Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Laagste Klasse eerder dood & Onverwoestbare Leo Reawaruw sleept erkenning binnen voor de KNIL.

(Door De Stem van de Straat)

AMSTERDAM-NOIR-

4 antwoorden »

 1. • 20 april 2007: de 21-jarige korporaal Cor Strik van de Luchtmobiele Brigade sneuvelt tijdens een patrouille ter ondersteuning van een Amerikaanse eenheid bij de stad Sangin (provincie Helmand). De korporaal stapt op een explosief en is op slag dood. Hij is de eerste gevechtsdode tijdens de Nederlandse inzet in Afghanistan. Bij het bergen van zijn stoffelijk overschot komt een Amerikaanse sergeant met Nederlandse familiewortels, Alex van Aalten, ook om het leven.

  Like

  • Sgt. Alexander Van Aalten 21jaar ; toegewezen aan het 1st Battalion, 508th Parachute Infantry Regiment, 4th Brigade Combat Team, 82nd Airborne Division, Fort Bragg, NC; stierf op 20 april in Sangin, Afghanistan, van wonden opgelopen toen een landmijn ontplofte in de buurt van zijn eenheid tijdens gevechtsoperaties.

   Like

 2. Te Biecht bij de Duivel Zelf.
  Als je gerechtigheid blijft zoeken bij de Farizeeërs in Toga, de zelfde beulen die onze kinderen gruwelijk vernietigen dan ben je het perfecte MK Ultra slacht offer.

  De voorgeschreven officiële weg volgen is schadelijk, dodelijk volgens design

  Indrukwekkend !!! Police Whisleblower John Wedger International Tribunal for Natural Justice

  >>1946203
  Why are Freemasons on the scene of most shooting locations?
  Openly giving interviews or in background shots?
  Symbolism will be their downfall.
  Q

  Lees meer: https://divinecosmos.com/davids-blog/21127-new-briefings-alliance-seizing-trillions-stolen-by-deep-state-preparing-to-give-it-back/

  Like

 3. Het is de ‘culling’ of man … ”ze” (satanist archon bilderberg willie) is DUIDELIJK van de Anti Natuur, (Lucifer Is zijn god) en als we hem argeloos blijven dienen dan gaan we allemaal de afgrond in en onze kinderen incl. . . Ons bloed is een bloedoffer aan zijn god … en die zogenaamde ‘hulp’verleners van hem die alles kracht met macht bijzetten, duwen ons, verplichten ons, en verkrachten ons … vermoorden ons in zijn naam … BJZ jatten onze kinderen als we geen geld meer hebben door zijn zelf gemaakte financiele ‘crisisen …’ authoriteit’ … willie de overbodige is god???.
  Wij (het Volk) hebben te maken met een vijand, als nooit te voor, een die over alles heerst, en een bloed hekel heeft aan de mensheid … ons, en de natuur! Wij zijn een uitstervend ras hierdoor, gisten de hele dag CHEMTRAILS over ons heen, we worden besproeit als strondvliegen door onze ‘geweldige adorabele held’ … pharma mafia (IG Farben) de ‘king’
  Lees eens …
  The Culling of Man
  Rise of willies New World Order (fascist dictatorship)
  https://thechosenites.files.wordpress.com/2017/04/culling.pdf

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.