VVD

Zijlstra liegt dat hij bedankt voor ‘Top-baan’ Wereldbank.

(van onze liegende VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De schaamteloosheid van Rutte kent geen grenzen:‘Mijn Zijlstra als NL (Leugen)-Bewindvoerder van de Corrupte Wereldbank’(Video).

Rutte, Zijlstra, Zalm(Shell), Teeven, Weekers, Hoes en Van der Steur,etc. zijn  de vleesgeworden voorbeelden dat wie liegt in Nederland mits bij de juiste partij(en) ver komt. Dus waarom nog tegen je kinderen zeggen dat je niet mag liegen.

Na werkloze Teeven nu ook ontslagen ‘IOC-Vrouwenmepper Eurlings’ en Zijlstra op de ‘Nep en Fop-Connexxion-Bus’(video).
Gaat de Wereld beroemdste  beroemdste VVD-Leugenaar& Oorlog-Hitser & Haat- Zaaier tegen de Russen Zijlstra net als die andere ‘VVD-Griezel en leugenaar Teeven eerst een tijdje op de Showbizz-Connexxion-Bus van de VVD-misdaadgroep rijden, dat Rutte een ‘Graai en Naai baan’ heeft geritseld voor hem.

Braking News: Wij hebben de hand gelegd op Halbe Zijstra’s sollicitatie brief die Rutte aan de Wereld Bank stuurde(video).

De laffe ‘VVD-Gangster Zijlstra’ heeft zich maandag zogenaamd teruggetrokken uit de duistere sollicitatieprocedure voor de Wereldbank. De liberaal ‘Elite-Crimineel’ was de afgelopen maanden bezig samen met Rutte hem een ‘Graai en Naai-baan’ in het bedrijfsleven te ritselen waarschijnlijk Shell of een andere multinational en kiest daarvoor, laat hij weer liegend weten aan  het ‘oude mannen NSB- Vod-De Telegraaf’. Want welk normaal eerlijk en fatsoenlijk bedrijf neemt nou de beruchtste Leugenaar van de Wereld aan? Nou, dat is in ieder geval het ‘Witwas-Fraude-Bedrijf’ van de ‘Mega-Oplichter de ex partijvoorzitter van de VVD de ‘Lijkenverbrander  Bolle Keizer’. Daar kan hij gelijk aan de ‘Leugen& Oplichting-slag’(Video). De werkelijke reden dat hij de baan niet krijgt is omdat was uitgelekt dat Rutte bezig was om hem de Top Baan bij de Wereldbank te bezorgen er in binnen en buiteland en zelf in het Kabinet een storm van protest is opgestegen.

Exclusief foto Astrid Holleeder,met ‘Zijlstra-Leugen’ een “Wereld-bank baan(Video).

 

De voormalige corrupte en altijd liegende fractieleider was door Rutte in de race gegooid  om het oude PvdA-Hoertje Frank Heemskerk op te volgen als Zakkenvuller-bewindvoerder
(500 duizend dollar taxfree per jaar ex onkosten vergoeding) bij de Wereldbank in Washington. Zijlstra was na te zijn betrapt op leugens dat hij Poetin had afgeluisterd en zweerde dat Poetin zei de EU te gaan binnenvallen gedwongen afgetreden als Minister van Buitenlandse Corrupte Zaken bezig met verschillende sollicitaties, waar de  Top-plek bij de Wereldbank er één van was. Zijn naam werd enkele weken terug gelekt, in een poging hem van het toneel te krijgen zoals wij hiervoor al melde.Vandaag beweerde een krant dat premier Rutte bezig zou zijn om een benoeming van Zijlstra alsnog te forceren. Zijlstra liegt gewoon weeer verder dat hij onlangs nog een ’buitengewoon goed gesprek’ met de ambtelijke commissie die met de voordracht bezig is heeft gehad en dat die hem gelijk wilde voordagen. Tegelijk had Zijlstra belangstelling voor het bedrijfsleven, waar hij nu de voorkeur aan geeft liegt hij wederom. De extreem Corrupte PvdA-er Bert Koenders de laatste Eunuch( zie de Stem van de Straat/SaltoTV van deze week(Video))zou zijn gevraagd te solliciteren bij de Wereldbank. Hij heeft dat echter niet gedaan en is het ook niet van plan, want hij overweegt zijn laatste verrote jaren in China te gaan slijten waar hij zo een mooi jeugdherinnering aan heeft.

 

 

 

 

 

 

15 antwoorden »

 1. told you.

  Ze zijn doorgedraaid. Klinisch krankzinnig.

  Die mensen zijn letterlijk doorgedraaid gek en daarmee krankzinnig. Van het wegkijken en verdraaien realiteit zit er een kronkel in hun hersenen. Krankzinnig is een legale medische status.

