Media-Maffia

D66 ‘Fatah- Kaag-Anis al-Qaq’ en Parool ‘Moordenaar’-Vugts mochten ‘Haring happen’ bij Jinek.

(van onze niet gesubsidieerde(Video)  dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Shell-Bitch-Rutte’ en ‘D66-Fatah Kaag’ gaan nog meer wapens kopen van Trump(Video).
‘Riool-Showbizz-afleiding bejaarde Time’: Haring happen met subsidie miljonair ‘Suggar Daddy Jinek’. Deze keer mochten ‘Moordenaar’ Paul Vugts,van het oude ‘corrupte mannen- PvdA -Vod Het Parool’(Video) en ‘Fatah Kaag- Anis al-Qaq’ hun kwaadaardige leugens spuien. Deze keer tot  grote opluchting van de redactie kreeg Jinek geen “Natte Doos” en hoefde zij dus geen knijpers op hun verrotte neuzen te doen. Tja , wie krijgt wel als vrouw een ‘Natte doos’ van die kleine, lelijke engerd Vugts?Misschien alleen ‘Pis-Paay’(Video) en de ‘Ras-TV Nimfomane  Heleen van Rooyen’.  D66 DDR66 &PLO/Fatah- Minister Kaag Anis al-Qaq had zich voor deze dr. Goebbels propaganda ‘Haring Happen bij Jinek’ gelegenheid  uitgedost als betrouwbaar ‘Volkskrant- GOOD MENS’ met een heus  ‘Munie-tasje’ de beschermeling van de ‘Mega-Fraudeur -VVD Burgemeester Krikke’ (Video).Volgens Kaag die net als Jinek en Vugts doet of zij niet getrouwd is met ’PLO-Fatah-Anis al-Qaq’ moeten we niet van het slechtste Trump-toekomstscenario uitgaan, er zijn echt verschillende scenario’s mogelijk. De inzet van mij en mijn  ‘VVD-Maffia-Shell-Boss Rutte’ zal blijven liggen op dialoog (slijmen)met onze echte Boss  ‘Mad Dog Trump’ en zijn bazen de ‘US-Killer-Elite ‘. Jinek en Vugts knikte beide tegelijk heftig Ja, ja, ja….. Jinek merkte brutaal op :“wat een mooi ‘Munie-tasje’ heeft u, die ga ik ook kopen” .En de laffe sluip ‘Moordenaar met de pen Vugts mompelde brutaal koop mijn Riool-sensatie boekie de ‘Mocro Maffia’. Waarop ‘Fatah Kaag’ antwoordde,: die heb ik al gekocht het zit in mij ‘Munie-tasje naast de Koran

Zijn Kaag, Jinek en  Vugts wel ingeburgerd(Video)?
Kaag  Anis al-Qaq:”:We willen de-escaleren, dat was de belangrijkste boodschap van mij en mijn premier ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en ons misdadige en laffe en slaafse NSB- ambtelijk  gevolg”. Jinek durfde en/of mocht niet vragen waarom zij niet naar goed Nederlands gebruik de achternaam Anis al-Qaq van haar ‘PLO/Fatah- man ‘gebruikt en welke Godsdienst zij en haar man en haar vier kinderen aanhangt, want dat is de Islam. En belangrijker welke Islam?  En durfde ook niet te vragen  of Trump haar meer dan een keer in haar ‘Fatah -Kruis ‘had grepen en zijn ‘Bitch- Rutte’ in zijn corrupte ‘VVD-Shell-kontje’.

Parool ‘Moordenaar’-journalist Paul Vugts op de ‘vlucht’, maar hoort in de cel(Video).

