Misdaad

Gruwelijke undercoverbeelden laten zien hoe jonge eenden worden mishandeld door ‘Christelijke’ Fokkers.

(van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. met onze Duivelse CU,SGP en CDA redactie )

AMSTERDAM-NOIR-Ziek van de intensieve, misdadige Veehouderij van de Duivelse ‘CU-Minister Schouten’(Video).
Dierenrechtenorganisatie Animal Rights heeft schokkende beelden naar buiten gebracht van dierenmishandelingen bij Nederlandse  ‘Christelijke‘ eendenfokkers. Waarom zijn die gestoorde, sadistische criminelen nog niet gearresteerd? Hier is uw antwoord: Jaarlijks worden in Nederland ruim 8 miljoen eenden geslacht, voornamelijk voor de export naar Duitsland, Frankrijk, China en Groot-Brittannië. Nadat ze in ongeveer zes weken tijd zijn grootgebracht in een Hel in een tiental  ‘Auschwitzbedrijven’ op en rondom de ‘Incest- Bijbelbelt-Veluwe’, worden ze sadistische Duivels gevangen en naar de enige eendenslachterij van Nederland gebracht, ‘Tomassen-Misdaadgroep’ in Ermelo.

Op de schokkende en gruwelijke  beelden die met een verborgen camera zijn gemaakt is te zien hoe een jong eendtje wordt doodgetrapt en dat jonge eenden bij de vleugels worden opgepakt en rondgeslingerd. Ook worden de jonge eenden keihard in kratten gegooid door de sadistische psychotische eendenvangers. Men zou na het zien van deze beelden nooit meer eend eten of op een kussen van eendendons slapen.

Stress, angst en pijn in de ‘CU,SGP-Incents-Bijbelbel’.
Misselijkmakende beelden, zegt Robert Molenaar van Animal Rights. “Wat je ziet, is dat eenden keihard in kratten worden gegooid, dat ze worden geschopt en opgejaagd en dat ze door de acties van de vangteams heel veel stress, angst en pijn ondervinden. Dit kan gewoon niet door de beugel, de daders horen in de cel of een TBs-inrichting “Dierenarts Arabella Burgers zegt dat de bedrijven de wet overtreden. “Je mag de dieren niet nodeloos extra laten lijden, geen extra stress veroorzaken bij het vangen of tijdens het transport. Als dat wel gebeurt, gaat het om dierenmishandeling. Dat gebeurt hier structureel.” Ze vindt dat de betrokken geestelijk gestoorde pluimveehouderijen door het ‘VVD &CDA-Openbaar Ministerie’ moeten worden vervolgd of  inimaal een Mega-boete moeten krijgen van de toezichthouder NVWA .Directeur Robert Molenaar van de dierenorganisatie spreekt van “misselijkmakende sadistische beelden”. Het gaat volgens hem om drie grote Veluwse (SGP en CU-Incest—Bijbelbelt ) ‘Auschwitz- eendenbedrijven’, in Dalfsen, Putten en Epe.Ook bij  het sadistische Duivelse eendenslachterij Tomassen Duck-To in Ermelo, dat de volledige Nederlandse eendensector beheerst, is volgens Molenaar van alles mis. “Eenden worden daar onvoldoende verdoofd en met botte messen geslacht. Er zijn daar levende jonge eenden in afvalbakken van het slachthuis gevonden.”De blinde en corrupte  Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) gaat een Doofpot onderzoek doen naar de eendenfokkerijen waar dierenmishandelingen zijn vastgesteld, laat een woordvoerster weten.“Wij hebben de akelige beelden gezien, hoe eenden als voorwerpen in kratten worden gegooid. We nemen dit(niet)- erieus. Wij gaan in ons onderzoek vooral kijken naar het vangen en laden van de eenden”, aldus de zegs Lieg-vrouw. De dieren mogen hierbij niet lijden en geen letsel oplopen(kuch).De betreffende Christelijke Duivelse eendenfokkerijen kunnen volgens de NVWA nu nog niet worden beboet, laat staan gearresteerd . Om maatregelen te kunnen nemen moet de  blinde en corrupte toezichthouder de grove misdaden zelf vaststellen. Dat terwijl in strafzaken tegen ‘Jan met de Pet’ Filmbeelden met de verbogen camera en/ of beelden van Cameratoezicht op straat altijd worden opgevoerd als bewijs materiaal. De verantwoordelijk CU Minister Schouten heeft inmiddels gereageerd: Zij laat weten dat ze er niks aan zal gaan doen, maar wel zal gaan bidden voor haar Fokkers, want die laatste stemmen allemaal op de CU, SGP of de CDA.Wat ons betreft zou die ‘Incest-Bijbelbelt-smeerpoets Carla Schouten’ het boek waarop zij op zweert De Bijbel moeten toepassen op al die psychopathische dierenmishandelaars :”Oog om oog tand om tand”( Leviticus 24:19-20.) Maar de werkelijkheid is dat  er geen steun was voor debat aangevraagd door de PVV,SP en de Partij voor de Dieren met Minister van Schouten over het bericht ‘Beelden tonen ernstige mishandeling jonge eenden in de Nederlandse  Christelijke Duivelse_pluimveehouderijen. Dat debat werd tegen gehouden door misdadige  ‘regering’s partijen CDA,VVD,D66 en CU  + hun ‘ Zwarte- Incest-mannen van de SGP’.

