Elitaire Misdaad

CDA en VVD zetten de ‘Islam-Denk-aanval’ in op hun ‘Nep en Fop-Democratie’.

 (van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- #Shellgate: Democratie? Voor wie dan? Voor ‘Taxfree-Shell’ met hun ‘Puppet’s Rutte&Co (Video).
Wie niet inburgert en niet het ‘Oranje Boven- Volkslied’ kan brullen krijgt geen Stemrecht, maar wel voorrang op een sociale huurwoning
( wachttijd 17 jaar in Amsterdam (Video)) en 10.000,- euro  inrichtingskosten en een hongeruitkering ’. De ‘Islam-nieuwkomers’ zijn in potentie allemaal Denk stemmers en dat is een waar schrikbeeld voor de VVD en het CDA. Daar hebben zij weer iets sluws op bedacht. De corrupte  Gevestigde Orde anti-democratische partijtjes staan voor ‘verbinden’ en inburgeren in de politiek brallen zij. Maar wie verbinden zij dan en  met wat? 30% van de Amsterdammers leeft al jaren lang onder armoedegrens en 3 miljoen Nederlandse burgers leven op het randje van financiële afgrond in NL of zij wel nu of niet zijn ingeburgerd. Die zijn allemaal dankzij Rutte &Co al jaren verbonden en ingeburgerd met slopende zekerheid van de armoede. Iets om over na te denken.

Zwarte dag voor de Democratie en Pers: 50% Stemde niet in Amsterdam(Video)
Wie niet inburgert moet ook geen stemrecht krijgen(kuch). Dat stellen de extreem corrupte ‘anti- democratische regeringspartijen’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte 3’ de ‘Nep en fop Christen  CDA van ‘Censuur-Lord Buma’ en de VVD-misdaadgroep van ‘Godfather Rutte’ vandaag voor als extra stok achter de deur voor ‘Islam-Denk- nieuwkomers’ om aan hun inburgeringsplicht te voldoen. Bizar want 50% stemt sowieso al nooit meer in de Gemeente verkiezingen. Dat omdat zij het vertrouwen hebben verloren in de ‘Nep en Fop-democratie’ met name door de corrupte partijtjes als het CDA,VVD, D66 DDR66, de ‘Incest -Bijbelbel-CU’, de ‘Zwarte anti Homo en democratie mannen van de SGP’, “Deep-State”-GroenLinks(Video) en de ‘PvdA -Moorlag Koppelbaas- partij die al jaren de democratie verkrachten en de massa vernederen en uitbuiten voor het Neo Liberalisme  het fascistische Groot Kapitaal. Dan lopen de ‘ingeburgerde’ leden de VVD-misdaadgroep nog de bevolking  privé op te lichten en frauderen zij aan de lopende band als ‘Henry-Keizer-Raven’(video). En daar horen wij het CDA niet over. Tja, de VVD en het CDA zijn wel echt ingeburgerd,niet dan?

‘Ingeburgerde’ VVD-Shell-Wiebes’ laat het Volk weer bloeden voor zijn ‘Royal-Taxfree-Shell’.(Video)

Momenteel krijgen  de’ Islam- Oliedollar –Vluchtelingen’ met een verblijfstatus na vijf jaar stemrecht voor de lokale verkiezingen, ook als ze nog niet aan hun inburgeringsplicht hebben voldaan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Tweede Kamerverkiezingen waarvoor ‘Islam-Denk-nieuwkomers’ de Nederlandse nationaliteit moet hebben gekregen.

“Voor mensen die er met de pet naar gooien, moeten er ook sancties zijn”(kuch)
CDA en VVD vinden echter dat wie niet inburgert, ook geen stemrecht moet hebben in de gemeente, want daar stem 50% toch al niet meer. „Wij vinden dat er een extra drukmiddel moet zijn binnen het inburgeringsstelsel”, stelt de corrupte anti democraat  CDA-Kamerlid Pieter Heerma. „Voor  die ‘Islam- Denk-mensen’ die er met de pet naar gooien, moeten er ook sancties zijn” Leve  hell&Rutte en King Willem en weg met het referendum ( De Volkswil)  .”

’Geen animo in de EU om voor NL de mensenrechten te schenden voor het CDA en de VVD’.

Rutte en zijn ‘NPO-Pr- Vad Jort Kelder’:Denk niet na: Inburgeren  en werken voor een hongerloontje tot je er dood bij neervalt “Labbenkakken”(Video).

