Elitaire Misdaad

‘Liar-May’ valt door de mand met tweede Novitsjok Gifaanval op Kerkgangers.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kremlin: Corrupte& altijd liegende Britse geheime dienst zat mogelijk achter Gifaanval(Video)
De twee Kerkgangers die zaterdag in de buurt van de Britse plaats Salisbury in kritieke toestand in het ziekenhuis belandden blijken ook vergiftigd te zijn met het giftige zenuwgas novitsjok, maar nu zwijgt ‘Liar- May’. Dit overkwam ook de Russische ex-dubbelspion en landverrader Sergej Skripal en zijn dochter. Corrupte antiterrorisme eenheden van de politie zijn ingeschakeld om mogelijk de boel weer in de Doofpot te douwen. Het keurige stel werd zaterdagavond aangetroffen in een woning in Amesbury, een marktplaats op een steenworp afstand van Salisbury, de woonplaats van de ‘Judassen- Skripals’ en nabij Stonehenge. De politie loog eerst dat het hier ging om een tweetal junkies die vergiftigd waren door een overdosis onzuivere ‘Rob Oudkerk- heroïne’(Video) of ‘BN-Hoeren-crack- cocaïne’ van bijv.  ‘Maffiaboss John de Mol’(Video) en niet door  Novitsjok. Novitsjok is immers volgens ‘Liar-May’ en ‘Mad Dog Trump’ met zijn loopjongens ‘Boy Macron’ en ‘Bitch Rutte’(Video) de facto van Poetin en de Russen. Maar dat ‘junkie-verhaal’ was niet vol te houden omdat mede kerkgangers van het stel  direct verontwaardig naar de pers reageerde dat het stel geheel onthouders zijn en zelfs geen vlees eten en nog nooit één teen in een café hebben gezet.Derhalve werd er woensdagochtend groot alarm geslagen, want het heroïne  en cocaïne verzonnen ‘junkie verhaal’ was niet meer vol te houden. ‘Liar May’ was nog steeds nergens in de media te horen.

De Staats-NOS vergiftigen  het Nederlands Volk dagelijks met ‘Fake-News’.

Miracle-Holy-Fake News’ met Babchenko aka “Jezus”& ‘CIA-Al Nustra-White Helmets’(video). 
Het tweetal werd overgeplaatst naar de speciale giftige stoffenafdeling van het ziekenhuis in Salisbury, dezelfde eenheid waar ook de Skripals lagen. Daar is vastgesteld dat het gaat om het extreem giftige zenuwgas novitsjok.

 Koude Oorlog Complot van  de ‘Killer-Elite’?

Volgens diverse media gaat het om twee Britten, de 44-jarige Dawn Sturgess en haar een jaar oudere partner Charlie Rowley. Het stel heeft geen banden met de spionagewereld en zijn ook geen drugs en/of drank gebruikers.De politie als instrument van de ‘Staat- propaganda’  geeft weinig details prijs over de tweede vergiftiging met  het zenuwgas novitsjok, want het begint er nu steeds meer te lijken dat hier wellicht een serie moordenaar aan de gang, is al dan niet aangestuurd door wie zal het zeggen de CIA en/of MI6 en/of andere ‘Ultra Rijken Elite-Gangster’ die belang (wapenhandel) hebben bij een Koude Oorlog. Wel zijn diverse locaties in Amesbury en Salisbury afgesloten voor publiek. Het gaat onder andere om het Queen Elizabeth Park in Salisbury waar het stel op vrijdag in de zon had gezeten. Daarnaast is de Boots-drogisterij in Amesbury afgesloten. Daar had de man op zaterdag rode en witte haarspray gekocht ter voorbereiding op de kwartfinalewedstrijd van het Engelse voetbalelftal tijdens het WK in Rusland. Op zaterdagmiddag was het stel, dat een relatie heeft van ‘enkele maanden’, bij een door een lokale kerk georganiseerd uitje voor gezinnen. De kerk is ook afgesloten voor publiek en de pers. De nabijheid van het gespecialiseerde laboratorium werd als een belangrijke reden gezien voor het herstel van de Skripals(kuch). Beiden hebben inmiddels het ziekenhuis verlaten en zitten sindsdien als miljonairs betaald door MI6 en/of de CIA (Deep State) ondergedoken in een 5 sterren hotel op een tropisch eiland. De Staat-NOS (960 miljoen subsidie per jaar) met de altijd liegende Moskou correspondent David Jan Godfroid ook een propaganda instrument van Rutte en de AIVD(Video), die bij de eerste giftige zenuwgas novitsjok moordaanslag direct de Russen de schuld gaf is nu ook opeens muisstil.

3 antwoorden »

 1. DE GODDELIJKE WAARHEID EN HET GROTE RELIGIEUZE BEDROG

  Het Grote Kanker Gezwel In Ons Midden, …

  ‘royal big’ Brother … De Olifant In De Huiskamer In NL !
  Waarom diegene die satanische rituelen doen liegen, en de boel bedriegen als of het hun werk is.
  Wie Zijn Er Bij Betrokken, En Wie Zijn Er Medeplichtig Aan ???
  De Geboren Hypocriete Leugenaars In Onze ‘happy family democratie’ samenleving …

  Fake ‘royals’, Banksters, MSM Media, Ministers, Politzei, CJIB NAZI’s, priesters, Jeugd’zorg’ kinderdieven, corrupte rechters, corrupte advocaten, cipiers, zogenaamde leraren = GEBOREN LEUGENAARS, PEDOHOMO KINDER MOLESTERS
  De Waarheid Mag Altijd Gescheven Worden, De Waarheid Mag Altijd Uitgesproken Worden !

  Waarheid = Helder
  Waarheid = Orde
  Waarheid = Logisch
  Waarheid = Zuiver
  Waarheid = Liefde
  Waarheid = De Natuur/ De Moeder

  Leugens = Chaos
  Leugens = Angst
  Leugens = V/H Kwade
  Leugens = Bedrog

  Het recht (regels & wetten) bestaan NIET IN De Realiteit !

  Er Is Geen Mens Die Authoriteit Heeft Over Een Ander Mens.

  Er Bestaat Alleen Gerechtigheid!

  Be Free Beloved , Wees Vrij Geliefden …

  Yours Sincerely,

  Dj

  😊🙏😊

  Google+
  Free From Financial Slavery World Wide
  https://plus.google.com/collection/sdQBrB

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.