Amsterdam

Ergernis over eerste Duistere bezoek ‘ “Deep State”- Halsema’.

( van de Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIRWelke Duistere krachten zitten achter Klaver& Burgemeester Halsema &’ Peetvader-Rosenmöller’(Video).
“Deep- State “Femke Halsema heeft haar nieuwe gratis Luxe  Herenhuis alvast geïnspecteerd en zij kreeg er spontaan een ‘Natte -(groene)-Doos'(video) van. De ondemocratische voorgedragen “Deep State”-Graai en Naai Burgemeester Halsema’ kreeg maandagavond een privé rondleiding in de Stopera en in haar Ambts-Herenhuis van o.a. GroenLinks Rechts-fractievoorzitter Roosma, die op haar beurt weer een “Natte Doos” kreeg van Halsema en haar luxe bakfiets. Ook werd kennis gemaakt met haar fractievoorzitters slaafse dienaren van D66 en PvdA. Roosma bevestigt dat ze de nog niet geïnstalleerde GroenLinks Rechtsspolitica ‘Bankster-Doofpot-Hoer-Halsema’ heeft gesproken en een ronde langs de ‘Coalitie -fracties ‘heeft gemaakt, die alleman een diep buiging maakte voor hun nieuwe Leider Halsema.

De ergernis zal alleen maar toenemen van de Hautaine onuitstaanbare Halsema.
Niet alle fracties zijn bezocht. Daarover is terecht ergernis, meldt een goed ingevoerde bron. „Ze liep onder begeleiding van GroenLinks&D66-fractieleden. Een beetje vreemd, want de burgemeester zou boven de partijen moeten staan.” Ook ergerde bepaalde gemeentraadsleden zich er aan dat Halsema haar peperdure, King Sice  Bakfiets midden op de stoep had geparkeerd voor de ingang van de Stopera waar alleen invalide voertuigen mogen staan. En helemaal verbijsterd vond Annabel Nanninga het dat Femke toen zij weg scheurde op de stoep in haar Bakfiets zelf in de bak zat en zich liet fietsen  door een ‘Islam-Olie Dollar-Vluchteling’ ,die nog niet eens was ingeburgerd en geen woord Nederlands sprak, behalve ‘Ikke Fietsen voor Femke’,Ikke heel hard ‘Feesten’, huhuh Fietsen voor Femke”. De verwachting is dat Halsema 18 juli de ambtsketen omgehangen krijgt en dan helemaal onuitstaanbaar wordt!

 

 

 

 

5 antwoorden »

 1. walgelijk ,omdat ze geen gekozen burgermeester is ,en komt uit het niets aankakken ,net zoals alle burgermeesters .wat maken ze er toch een kolere bende van ongelofelijk wat glijden wij met zijn alle naar de afgrond .om te janken als je dit allemaal ziet aankomen ,en iedereen is met het wk ,of zoiets bezig

  Like

 2. Sloop de Deep State

  Maak deze film een groot internationaal succes koop deze onafhankelijk geproduceerde film

  Binnenkort in de Amsterdamse Bioscopen, ik dacht het niet Pedo child traffickers in hoofdrol

  A CHILD’S VOICE (2018) | Teaser Trailer HD

  Now Available! ➤ https://vimeo.com/ondemand/achildsvoice

  #AChildsVoice #EndHumanTrafficking
  Share on Twitter ➤ https://goo.gl/Dsfo5S
  Subscribe HERE ➤ https://goo.gl/L4QYcB
  Press Release (PDF) ➤ https://goo.gl/GbeW2Q

  Like

  • Bloedmooi interview met voor Tracy Beanz verrassende wending !

   A Child’s Voice: Tracy Beanz Interview with independent film producer John Paul Rice

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.