De ‘Parool Moordenaar met de pen- Paul Vugts’ heeft zo veel kwaadaardige, leugenachtig, dodelijke artikelen geschreven dat hij daarvoor zelfs een geld ‘Judas-Prijs  van 10.000,- euro’ heeft gevangen van het corrupte Amsterdamse OM. Maar feitelijk als de Rule of Law zou bestaan in NL net als Kaag  in cel hoort. Daar vroeg Jinek niet na. Waar zij wel naar ‘vroeg’ in het kader van ‘sluik-reclame’ voor zijn walgelijke leugen ‘Judas-Boekie’ was dat hij moest ‘onderduiken .‘En voor een tijdje gratis in de beschermde villa heeft gezeten waar de eveneens beroepsleugenaars ‘Judas-Zussen Holleeder’ al tijden als ‘Ultra-Rijken-OM-slettenbakken’ wonen op kosten van het OM .En  waar minimaal 2 keer in de week hun ‘Media-Pooier’ (Video) en ook alweer een beroepsleugenaar  ‘Insluip –Geilneef- Peter R. de Vries(Video)en “de Hakkelaar” naar binnen ‘wipt’. Op elke ‘Kul- Haring Happen vraag’ van Jinek antwoordde de beroepsleugenaar en lelijke zwetende, kleine  engerd Vugts :”koop mijn boekie”.En elke keer knikte Kaag Anis al-Qaq’ en Jinek daarop heftig: Ja,Ja, Ja, als hij dat mompelde.

‘Parool-Huurmoordenaars met de pen’ op Steve Brown plaatsen Minuscule, Kwaadaardige, manipulatieve Rectificatie(Video).

 

Over het  ‘Mega-Misdadige-feit’ waaraan ‘Kaag -Anis al-Qaq’ en Rutte medeplichtig zijn dat 15 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger heeft  ‘Parool&OM-Moordenaar Vugts’ in zijn hele verrotte en laffe Haatzaai en afleiding ‘s carrière als ‘Nep en fop journalist’ van het op één haar na failliete Parool nog nooit een artikel geschreven. En dat is te begrijpen, want daarbij vergeleken zijn de ‘Mocro Maffia’ Engelen. Na de uitzending zijn Jinek en Vugts op verzoek van ‘Kaag -Anis al-Qaq’’ op hun knieën gaan bidden met hun konten omhoog en gezichten naar Mekka. Toen begon het toch nog even naar Jinek-Haring Odeur ‘ (video) te ruiken tot grote voldoening van Vugts. Het schijnt dat Kaag toen het uit de’ Metoo- hand’ begon te lopen met Vugts zij hem een klap met haar ‘Munie-tasje’ voor zijn inmiddels verhitte lelijke kleine  ‘Judas-kopje’ heeft gegeven en toe sneerde” je bent Trump niet en Jinek hem gelijk daarna toe sneerde : “Je bent mijn Held Peter R. de Vries niet !!!!!!!!!!”

Opmerking:  Vanavond in de Stem van de Straat/SaltoTV :“De Fake War on drugs” &Netflix -primeur Drugslord Bruinsma. Als afsluiting van dit seizen vanavond  in de Stem van de Straat een 2-delige serie : “De Fake War on drugs”(Video)de ‘CIA&DEA- War en Drugslords’ .En de primeur van aflevering 8 van de Netflix serie “Drugslords” met Klaas Bruinsma& special guest the(ex)- American Durgslord of Amsterdam  ing Steve Brown. En  de Emmy award winner regisseurs en documentairemakers en sociale activisten Red Rebbel Joost van der Valk en   Mags Gavan . Ook aandacht voor  de ‘Super Elite- Maffia Milieu-Gangsters’ (schrijft Vugts ook nooit over) die de regenbossen en dieren ( o.a. de  orang-oetans, Aziatische bosolifant en de zeldzame mini neushoorn) van Borneo vernietigen.

 

 

 

3 antwoorden »

 1. Chronisch Pessimisme: The Devil’s Best Friend

  Calimero Complex vele leiden hieraan terwijl ze dagelijks het verschil maken

  Arrests in August; 9/11 announcement in September; and Jubilee in October?

  The good guys are continuing to win the secret battle for the planet earth in a big way, multiple sources confirm. As things now stand, there will be a new wave of mass arrests in August, official government disclosure about 9/11 in September, and some sort of “major economic announcement in October,” Pentagon sources claim. Lees meer: https://benjaminfulford.net/2018/07/09/arrests-in-august-9-11-announcement-in-september-and-jubilee-in-october/

  Judging Trump without Q is Missing The Point
  https://kauilapele.wordpress.com/2018/07/07/citizens-investigative-report-7-7-18-qanon-af1-reflection-apple-sa-independence-and-a-mug-and-trump-has-just-validated-q-at-the-great-falls-rally/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.