  Volwassen man tegen een pubertje ( je ziet zijn nerdy maatje in beeld). De dader is van de GroenLinks usa natuurlijk.

  Dat fascisme, ideologisch (alde) of religieus geinspireerd vinden ze prachtig. De triggering is massaal en gortig. Maar niet op de leuke te masale en gortige manier.

  Tbs patienten reageren ook zo, veel Wajongers ook. Ken er een paar. Wat doen die mensen in bestuur en magistratuur? vergeet het fascisme ff, het gaat om de gekte. Doorgedraaid tegen de realiteit in, the triggering is massive. Het geweld en goedkeuring geweld ook (*). Lekker op z’n nsb’s. Echt 70 jaar later en nog steeds niet wakker. Goed deigend, als een Gutmensch, dat wel.

  Dit gaat dieper dan het Trump Derangement Syndrome. Dit is gewoon weer lekker en ouderwets bruinhemden geweld. Lekker Fascistisch, hmmm…

  Van Links, maar dat sprak 70 jaar geleden ook al voor zichzelf. Onze geschiedenisboeken hebben ons iets anders aangepraat. Vandaar dat er ook sneuneuzen zijn die 11 jaar lang die onzin ‘studeren’ en dan nog zwakzinniger dan gewenst eruit komen.

  * zie tommy wieringa en de bestuurlijke ‘elites” schaterlachend om een geweldadige aanval op onze vrijheid van meningsuiting. Een aanval op 1 van de pilaren van onze maatschappij/ democratie.

  Ik snap alleen niet waarom iedereen loopt te flippen op Twan Huys, hij was gastheer van de avond en dan moet je wel een beetje soepel/ professioneel met de gasten om blijven gaan.

  Dat snapt iedereen toch, als ie nou stond te vragen of ze meer of minder, minder, minder Telegraaf willen!? Ja, dan kon je hem zijn enthousiasme nog kwalijk nemen.

  Maar dat de gasten: burgemeesters, wethouders en een sLinks-fascistische schrijver zo’n zwakzinnig gevoel voor humor hebben is zijn schuld toch niet.

  Dit is de magistratuur van Nederland, onze in feite geboren hoge ambtenarij.

  Die als fatsoenlijke nazi/ EU-aanhangers in de bierkelder aan het bulderlachen zijn is natuurlijk godsgeklaagd, laf en eerloos. En verraderlijk aan het land bestel Nederland en haar inwoners. Zet die meelachende burgemeesters en hoge ambtenaren maar in het zonnetje, of op een lijstje met naam en rugnummers. Benn wel benieuwd wie die viezerikken zijn die het misbruik van Nederland zo lekker vinden en plegen.

  Like

  • – Vandaar dat er ook sneuneuzen zijn die 11 jaar lang die onzin ‘studeren’ en dan nog zwakzinniger dan gewenst eruit komen.

   Dan zijn ze gecertificeerd Zwakzinnig.

   Like

  • told you.

   De reden van die cda christenhonden/ globalisten om de islam zo lekker te vinden ligt in hun geboren fascisme. Hitler had het niet beter gekund dan de mohammedaanse aanhangers van de islam nu. Lekker ouderwets fascisme, hmmmm het blijft smullen.

   *Lekker ouderwets fascisme,maar nu met een tikkeltje meer verkrachting van blanke dochters en meiden. hmmmm wat lekker gedegenereerd. Ik snap nu waarom al die apen bij de adel/ alde altijd zoveel parelkettinkjes en juwelen om moeten doen. Het is om de absolute en totale waardeloosheid van die mensen te verbloemen. Apen met gouden ringen.

   De vieze lange zwarte baarden/ jurken en hoge laarzen staan nog gewoon in de kast. Helaas dat hun systeem nu op tijd is uitgestorven. Trump and patriots worldwide happened.

   Wat merkel wil, wil Rutte en kabinet ook voor ons Nederland. Omvolking, islamisering en vernietiging van Nederland. Militair Recht is van toepassing. Tijd zal het vertellen, traitors hang.

   Like

 2. Idd, dat is een leugen van Halve en de vvd. Die doen alsof ze int nog wat te vertellen hebben.

  Voor elke internationale positie heb je de steun van de Amerikanen nodig ter benoeming. Zij betalen, dus zij bepalen. Die int functies hadden de belangen van de BV Nederland en welvaart burgers ten goede kunnen komen.
  Dankzij Kaag (moslim vvd/’ 66/ alde) die m-o politiek Trump in een desperate poging probeerde tegen te werken maakt geen enkele Nederlander nog kans op dit soort functies.
  Mark Rutte (MH17) en Sigrid kech el Kaag hebben onze internationale macht gezelfmoord. In opdracht van de deepstate al hun bruggen achter zich verbrand.
  Mark Rutte (MH17) heeft helemaal niks geen baantjes en posities meer weg te geven, kansloos, hij weet het zelf ook wel maar speelt nog wat toneel zodat het lijkt alsof de vvd nog wat voorsteld.

