VVD

Ex-VVD-partijvoorzitter Keizer verdacht van oplichting, Witwassen en valsheid in geschriften.

(van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Ex-VVD-partijvoorzitter Keizer verdacht van oplichting, Witwassen en valsheid in geschriften en dat zijn allemaal specialisten van de (Top)-VVD-ers in het bijzonder  van alle VVD’ers in het algemeen. Denkt in dit verband alleen maar bijv. aan de Drugsgelden witwasser ‘Griezel-Teeven'(Video), die nu loopt te Graaien en Naaien als ‘Jeugdzorg-Maffia-boss’. Gaat de volgevreten Bolle Keizer de criminele VVD’ers ex staatsecretaris ‘BTW- Fraudeur- Linschoten’(Video) en ex Burgemeester Verver( Video)achterna en eindigt hij ook Homeless en verlaten door zijn VVD-bende. En moet Keizer net als Linschoten en Verver de rest van zijn leven verder ‘bankieren’ bij de ‘PvdA Kapo-Klijnsma-Voedslebanken’ opgejaagd door de Asociale rechercheurs van Sicherheitsdienst (Video) van de corrupte Gevestigde Orde politiek waar zij eerst toe behoorde. De gewetenloze en extreem corrupte oud-partijvoorzitter Keizer van de VVD-misdaadgroep wordt verdacht van oplichting,Witwassen,ontduiken van de belasting  en valsheid in geschrifte in verband met de misdadige overname van uitvaartbedrijf De Facultatieve. Die misdadige actie leverde hem in de Volksmond de bijnaam de ‘Bolle-Lijkenverbrander’ in de Mini van de VVD-misdaadgroep op en minimaal 30 miljoen euro. Het corrupte CDA & VVD Openbaar Ministerie heeft een strafrechtelijk onderzoek naar hem in gang gezet. Het is nog niet duidelijk of het hier weer om het zoveelste Doofpot onderzoek gaat van het door de VVD en CDA gecontroleerde OM of om een echt onderzoek. Dat laatste is een zeldzaamheid in “Banana-Fraude-NL” van ‘Taxfree-Shell-Rutte&D66,CDA,CU& Co'(video).

Fiscus jaagt op oud-Voorzitter ‘Fatman-Keizer’ van de VVD-misdaadgroep. Rutte: mijn Keizer is onschuldig(Video).

 

Het Zijn de Slechtste Psychopaten die Regeren en leven als God in Frankrijk.Wie goed doet is de LUL in de ‘Deep State-(pedo)-Kakistocratie’(Video).

De opsporingsdiensten hebben bij Keizer voor 20 miljoen euro beslag gelegd, onder meer op zijn villa in Den Haag en op zijn peperdure speciaal aangepaste Mini. Medebestuurder Jaap de B. is ook verdachte. Bij hem is beslag gelegd voor ruim 6,4 miljoen euro. Dus ze hebben nog wel een paar miljoenen in de zak. Anders dan bij de “Holleeders”(Video) en de zogenaamde “Mocro Maffia” en de Motorbendesclubs wil de woordvoerster beroepsleugenaar(Video) van het OM niet zeggen over wie het onderzoek gaat. Wel wil zij kwijt dat de fiscale opsporingsdienst( FIOD) eind mei vier villa’s een bedrijfspand heeft doorzocht en daar o.a. wat onderbetaalde illegale schoonmakers aantrof. Daarbij is administratie in beslag genomen, die nog niet door de snipper machine was gegaan. Er zijn twee personen als verdachte aangemerkt (nee, daar zit ‘Mega-Oplichter Wiegel ‘niet bij )te weten Keizer en Jaap B., maar die zijn onder grote druk van de extreem corrupte  VVD Minister van Justitie Dekker niet aangehouden. De aanleiding voor het onderzoek was een aangifte van Lakenman. De VVD-Misdaadgroep wilde niet inhoudelijk reageren en’ zegt de (Doofpot)-zaak af te wachten. Pikant is dat ‘Taxfree-Shell-Rutte’ net terug met pijn in zijn VVD-gatje(Video) van zijn slijm bezoek aan Trump weigert Keizer als VVD-(Bende)lid te royeren.Wij meldde in maart al dat er bij Keizer een naheffing van 12 miljoen euro van de Belastingdienst op de mat was gevallen bij de ‘Bolle Lijkenverbrander Keizer’ tot grote schrik van de ‘VVD-misdaadgroep’.

 

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook.”(video)

Maar we zijn ergo niet:De VVD Boef “Two Face” Dijkhoff een ‘Haat-zaai-campagne’ voert tegen een handjevol uit gehongerde uitkeringsgerechtigden die godbetert een paar grijpstuivers te veel zouden krijgen, tuimelt zijn “goed volk” bij de  zijn VVD-bende van het ene sjoemelschandaal in de volgende miljoenenfraude. En de aarst leugenaar Halbe Zijlstra het Volk ophitste tegen de Russen met regelrechte ‘ SS-Oostfont- Leugen-retoriek'(Video) en daarvoor nu als beloning in het Luxe Wachtgeld zit.

 

 

 

 

 

8 antwoorden »

 1. homos van v.i oranje thuis op rtl 4 laag kijkcijfer van 453.000.op rtl 7 hadden ze ook bijna geen kijkers met een gemiddelde van ongeveer 500.000 over alle uitzendingen

  Like

 2. De VVD is een criminele organisatie , deze vieze vetnek/papzak moet compleet financieel kaal geplukt worden .
  Ik kots op dat vieze soort ze moeten hem met een greep in de doodskist flikkeren en dan meteen zijn eigen oven in duwen ! De rest ook van die VVD meteen erachteraan.
  Met wortel en tak uitroeien !!

  Like

  • Zal er wel weer met een taakstrafje vanaf komen, maar oh wee als iemand van het “klootjesvolk” een pakje kauwgum of zo steelt. Ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat deze walgelijke “partij” steeds weer op zoveel stemmen kan rekenen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.