Maatschappij.

Het is tijd om ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘Christelijke’&D66-Roversbende’ te stoppen.

(van onze Wordt Wakker redactie i.s.m. de stem van de Straat partij )

AMSTERDAM-NOIR-100 jaar SGP. SGP was Godsdienstwaanzinnig en blijft Godsdienstwaanzinnig.
Rutte prima Club mannen die mij altijd steunt!(Video).

Vandaag in Misdaadcentrum “Het Binnenhof “(Video) van het ‘regiem-Shell-Rutte’: Stel je voor, je bent christelijk en arbeidsgehandicapt en je hebt pas nog op CU, CDA of SGP gestemd………..

Shellgate: Democratie? Voor wie dan? Voor ‘Taxfree-Shell’ met hun ‘Puppet’s Rutte&Co(Video).
Maar we zijn er nog niet: Inkomensongelijkheid in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ extreem misdadig hoog. Na de VS van ‘Mad Dog Trump’ is de inkomensongelijkheid in Nederland  het grootst van alle zogenaamde ontwikkelde landen waarvan 50 miljoen in de EU onder de armoedegrens moeten zien te overleven en 60 miljoen in de US.

Mens en dier worden massaal ‘Christelijk’  afgeslacht voor ‘Bloed-Winst’ onder het bikkelharde en door en door corrupte regiem van de altijd liegende Rutte& Halleluja! (Video)’

VVD-Shell-Wiebes’ laat het Volk weer bloeden voor zijn ‘Royal-Taxfree-Shell’(Video).
Hoe lang laat het Volk zich nog vernederen als “Labbenkkaken” door de Heersende Klasse of te wel de ‘Elite-Killers’ met hun ‘Puppet Rutte’, die u wel dagelijks waarschuwen( bang maken) via hun Staat-NOS en de ‘NSB -Telegraaf’ voor Poetin en de “Mocro Maffia”(Video).We staan voor een fundamentele keuze. Blijven de macht en de rijkdom in handen van de rijkste ‘Royal-Parasieten –(Pedo)–kliek’ van ‘Taxfree-Shell-Graai King Willem’ 10% die leven in Wonderland(Video) of kiezen we voor een land waar de 90% het voor het zeggen heeft? Het  Moordende en niets ontziende corrupte ‘Rutte&Co-systeem ‘van steeds maar meer ‘Bloed-winst’ en meer risico’s zorgde voor een gigantische economische ‘Jan met de Pet crisis’. ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep(Video)  verscheen op het toneel in eerste instantie met misdadige steun van de ‘PvdA-hoertjes’(Video) en nu met steun van de ‘Dodelijke CDA,D66 en CU partijtjes'(Video) en besloot de ‘Jan met de Pet-crisis’ van het rauwe moorddadige, fascistische kapitalisme(noemt Rutte&Co Neo- liberalisme) te bestrijden met nog méér rauw kapitalisme.Niet de veroorzakers, de Duivelse Rijkste 10%, werden aangepakt, maar de 90%, de gewone mensen.

Vroegpensioen te duur voor de ‘Vroeg-dood’ gaan Laagste Klasse in de Straf maatschappij van Rutte&Co(Video).

Het is ook tijd voor een nieuw verhaal. Een verhaal waar niet de Duivelse  ‘Bloed-Winst-belangen’ van de rijkste 10% ‘Elite-Gangsters’ voorop staan, maar waarin de 90% het voor het zeggen heeft. Een nieuwe koers waarbij we inzien dat het heilige Duivels geloof in het rauwe, massa moordende  Kapitalisme slechts de belangen van enkelen ‘Super-misdadigers’  dient die alle met hun een handlangers levenslang cel behoren te krijgen(Video).Op 15 september komen we bij elkaar. Dan gaan wij laten zien hoe het anders kan. Wilt u met ons meedenken of meedoen? Laat dan uw contactgegevens achter en we houden u op de hoogte! Het is tijd voor rechtvaardigheid. Meld je aan via: Doe mee!!!!!!!!!!!!!

De Ex partijleider in Steve Brown van de Stem van de Straat partij legt hierna uit waarom de  Moordende en corrupte Heersende Klasse vrijspel heeft in het kaal roven van de massa.

Categorieën:Maatschappij.

Getagd als:, ,

13 antwoorden »

 1. Waarom doen de Belgen alles beter ? Met voetbal, om te beginnen. Politiek gezien, ook, want zij hebben geen idioot figuur als Mark Rutte die hun president is. Mark Rutte is het toonbeeld van stijfburgerlijkheid, een slap figuur. De arme Nederlanders moesten maar plaats maken voor een stelletje gelukszoekers die een smartphone bij zich droegen, want zo wilde Rutte het graag. Hij is een stuk verdriet.

  Like

  • Belgen zijn ook beter in het beheersen van de Nederlandse taal, cultuur en waarden.

   Met die eikel van Rutte en zijn corrupte vieze VVD-bende (Nijlpaard Annemarie Jorritsma, Halbe, Henry de Lijkenverbrander, Kwiebus Wiebus, Domoor Dijkhof, Loek Graaimans, Yab-Yum Hennis en Oh-No Schandknapen-Hoes) is Nederland helemaal naar de rand van de afgrond gebracht.

   Like

  • Toch niet zo’n handige zet van Trump, deze nominatie van Brett Kavanaugh als vervanger van Supreme Court Justice Kennedy. Het verzoek van Kennedy om voortijdig met pensioen te gaan is zeer waarschijnlijk een `Bush play’. Kavanaugh is duidelijk een Bush Boy, een Yalie (Skull & Bones?) die hand en spandiensten voor de Bush familie, de Clintons en Obamas heeft uitgevoerd. De eerste de beste keer dat de Supreme Court moet rulen over Trump zelf, zoals b.v wanneer Herr ‘Special Councel’ Mueller President Trump formeel gaat aanklagen voor b.v. Obstruction of Justice in de Russia Collusion zaak, en deze zaak naar de Supreme Court gaat, zal Supreme Justice Kavanaugh zonder aarzelen ten faveure van de Bushes, Clintons en Obamas stemmen, en pas daarna de US Constitutie gaan raadplegen. Chuck Todd: Judge Brett Kavanaugh ‘Very Confirmable Pick’

   Like

 2. De moslim die je wakker wil maken is een crimineel en soros die hun uitnodig is trix vriendje !
  Zo stoken ze mensen tegen elkaar op ! Samen met de moslim en heel Holland moet naar den haag en hun een goed pak rammel geven wanneer jullie moe zijn !

  Like

 3. Alle instanties waar je iets gaat studeren moet je 10 keer zakken en dan mag je slagen want, trix laat door haar flikkers helemaal uitbuiten en geen uitzondering volgens kleur want, wit nederland dezelfde handel als je geen homo ben !

  Hetero geen recht van spreken ! En trouwens nogmaals europa is altijd zwart alle schilderijen moest da vinci wit schilderen dat was de begin van de straf van de schepper voor de zwarte te goed gelovig dat was hun valkuil !
  Luister goed !

  Like

 4. hebben ze ingebroken bij die pot Vanessa(connie witteman) die een nep huwelijk had had met breukhoven(gordon en gerard joling kwamen veel over de vloer(kont)bij breukhoven,zag Vanessa rond fietsen bij neder weert in 1997 toen ik aan het trainen was,net als homo marco Borsato die stond te kijken bij nederweert naar mij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.