  Die 130 slaaplaapkoppen in Nederlands parlement gaan er nu ook achterkomen wat heel werkend Nederland al weet.

  Een belofte of afspraak met m. rutte en de Alde is niks (meer) waard. Gelukkig dat wij tot ons 68/69ste mogen doorwerken om de 13 miljoen van kech Kaag aan terroristen weer in de staatskas te krijgen. Dan weet je tenminste weer waarvoor je in de file staat op weg naar werk.

  Had ik al verteld dat MH17 Rutte Absolute Lafheid is? Bij dezen

  Like

  • Die 130 slaaplaapkoppen in Nederlands parlement gaan er nu ook achterkomen wat heel werkend Nederland al weet.

   – Een belofte of afspraak met m. rutte en de Alde is niks (meer) waard.

   Het erf wordt geveegd en alle stukken afval bij het grof vuil in het donker gezet.

   http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/hans-van-baalen-pleinschreeuwer-in-oekraine-stopt-ermee/

   Zelfwalgende en zelfmoordende cucks, wie wil er nu bij dit clubje incontinente, impotente en incompetente kneuzen horen? Alleen een regelrechte cuck en hysterische kutwijven (mark).

   Een belofte van al die globalisten/ EU-fanaten is niks meer waard. Niet alleen lichamelijk maar nu ook politiek impotent.

   Hysterische kutwijven, Trump legt ze ongezien in de knoop. Stilzitten en knikken. Kijk naar wat een onnatuurlijk verschijnsel die may ook is. Daar zit echt geen leven in, die is zo verknipt door het liegen en bedriegen. Gewoon een griezelige slijmerige kop van May.

   Like

 3. Alex hou op om achter je moeder te lopen met haar zonde !
  Kijk je zelf toen je 18 werd en je verscheen op tv dat is een man met eigen mening !

  wil je dit voor jou en je gezin !

  Like

  • Dit is kostelijk. Te brutale deugers die erachter komen dat zij niet diegene zijn met de wapens en organisatie om te vechten wanneer ze een burgeroorlog usa gaan uitlokken.

   Vind/ vond ze allebei geweldig maar dit is zo ironisch goed dat het kostelijk wordt. De boodschap is duidelijk, wie de fascisten zijn is nog niet algemeen bekend bij sLinks, maar het loont om je gemeenschap te beveiligen, te bewapen en te organiseren.

   Die Linkse mensen hebben een kronkel in de kop van heb ik jou daar. Die moeten zoveel hersengymnastiek doen om zichzelf te rechtvaardigen, dat ze er gewoon gek van zijn geworden.

   Bij de Magistratuur in Nederland, waaronder V& J is het ook nog niet duidelijk wie de (religieuze) fascisten zijn.

   (Zijzelf, ik verklap het maar alvast, denk dat zij de laatsten zijn die het door krijgen)

   Vandaar die haast een autochtone club als bv Satudarah, die nog wat volks tegenwicht tegen mossels/ het Rijk zou kunnen bieden, zo snel en “Gerechtelijk” wordt afgeschaft. Keihard en effectief, maar een moskee of islamgroep met wapens daar ontbreken de wettelijke middelen en wil voor?

   Onze nl’se regering laat moslims, mocro in gangs, wijken, religieuze instellingen en madrassa’s en moskeeen volop organiseren en legt ze nooit een stro-breed in de weg. Ze laten zichzelfs adviseren door moslims, die ze daar vorstelijk voor betalen.

   Wat? Ze wissen de beelden van moslimterreur zelfs nog voor de daders belang, echt gebeurd hier in Nederland. Iedereen weet het.

   Ze nodigen islam- en geesteszieken van harte uit voor een goed gesprek, wanneer je net 3 jaar lang letterlijk de ss-ers voor de islam hebt uitgehangen in een ver land.

   En dan krijg je ook gelijk vanuits regeringswege een abonnement op de arabische hookers.nl en pornhub,

   (let op de recensies kech el Kaag, Sigrid voor vrienden. en vrienden van vrienden en die vrienden, en hun vrienden.)

   plus opleiding, cheque voor huisinrichting, voorrang huistoewijzing en een fijne uitkering.

   Als Justitie & Veiligheid en Bin Zaken verliefd is op arabische en berberse onmensen, waarom trouwen ze er niet gewoon mee? Gaan jullie daar, in Arabie, maar lekker samen wonen en de toekomst te gemoet. Dan hoeven wij deze genante paringsdans en schertsvertoning niet te aanschouwen, en te financieren.

