Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Uitzending met Tom Six & ‘Paay-Horror-Anus-seks’ & Eunuch Koenders breekt alle Kijkcijfers.

(van onze eerlijke Kijkcijfers dienst)

AMSTERDAM-NOIR-De uitzending van gisteravond van de Stem van de Straat/SaltoTV : “Tom Six-Anus-Horror-seks’.(Video) ” en sex geheim van Top PvdA’er ‘Eunuch Koenders’ en ‘CDA-Gestapo-Generaal-Grapperhaus'(Video) is ingeslagen als ‘Anus-Crime-Bom’. En heeft alle Kijkcijfers records gebroken van de Landelijk zwaar gesubsidieerde regionale omroepen en ‘SBS-Riool’. Het Noord Koreaanse AT5 (en ‘Maffiaboss John de Mol’ met zijn ‘BN-Junkie-Hoeren’) is zwaar aangeslagen en wil gelijk nog meer subsidie gaan vragen. Gefeliciteerd zwaar door de MSM  geboycotte Stem van de Straat/SaltoTV met het behalen van dit mooie “Wordt Wakker Resultaat”. Mocht u deze weergaloze, geniale, ongecensureerde, niet gesubsidieerde, baanbrekende aflevering nog niet gezien hebben(wat ons bijna onmogelijk lijkt) wordt deze wegens daverend succes deze week maar liefst nog 3 keer herhaald op woensdag 22.00 uur, vrijdag 21.00 uur en zondag 0.00 uur

6 antwoorden »

    • Het vaccinatie protocol in Amerika is als sinds 1986 ingrijpend veranderd. Ronald Reagan werd door de Pharma lobby geforceerd om rechtszaken tegen vaccine producenten door te verwijzen als rechtszaken tegen de Staat.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.