Amsterdam

Vandaag Netflix-Primeur Drugslords afl. Bruinsma met special(mini)- gast de American Ex Drugslord Steve Brown of Amsterdam.

( door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- De Stem van de Straat/SalotTV had exclusief  gisteren al de sneak preview met de regisseur Joost van der Valk (Video) 

Mijn inbreng aan deze Netflik aflevering was een interview van  3, 5 uur dat terug is gebracht tot wat zinnen/kreten uit de context. Zo lijkt het of ik Thea Moear kwalificeer als de Queen van de Amsterdamse Onderwereld, terwijl zij niet meer was dan een verkoopster van de groep. Bovendien was haar achtergrond die van een ‘Kwartjes-Hoer’, die de Hoer speelde als een paard in Antwerpen voordat zij bij Lange Frans aka “De Dominee” aan de slag ging. In die zin was zij zeker een goede verkoper van haar compleet uit gewoonde vagina (bijnaam in het Antwerpse “De Grotten van Han”)die wellicht meer klanten had gezien als Hoer voordat zij als ‘Verkoop-Hajs-hoer’ van Lange Frans  en ‘Schorre Johan’ begon. Moear presenteert zich zelf als grote Motor achter Bruisma en toen zij volgens haar eigen zegge stopte (ze is er uitgegooid en heeft jaren lopen bedelen bij Urka en  ex Mr. Engelsma( vaste advocaat van Bruisma en later een een van de Judassen) om haar afkoopsom en nooit gehad is zij van pure armoede 2000 XTC pilletjes naar Panama gaan smokkelen  als een ‘Pak-Ezel’ wat haar 9 jaar cel opleverde ) alles misging. Zij heeft al jarenlang bij ons de bijnaam de “Forgot Mother’ die iedere riool-journalist kan inhuren om te zeggen wat hij wil. Ook ontbreekt “Schorre Johan” de man die aanvankelijke de sterke arm was van de groep toen zij pas begonnen en Frans tegen de toen nog klassieke  ‘Sterke-mannen  Onderwereld’( zonder wapens) moest beschermen. En de belangrijkste man van de groep was de sluwe en meedogeloze, geheel onthouder Etienne Urka ,die op een geven moment de feitelijke baas was en die ontbreekt ook in de aflevering. Maar ook de Reus Geurt ontbreekt en die was in bepaalde tijd zo’n beetje ‘Lange Frans’ zijn vaste schaduw die dag en nacht voor zijn veiligheid zorg droeg en zo. beetje de enige die hij nog echt vertrouwde in zijn latere ‘Snuif-periodes’. Verder kwamen de aartsleugenaars journalisten Bart Middelburg die zijn hele carrière  met en voor de politie heeft gewerkt en in die hoedanigheid mijn leven menigmaal opzettelijk in gevaar heeft gebracht voor de politie met verzonnen artikelen en Bert Voskuil (die werkte n.b. voor Bruinsma als Pr-man samen met Peter de Vries)veelvuldig aan het woord die hun info uitsluitend uit tweede en derde hand en de politie hebben in deze. Dan waren er nog wat corrupte ex politiemensen uit beruchte de tijd van “Naggen” (Video), waaronder de laffe Van Beek die pas toen hij met pensioen  was de waarheid durft te vellen over de duister rol die de extreem corrupte en altijd liegende ‘Politie-informant& Maffia-journalist Peter R de Vries’ voor de Heineken ontvoerders Cor van Hout en Willem Holleeder heeft gespeeld die hun gebruikelijke leugens mochten spuien.

 

Nieuwe Revu heeft mij nog ooit 12.500,- gld betaald(Video) naar aanleiding van een aasgieren artikel van Voskuil, toen Voskuil dacht dat ik de moordaanslag op mij niet zou overleven. Zij betaalde mij o.a. nadat ik beloofd had hem niet aan te pakken toen mijn arm nog vol met pennen en in het gipst zat. Maar vergeten ben ik die walgelijk aasgier  nooit!!!!!   En passant wordt Lange Frans nog even gebombeerd als de grootste Drugsdealer van Europa, terwijl hij dat zelfs niet in Nederland was. Die eer is en was weggelegd voor de CIA en de DEA en door hun getolereerde en veelal gecontroleerde Internationale  groepen uit Hong Kong, Taiwan,Thailand(Chinese Maffia) , ( toen ook de IRA en Basken(ETA), GIA, enz.),China,Zuid-Amerika, Turkije,Marokko ,Pakistan en Joegoslavië, Italië, etc. ( zie Stem van de Straat: De Fake War on drugs en de primeur van aflevering 8 uit de Netflix serie Drugslords met Klaas Bruinsma en special guest Brown en van der Valk).