   Dat alles krijg je dus van onze regering wanneer je fatsoenlijke Arabieren, westerlingen, aziaten enz. hebt afgeslacht 2500 km verderop. Plus een beloofd goed gesprek met een consulent die je waarschijnlijk constant cadeau’tjes en warme woordjes komt brengen. Een goed betaalde en dure rapporten schrijvendee consulent, dat dan weer wel.

   Dit is onze letterlijke realiteit, krankzinnig toch, Grapperhaus, kech, ploumens, van aertsen etc etc willen letterlijk met de SS stormtroepers van de arabische Nazi’s samen zitten en al samenlevend de Nederlandse toekomst gaan inrichten. Dat vind ik eigenlijks gewoon heel erg komisch, kan er niks aan doen. Ik blijf d’r om lachen.

   Maar met zo’n instelling ben je dan niet compleet gestoord? Is dit kabinetsbeleid niet gewoon compleet gestoord (crimineel)?

   Die mensen in die streken hebben meegemaakt wat onze opa’s en oma’s in 40-45 hebben meegemaakt. Die hebben net meegemaakt wat wij elke 4 en 5 mei herdenken.

   Onze regering nodigt dat uit om hier weer terug te komen, thuis in ons land.

   Die kronkel bij onze “elite’s” en machthebbers/ -hadders is er een van puur inbred fascisme. Islam of fascistische nazi’s, nsb-en is van alle tijden. Meeheulen met de vijand is van alle tijden.

   Blank/ arabier of gewoon “verward”, ze hebben allemaal de lange jurken en hoge laarzen nog steeds in de kast. Ze vinden het gewoon lekker dat misbruik. O.a. ,want er mankeert vast en zeker nog wel veel meer in de bovenkamers van sLinks en religieus deugend.

   Kom toch uit de (fascistische)kast Buma en Alde. We weten het allang, ’t is overduidelijk.

   Camiel ga er maar weer in, eruit was je niks waard. En je weet het;

   met de piemel Camiel, niet met de vuisten. niet met de vuisten.

   Like

   • @ andre.

    Dat was de moeite waard die documentaire.

    Zag laatst (weet niet bij wie) opmerking over alle sealed indictments usa. Heerlijk, maar te groot enthousiasme voor het waanzinnig grote volume is niet helemaal terrecht. Zie onderstaand filmpje voor een andere kijk op de duizentallen.

    Of het nu maar 1/3 van het totaal is of 10/10. Wat van belang is, is dat Guantanomo Bay is verbouwd en herbouwd naar 13.500 (standaard) hotelkamers. Geen upgrades mogelijk.

    Denk zelf dat veel van die indictments voor ms-13 leden zal worden gebruikt. Grote schoonmaak en het erf wordt geveegd. de deepstate heeft haar moordenaartjes niet meer en wordt gekraakt.

    Die mexicaantjes worden daar gebruikt door de elites zoals diezelfde elites hier de “religieuze” marokaantjes (en arabieren) gebruiken, voor de slachtpartijen en schrik onder de bevolking.

    Ze speelden/ spelen hetzelfde spelletje hier als daar. het zijn globalisten, die zitten over de hele wereld te degenereren. Vraag maar aan de bevolking/ burgers in Nice, Berlijn, Koln, Parijs etc etc.

    Like

 4. Nou het kan maar zo zijn dat het einde oefening is voor de Wereld Bank. Trump wil de WTO opblazen en dus ook de Wereld Bank. Dan nog het IMF waarvan ze zeggen dat het goed is voor 2800 ton goud, dit is allemaal gejat en zit geen gram eerlijk goud bij.

  Nog eventjes wachten hoe het gesprek tussen Putin en Trump gaat verlopen in Helsinki.

  Helsinki is gebouwd door de Russische tsaar Peter 1, terwijl Frankrijk Versailles bouwde voor hun eigen elitaire hufter clubje deden de russen eventjes het huidige Sankt Petersburg uit de grond trekken met als bonus de stad Helsinki.erbij.

  Laffe Rutte en leugenaar Zijlstra kunnen nog niet eens onder de deurmat liggen van Rusland en hoe Rusland is genaaid de laatste 100 jaar wordt hier heel bescheiden uitgelegd in een 2 uur durende documentaire gebaseerd op feiten uit archieven (de grand orient archieven uit Parijs liggen in Moskou) en nog veel meer tot aan de EU toe dat is gebouwd op meer dan 300 miljoen lijken!

  In het begin vrij saai maar een “must see” waar Willem Middelkoop nog een puntje aan kan zuigen, de prutser.

  Like

  • 4 juli independence day De Dertien Koloniën zijn dertien staten in Amerika die in handen van de Britten zijn in 1765. De Amerikanen pikken het niet langer dat ze de Britten belasting moeten betalen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.