen-SGP’(video), GroenLinks Rechts (Video) / en de ‘PvdA-Hoertjes’ een grote mond heeft over Trump dat hij niet deugt.

Trump: Hillary en Bill Clinton en hun ‘PvdA-Money-Witwasser Dijkstra’ (van Rutte)  horen in de cel(Video).

VVD-Shell-Wiebes’ laat het Volk weer bloeden voor zijn ‘Royal-Taxfree-Shell’(video)
Laffe Rutte heeft zich voorgenomen om nog meer te gaan liegen dan anders en veel meer te gaan slijmen met Trump dan de Franse President van de Bankier-Gangsters ‘Toy-boy Macron’ heeft gedaan. En als het moet mag Trump hem beledigen en vernederen en in zijn ‘VVD-kontje’ grijpen wanneer hij maar wil. Rutte:” Ik zal het advies van de ‘First Lady Melania’  uitvoeren en op mijn Be Best zijn(Video), want voor ‘VOC-Shell-Bloed-poen’(Video) en een beetje macht doe ik als seksloze alles”. De ‘Staat-NPO’ (en het ‘dr. Goebbels-NOS-journaal’ )zal zijn uiterste best gaan doen om Rutte zijn vernederende bezoek neer te zetten als een geslaagd bezoek van een echte nooit liegende heldhaftige  Staatsman met een rechte rug en ballen, die wel net als een normaal mens op zijn tijd sex heeft en als het moet met Trump en/of met de Top VVD-er de ex OM Boss ‘Pedo-Rapist-Demmink’.

Opmerking van algemene importantie: Vanavond om 23.00 zijn de  bekroonde filmmaker Tom Six(Video) beroemd in de hele wereld en zelfs in Southprak, maar totaal door gezwegen door de Nederlandse MSM en ex Bankier-Gangster Nomi Prins( ‘Central-Crime-Banks’ will Destroy the planet(Video)) te gast  in de Stem van de Straat/SaltoTV. Patricia Paay belt verhit tijdens de uitzending en wil ‘Anus-sex’. De PvdA ex Minister corrupte Bert Koenders verteld in de Chinese pers over zijn geheime sex ervaringen als de laatste Eunuch van China en Johnny Mol Jr de volgens eigenzegge Allesneuker en de walgelijke en corrupte D66 DDR66 Burgemeester Weerwind (Video) van Almere weigeren te stoppen om gehandicapte en weerloze kinderen te misbruiken om hun Zakken te vullen onder het mom van’ Goede Doelen-(maffia)’.  En de Gestapo  generaal  CDA- Vinger-Politie Minster Grapperhaus (Video) weigert Nico van den Ham naar behoren antwoord te geven op vragen naar corruptie.

11 antwoorden »

 1. LS…

  VOLGENS WELINGELICHTE KRINGEN LIGGEN IN AMERIKA AL 40.000 GESLOTEN ARRESTATIEBEVELEN KLAAR OM DE KAZARIAN MAFFIA TE SLOPEN… OOK EUROPA KOMT AAN DE BEURT EN HET IS INDERDAAD MAAR TE HOPEN VOOR DE NEDERLANDSE KHAZARIAN MAFIA DAT ZE NIET OOK OP DE HITLIST STAAN …

  Like

 2. Mark Rutte voert de agenda van de Nieuwe Wereldorde uit . Voor het overige is deze man volkomen mislukt trouwens. Want voor het werk van concertpianist is hij veel meer in de wieg gelegd.

  Like

 3. Gordon moet weg bij RTL en gaat aan de slag bij pulp Talpa Network. Bij het bedrijf van zijn homofielen vriend John de Mol heeft de 49-jarige presentator een contract voor wijf jaar getekend.
  Talpa Network ontwikkelt in samenwerking met Gordon verschillende homofielen multimedia formats. Het debuut van Gordon bij SBS6 staat gepland voor januari 2050.
  “De komst van nicht Gordon betekent voor mij niet alleen het binnenhalen van een grote pulp TV-persoonlijkheid, maar ook van een heel aantal homofielen trouwe fans”, aldus flikker De Mol. “Fans die wij met de kracht van Talpa Network willen bereiken door lage kijkcijfers te brengen met content die ze raakt.”

  Like

 4. Gordon moet weg bij RTL en gaat aan de slag bij Talpa Network. Bij het bedrijf van zijn homofielen vriend John de Mol heeft de 49-jarige presentator een contract voor vijf jaar getekend.
  Talpa Network ontwikkelt in samenwerking met Gordon verschillende homofiele multimedia formats. Het debuut van Gordon bij SBS6 staat gepland voor januari 2050.
  “De komst van Gordon betekent voor mij niet alleen het binnenhalen van een grote pulpTV-persoonlijkheid, maar ook van een heel aantalhomfielen trouwe fans”, aldus flikker De Mol. “Fans die wij met de kracht van Talpa Networklage kijkcijfers willen bereiken met content die ze raakt.”

  Like

 5. DOE ALLEMAAL MEE !!!
  STUUR DEZE 2 VIDEO’s AAN DONALD TRUMP na HET BEZOEK VAN MARK RUTTE OP 2 JULI

  * Mr. President … RUTTE IS NOT A POLITICIAN, HE IS A CRIMINAL

  YT Video 1 … When Child Traffickers Rule A Nation !
  https://www.youtube.com/watch?v=nmeYiR-yyS4

  [https://www.bing.com/th?id=OVP.-xM1HK6F0H3Lz97BYB8xFQEsDh&pid=Api]

  Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation
  http://www.youtube.com
  Joris Demmink, the current Secretary General of the Dutch Ministry of Justice has consistently been linked to the sexual assault and trafficking of young boys, both …

  Joris Demmink, the current (SHADOW) Secretary General of the Dutch Ministry of Justice has consistently been linked to the sexual assault and trafficking of young boys, both in the Netherlands and abroad. In the fall of 1998, an investigation conducted into an Amsterdam brothel linked senior politicians and justice officials to the sexual abuse and trafficking of young boys. Demmink was specifically identified by one of the young boys as an individual involved in the abuses. According to a former senior official at the Ministry of Justice, this investigation was foiled through the direct intervention of and obstruction by Demmink.

  YT Video 2
  FLOW OF WISDOM: Human (child) hunting parties, corrupt cops, corrupt judges, 1 chromosome missing half brain dead ‘social’ workers linked to child-trafficking 2/2 https://www.youtube.com/watch?v=15l9nlJaTgg

  Mr. President Trump’s Adres = https://www.whitehouse.gov/contact/

  [https://www.whitehouse.gov/wp-content/uploads/2017/12/wh.gov-share-img_03.png]

  Contact the White House
  http://www.whitehouse.gov
  Keep me posted with regular updates from the White House. required …

  Yours Sincerely

  DJ

  ________________________________

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.