oorlog

‘Hitler- Déjà vu’: ‘Blitzkrieg-Snelweg ‘voor NAVO-leger naar Rusland op initiatief van Rutte&Co.

( van onze niet gesubsidieerde (Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Ooit legde Hitler de autobanen aan om zijn troepen sneller naar het Oostfront te kunnen verplaatsen met als gevolg 30 miljoen Russen vermoord door de Wehrmacht en ‘SS- brigades’ uit Duitsland en heel Europa. Ook de Nederlandse en Oekraïense SS Brigades hebben beestachtig mee gemoord op de Russen.Binnen het Europese NAVO-grondgebied moet uiterlijk in 2024 weer een ’militaire-blitzkrieg-snelweg’ liggen naar Rusland voor vervoer van troepen Kanonnenvoer met ‘Nazi- Prins Bernhard Anjer’ in het revers en het Oorlog-materieel (uiteraard gekocht van Trump) over land, water en door de lucht. De corrupte en Oorlogszuchtige regeringsleiders geven bij de komende corrupte NAVO-top akkoord om eind volgend jaar al binnen vijf dagen diplomatieke toestemming te geven voor ‘Militair-blitzkrieg-transport ‘naar Rusland, zo melden bronnen rond de psychotische Top. Nu duurt het terecht door milieuregels en een normale civiele infrastructuur nog enige tijd voordat die toestemming er is om Rusland binnen te vallen.Voor een oefening is dat niet zo’n probleem maar wel om een weer een Blitzkrieg tegen Rusland te starten. Er zal niet worden gesproken over het feit dat 50 miljoen waarvan 3 miljoen Nederlanders onder de armoedegrens moeten zien te overleven(Video) en die hebben dus totaal geen boodschap aan het ‘Hitler-Déjà vu- mobiliteit- blitzkrieg-plan’.  Die arme sloebers worden dagelijks door Rutte&Co en zijn ‘Staat-NOS’ en de ‘NSB-Telegraaf’(Video) bang gemaakt voor het grote gevaar Poetin net als in ’40- ’45 de ‘Nazi&NSB-media'( o.a. de Telegraaf) waarschuwde voor het grote Rode gevaar.

Dodenherdenking op der Dam is een jaarlijkse Déjà vu van de Hitler & ‘Nederlandse-Royal- Elite NBS-ers’, zie beelden hierna:

Russen worden gediscrimineerd door ‘Killer-Elite’ met Haat-zaai types als Pechtold & Pauw& Van Rossum& NOS-Godfroid’ en is niet Strafbaar(Video).
Bij de komende ‘NAVO-blitzkrieg-top’- morgen en donderdag – nemen de corrupte en gewetenloze regeringsleiders van de 29 NAVO-landen op kwaadaardig ‘NSB- initiatief’ van het ‘Taxfree-Shell-regiem’ van ‘Rutte&Co’ een voorstel aan voor verbeteren van de ’Militaire- blitzkrieg-mobiliteit’ naar het Oostfront in Rusland, Houzee!

De Vernietiging  door de ‘Westerse Killer-Elite’ van Rusland is al eeuwen aan de gang(Video).

10 antwoorden »

 1. Haiti is het ook burgeroorlog geworden.

  De clintons hebben met het gestolen geld van de foundation/ giro 555 etc etc een haven gebouwd. Op het gedeelte vh eiland dat niet verwoest was. Alle grondstoffen die het land uit worden geroofd door Libanese, Haitiaanse, Syrische en USA oligarchen moet door die haven. Daar wordt het door de Clintons and cronies verder geroofd.

  De regering daar (1e en 2e kamer) is net zo waardeloos als dat ie hier is. Daar is de bevolking fysiek in opstand gekomen en er is een burgeroorlog uitgebroken.

  Het volk tegen de corrupte en scheinheilige elite. Geen mobiel telefoonverkeer meer mogelijk. Is afgesloten, was monopolie o’leary? (niet die van ryanair), maar iig sponsor vd Clinton Foundation.

  Telefoons werken niet meer en social media is ook afgesloten door de regering en machthebbers.
  ’t Volk vraagt om geen interventie van blanke roofzuchtige maar deugende kaaskoppen.

  Ze pakken hun land weer terug, op de gedegenereerde elites. Ze hopen dat Trump erover tweet en zo een aantal amerikaanse politici weet te informeren. Misschien de DoJustice die de Clintons aanpakt (Clinton foundation slush fund/ smeergeldfabriek) en zo hen terug in het hok schopt.

  Ze gaan los de Haitianen. Kunnen niet meer wachten op het goede fatsoen van de boven hen gestelden. Na decennia weten ze dat ze daar niet meer op hoeven te rekenen.

  Ik wens ze succes en een schoon erf.

  Like

 2. Halbe Zijlstra zou hebben gesolliciteerd naar een functie als NATO-communicatiespecialist voor het verzenden van geheime Shell-berichten en militaire leugens per postduif.

  Ik denk dat Halbe een serieuze kans maakt, na aanbevelingen van Marruk Rukke en Pechneuker’66 bij Trump.

  Like

 3. De grond waar de nieuwe marinierskazerne in Vlissingen op gebouwd moet worden is ernstig vervuild met chemische stoffen. Dat melden EenVandaag en Follow the Money op basis van eigen onderzoek. Defensie is hier volgens het onderzoek van op de hoogte.
  Ook de provincie Zeeland zou al sinds 2011 van de vervuiling op de hoogte zijn. De provincie en Defensie hebben deze kennis echter niet gedeeld met de mariniers, de vakbonden of de Tweede Kamer.

  Like

  • Dat bedoel ik. Uit Den Haag hoef je al heel lang geen fatsoen meer te verwachten. Da’s verspilde hoop, zoals de laatste 5 kabinetten duidelijk hebbengemaakt

   Sterker nog, ze moorden ons uit, dat is de ambitie. Omvolking via de vn/evrm en coudehoven-cakergi.
   Hoe grof en beestachtig wil je het hebben.
   Doodslag plegen op ons eigen leger, dat zijn het cda, pvda en groep alde/adel/deal.
   Chroom 6, afgekeurde mortiergranaten inkopen en nu onze manschappen op een zwaar met metalen vervuild terrein willen neerpleuren. En ja, neem vooral je vrouw en kinderen, dat ruimt sneller op.

   Gekwalificeerde en opzettelijke doodslag wordt er vanuit regeringswege op ons leger gepleegd.

   Tijd om jezelf te verdedigen zou ik zo zeggen. Dadelijk liggen ze allemaal in het ziekenhuis of graf.

   Like

 4. Je hebt een kolossale invloed als je de rijkste familie ter wereld bent. De Rothschilds weten precies hoe de politiek werkt en wat er gaat gebeuren. Twee eeuwen geleden zei Gutle Schnapper, de vrouw van Rothschild: “Als mijn echtgenoot geen oorlog wil, zal er geen oorlog zijn.”
  Met andere woorden: zij bepalen wanneer er oorlog wordt gevoerd en wanneer niet.
  Deze schaduwmacht komt ieder jaar bijeen tijdens de Bilderbergconferentie.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.