Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Vanavond in de Stem van de Straat :Emmy award winner Joost van der Valk met Netflix primeur “Drugslord Bruinsma”.

( van de Stem van de  Straat-Amsterdam-Noir /Salto Tv)

AMSTERDAM-NOIR- The “Open end”-War on Drugs(Video) is far deadlier than you see in the MSM. Als afsluiting van dit seizoen vanavond in de Stem van de Straat om 23.00 uur de eerst aflevering van een 2-delige serie : “De Fake War on drugs”(Video)& ‘CIA&DEA- War en Drugslords’. En de primeur van aflevering 8 van de Netflix serie “Drugslords”met de vermoorde Klaas Bruinsma & special guest the(ex)- American Durgslord of Amsterdam ing Steve Brown. En de Emmy award winner regisseurs en documentairemakers en sociale activisten Redrebel Joost van der Valk en Megs Gavan. Ook aandacht voor de ‘Super-Elite Maffia -Milieu-Gangsters’ die de regenbossen en bedreigde diersoorten ( o.a. de oerang-oetans, Aziatische bosolifant, de zeldzame mini neushoorn en inheemse mensen van Borneo vernietigen). En de moorden op de “Africa Witch childrens” van arme sloebers. Joke onze Allesdeskundige doet voor het eerst een boekje open over haar ervaringen als ‘diepte  interviewer’ en vertelt o.a. dat een oude relatie Charlie Wong van haar en Steve Brown ( lees:” Killing Fields of Amsterdam” by Steve Brown) is onthoofd ver voor de ‘Mocro-Maffia-onthoofding'(Video). Verder Crips, Strapped ’n strong uit den Haag en nog veel meer’ Street-News’ met als eregast van de Straat Joost van der Valk.

 

Te zien vanaf 23.00uur via onderstaande link

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.