De schaamteloze en gewetenloze ‘ingeburgerde’  ‘Nep Christen Heerma’ wijst erop dat inmiddels is gebleken dat het juridisch niet mogelijk is om de verblijfsvergunning in te trekken van ‘Islam-Denk-migranten’ die niet willen inburgeren en geen lid willen worden van het CDA,VVD,D66 of de CU. Internationaal recht en de mensenrechten zit dat in de weg en afgelopen week schreef de D66 DDR66 Minister Wouter Koolmees (asociale Zaken) dat het er niet op lijkt dat er in Europa animo is om die regels te veranderen en hij weigerde laf om commentaar te geven of de VVD wel ingeburgerd is met Top bendeleden als Henry Keizer ,etc.. (zie overzicht hierna van ‘ingeburgerde’ VVD-er die betrapt zijn op misdaden).Wel kunnen er boetes uitgedeeld worden en wil  de anti democraat bij uitstek DDR66 Koolmees kijken of gemeenten de inburgeraar die geen cent te makke heeft een eigen bijdragen kan vragen als er niet wordt opgeschoten. “Van dat geld kunnen wij dan weer wapens bij onze echte Boss Trump gekocht worden(Video) of het geld kan worden gebruikt  om de ‘Taxfree-uitkering ‘van 4000,- euro per dag(Video) van onze 18 jarige Prinses Amalia( ook dubbel paspoort)  als ‘Nep en Fop-hoofd’ van de Raad van State met als loopjongen de’ DDR66 -Rat de Graaff ‘ mee te financieren en dat bevordert weer onze democratie”, aldus de Levensgevaarlijke psychopaat en ’anti-democraat Koolmees’. Ook weigerde hij commentaar te geven of deFatah- echtgenoot Anis al-Qaq’ en zijn Partijgenoot Minister Kaag(Video) wel ingeburgerd zijn. Kaag is wel sluw ingeburgerd in het D66- Rad voor de ogen te draaien van het Nederlandse Volk, want zij  heeft niet de achternaam van haar man ‘Anis al-Quaq’ aangenomen, wat toch wel een Oer-Hollands gebruik is. Welke  achternaam gebruiken haar vier kinderen met dubbele paspoorten natuurlijk? Het spreekt voor zich dat de ‘Royal-Taxfree-Shell- Parasieten Famille’ van King Willem geen idee heeft hoe de meeste Nederlandse dagelijks moeten zien te overleven onder het juk van zijn ‘Hofnar Rutte’.

 

 

Wie succesvol ‘inburgert’ zoals de Top VVD-ers  Kiezer, Lindschoten en Verver en ‘Taxfree Queen Maxima’ Ook dubbel Paspoort)  in Wonderland  verdienen alle rechten”.
Door ook het stemrecht voorwaardelijk te maken, hopen CDA en VVD een extra instrument in handen te hebben met te voorkomen dat DENK een grote partij gaat worden. „Als je onze taal niet wil leren, niet wil werken( voor een hongerloontje) of als je onze vrije waarden (van roven en stelen van bejaarden, zieken en weerloze)  niet omarmt, waarom zou je dan wel mogen meebeslissen over de toekomst van ons (Wonderland)- land?” vindt de corrupte anti democraat  VVD-Kamerlid Bente Becker samen met zijn zwaar ‘ingeburgerde’ ‘gabber in Elite-crime’ de aarts ‘VVD-Gangster -Huisjesmelker Haga‘ . „Wie succesvol inburgert en lid wordt van VVD(Misdaadgroep), verdient alle rechten. Maar wie dat weigert, moet daarvan ook de negatieve gevolgen ondervinden en dan heb ik het echt niet over onze ( Rat in Pak(Video))-leden die al jaren lopen te jatten als de Raven , Hahahahahahaha.”Vandaag bralt de  voor met merendeel corrupte en dus niet ingeburgerde Tweede Kamer in perfect Nederlands over de nieuwe anti Denkpartij ‘inburgeringsplannen’ van de anti-democraat Koolmees. De gemeenten krijgen voortaan de regie over het inburgeringsproces.

Ex Partijleider Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna uit  dat de Democratie een farce is die al eeuwen in dienst staat van de ‘Royal-Graai en Naai Elite’:

 

 

 

 

 

3 antwoorden »

  1. LS…

    In de vijftiger jaren heeft de Nederlandse overheid honderdduizenden goed ingeburgerde Nederlanders gestimuleerd om te emigreren naar shitholes als de Zio Nazi USA, De Woestijn van Australië en het infantiele Canada… Nu zijn we verbaasd dat de mensen uit de leeggeplunderde koloniën in Europa hun heil komen zoeken. Ik zie ze ook liever direct weer vertrekken maar Europa en de rest van het rijke westen is verplicht deze landen structureel te helpen anders blijft het dweilen met de kraan open en is Nederland en Europa binnen enkele jaren definitief naar de kloten. De Familie Nooit Genoeg van Oranje zou het goede voorbeeld moeten nemen samen met de Rothschild Khazarian Maffia die ook in Nederland regeert.. Maar ja !

    Liked by 1 persoon

  2. De nieuwste politieke partij DENK gaat onder meer belastinggelden vrijmaken die ten goede zullen komen voor denksporten. Dit valt uit het verkiezingsprogramma van deze partij op te maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.