8 antwoorden »

 1. In dit boek vertelt journalist Karel Michiels het verhaal van Gerard Karel Meijers (geboren in 1928), de laatste afstammeling van Djengis Khan, die na een woelig leven terechtkwam in Nederlands Limburg. Meijers werd geboren in Mongolie als prins Ganyuurin Dschero Khan, maar moest al gauw vluchten voor de Chinese communisten die zijn land bezetten. Na een tocht via een klooster in China wordt hij in Indonesie geadopteerd door een Nederlandse soldaat. Later gaat hij vechten als soldaat in Korea en Vietnam en wordt hij via zijn contacten adviseur van de Taiwanese regering. In Europa is hij, volgens de overlevering, de eerste die oosterse gevechtssporten introduceert. Dat hij niet met zich laat sollen, bewijst de gevangenisstraf die hij opliep omdat hij een krantenredactie aanviel die hem onheus bejegend zou hebben.

  Like

 2. Hoe lang verdragen jullie de VVD

  De derde zaak waarbij de bronbescherming van journalisten door het OM met voeten getreden werd, betreft de fotograaf Joey Bremer van Media TV wiens telefoongegevens tot twee keer toe, in oktober vorig jaar en februari dit jaar, werden opgevraagd door het Openbaar Ministerie in Rotterdam. Dat wilde zo achterhalen welke politieman tips aan de fotograaf gaf. Ook in dit geval handelde het OM in strijd met de eigen regels en was er geen toestemming gevraagd aan het College van procureurs-generaal.

  OP wie wacht het volk van holland om hun te redden van deze despoten ?

  Like

 3. What is Love?

  What is L😊VE ?
  & The Field Of Consciousness …

  So when you ask what L😊VE is, you may be too frightened to see the answer. It may mean complete upheaval; it may break up the family; you may discover that you do not L😊VE your wife or husband or children—do you?—you may have to shatter the house you have built, you may never go back to the temple…

  But if you still want to find out, you will see that fear is not love, dependence is not L😊VE, jealousy is not love, possessiveness and domination are not L😊VE, responsibility and duty are not L😊VE, self-pity is not love, the agony of not being loved is not L😊VE, L😊VE is not the opposite of hate any more than humility is the opposite of vanity.

  So if you eliminate all these, not by forcing them but by washing them away as the rain washes the dust of many days from a leaf, then perhaps you will come upon this strange flower, which man always hungers after.

