Kabinet Rutte3

GroenLinks en Klaver zijn de ‘Kinderlokkers’ van Rutte.

(van de Stem van de Straat partij)

AMSTERDAM-NOIR-“Deep State”-GroenLinks Rechts bekend kleur in de Tweede Kamer en kiest voor Rutte&Shell.
Ex Partijleider ing Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna uit dat GroenLinks Rechts van ‘Yes, We can-Boy Klaver’ de ‘Kinderlokkers’ zijn van de ‘VVD-(Shell)-misdaadgroep'(Video) van de altijd liegende ‘Godfather Rutte:

 

14 antwoorden »

 1. De elite houdt doelbewust een arbeidsmarktreserveleger in stand, en dat is een typisch kenmerk van het kapitalisme. Dit arbeidsmarktreserveleger wordt gevormd door een grote groep van werklozen. Evenals de woningnood wordt dus ook de werkloosheid bewust in stand gehouden. De elite leeft daarom ook van de erbarmelijkheden die zich voordoen.

  Like

 2. What is the origin of the Pope’s hat?

  Dagon, the fish-god of the Philistines and Babylonians, wore a fish hat that is still seen today with Roman Catholic Church’s pope and bishops.

  According to Ruben Joseph’s book entitled, Why Are The Young People Leaving The Church,

  Oannes people – the fallen angels mix

  steve zie je waarom dit volk rutte en trix dulden ?

  Like

 3. Dit is waar deze koningen van europa vandaan komen !

  derisive name for a man whose wife is false to him, “husband of an adulteress,” early 13c., kukewald, cokewold, from Old French cucuault, from cocu (see cuckoo) + pejorative suffix -ault, of Germanic origin. So called from the female bird’s alleged habit of changing mates, or her authentic habit of leaving eggs in another bird’s nest.

  And the real king’s and queen name they delete but to late we all ready NOW

  Low KIng of the netherlands

  Like

 4. Gestolen familie’s en alles in bezit van de nassau ? Hollanders veel familie’s zijn hun heerlijkheid kwijt door hogendoorn waar is de bank van Deil en Tuil gebleven ? Waar is hun octrooi en patent,schepen ,goud allemaal in bezit van de nassau leuk zo kan jan en allemaal koning worden zonder van adel te zijn en amalia staat klaar om € 1.500.000,00 te ontvangen van uw belasting geld jullie hollanders zijn echt gek !

  Like

 5. Kijk wat zaagsel trix geen wonder Edwin de Roy van Zuydewijn heeft gelijk dit vrouw heeft samen met de joden de helf f van amerika hun ziel laten verkopen om papier geld zodat zij aan de macht kan blijven hoe gek kan iemand zijn !

  Like

  • die joop van de ende had uit zijn eerste huwelijk een stiefzoon,daarna in zijn tweede nep huwelijk met janine een dochter op bijna 50 jarige leeftijd, iris genaamd en dan een zoon in 1992 vincent,was van de ende al 50 jaar,misschien zijn het wel ivf jong die twee

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.