  If you have not got L😊VE—not just in little drops but in abundance—if you are not filled with it, the world will go to disaster. You know intellectually that the unity of mankind is essential and that love is the only way, but who is going to teach you how to L😊VE?

  Will any authority, any method, any system, tell you how to L😊VE? If anyone tells you, it is not L😊VE. Can you say, “I will practice L😊VE. I will sit down day after day and think about it. I will practice being kind and gentle and force myself to pay attention to others?”

  Do you mean that you can discipline yourself to L😊VE, exercise the will to love? When you exercise discipline and will to L😊VE, L😊VE goes out the window. By practicing some method or system of loving you may become extraordinarily clever or more kindly or get into a state of nonviolence, but that has nothing whatsoever to do with L😊VE.

  In this torn desert world there is no L😊VE because pleasure and desire play the greatest roles, yet without L😊VE your daily life has no meaning. And you cannot have L😊VE if there is no beauty. Beauty is not something you see—not a beautiful tree, a beautiful picture, a beautiful building, or a beautiful woman.

  There is beauty only when your heart and mind know what L😊VE is.

  Without L😊VE and that sense of beauty there is no virtue, and you know very well that, do what you will—improve society, feed the poor—you will only be creating more mischief, for without L😊VE there is only ugliness and poverty in your own heart and mind.

  But when there is L😊VE and beauty, whatever you do is right, whatever you do is in order. If you know how to love, then you can do what you like because it will solve all other problems.

  So we reach the point: Can the mind come upon love without discipline, without thought, without enforcement, without any book, any teacher or leader—come upon it as one comes upon a lovely sunset? It seems to me that one thing is absolutely necessary and that is passion without motive—passion that is not the result of some commitment or attachment, passion that is not lust. A man who does not know what passion is will never know L😊VE because love can only come into being when there is total self-abandonment.

  A mind that is seeking is not a passionate mind and to come upon love without seeking it is the only way to find it—to come upon it unknowingly and not as the result of any effort or experience. Such a L😊VE, you will find, is not of time; such a L😊VE is both personal and impersonal, is both the one and the many.

  Like a flower that has a perfume, you can smell it or pass it by. That flower is for everybody and for the one who takes the trouble to breath it deeply and to look at it with delight. Whether one is very near in the garden or very far away, it is the same to the flower because it is full of that perfume and, therefore, it is sharing with everybody.

  L😊VE is something that is new, fresh, alive. It has no yesterday and no tomorrow. It is beyond the turmoil of thought. It is only the innocent mind which knows what L😊VE is, and the innocent mind can live in the world, which is not innocent.

  To find this extraordinary thing which man has sought endlessly through sacrifice, through worship, through relationship, through sex, through every form of pleasure and pain, is only possible when thought comes to understand itself and comes naturally to an end. Then L😊VE has no opposite, then L😊VE has no conflict.

  You may ask, “If I find such L😊VE, what happens to my wife, my children, my family? They must have security.” When you put such a question you have never been outside the field of thought, the field of consciousness. When once you have been outside that field you will never ask such a question because then you will know what L😊VE is in which there is no thought and therefore, no time. You may read this mesmerized and enchanted, but actually to go beyond thought and time—which means going beyond sorrow—is to be aware that there is a different dimension called L😊VE.

  But you don’t know how to come upon this extraordinary fount, so what do you do? If you don’t know what to do, you do nothing, don’t you? Absolutely nothing. Then inwardly you are completely silent. Do you understand what that means? It means you are not seeking, not wanting, not pursuing; there is no center at all.

  Then There Is L😊VE, The Strongest Force In The Universe, And The Solution For Everything !

  BE VEGAN!

  STOP THE ANIMAL HOLOCAUST!

  FIRST WE MUST FREE THE ANIMALS, AND STOP WITH DAIRY PRODUCTS, BEFORE WE CAN FREE OURSELVES

  L😊VE Will Find A Way !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.