Bovendien was er bepaald periode dat wij met “The Happy Family” ( 50 miljoen omzet per jaar volgend de FOID) en aanverwanten( casino’s met de Chinese, subsidie 2,5 miljoen per jaar in en export)meer omzetten dan Bruinsma en hij mij toen  probeerdezijn wil op te leggen met tien Bodyguards  bij de “Buggie” waar Moearn mij toen naar toe had gelokt en ik hem toen dreigde met een Oorlog.Op zich is de aflevering niet naar om naar te kijken mits men niet is ingevoerd in deze materie. Mensen die een realistisch en waarheid getrouw beeld uit die tijd willen hebben raad ik dan ook aan om “Drugsbaron in Spijkerbroek” en “Steve Brown in Gangster’s Paradise” en “Killing  Fields of Amsterdam” te lezen.Ook de toenmalige extreem corrupte Hoofdcommissaris Torenaar die wipte met Thea en tevens de groep van vitale informatie voorzag ontbreekt. Misschien nog steeds een te precaire onderwerp voor de toen der tijd extreme corrupte Amsterdamse politie,die nog steeds corrupt tot op het bot is, zij het wat sluwer en minder openlijk.

Ronduit bizar is het dat de corrupte en laffe rol van Peter R. de Vries( lag o.a. op kosten van Bruisma dagelijks op de Wallen te neuken met toen nog de snor)niet wordt vermeld in deze aflevering. Zijn rol als ‘Pr-man’ van Klaas Bruinsma is zelf door de Rechter bevestigd en in die zin geeft mijn reportage:”Maffia-Fam. Moszkowicz,&Holleeder& Van Hout, Peter R. de Vries&Klaas Bruinsma’ “ meer accurate feiten over deze periode dan deze hele Netflix aflevering:

 

‘Lange Frans ‘werd uiteindelijk met toestemming  en ‘Judas-medewerking’ van zijn eigen mensen aan de Joego’s vermoord( Machtigere groep van Jotcic waar ik een paar jaar goed mee ben omgegaan). Alleen werd de uitvoering niet gedaan zoals gepland omdat één van hun parttime huurmoordenaar ‘Junkie Martin Hoogland’ doordraaide. Frans had die avond ontvoerd moeten worden en dan een kelder in om te martellen en hem  op die manier zijn laatste bezittingen af te nemen. Voor die ‘Junkie-fout’ en de moord op Tonny Hijzelendoorn is Hoogland later zelf vermoord. Dat wist ik twee maanden voordat hij vermoord werd, maar ook die significante feiten ontbreken in de aflevering, maar die kunt u op uw gemak allemaal en veel meer nalezen in o.a. Drusgsbaron in Spijkerbroek en de andere hiervoor genoemde boeken mijnerzijds.

Steve Brown The American Drugslord of Amsterdam to Hollywood?

 

 

 

3 antwoorden »

  1. Wat ontbreekt in het ICTY is de aanklacht tegen drie moslimhaters; Richard Holbrooks (VS), Carl Bildt (EU) en generaal Bernard Jean Vieh (VN) gaven groen licht aan de Servische strijdkrachten om de moslimgebieden aan te vallen, waaronder Srebrenica, Zepa en Gorazda. Het gebeurde toen de westerse machten zich realiseerden dat het Bosnische leger op het punt stond het grootste deel van het land te heroveren dat het in de vroege stadia van de oorlog aan het Servische leger was kwijtgeraakt. Het Bosnische leger ontving wapenleveranties uit Iran en enkele buitenlandse moslimgroepen.
    ” Dat betrof Richard Holbrooke en betrokken Carl Bildt die toen de EU-bemiddelaar was en nu minister van Buitenlandse Zaken van Zweden is. Het betrof een Franse generaal die het hoofd was van de strijdkrachten van de VN in Bosnië – Bernard Jean Vieh. Het betrof Yasushi Akashi die de hoofdambtenaar van de VN was. In feite hebben ze ingestemd, groen licht gegeven aan Milosevic, Mladic en Karadzic om het territorium van Srebrenica over te nemen, maar ook Zepa en Gorazde “.

    Richard Holbrooke die in 2010 stierf als speciaal afgezant van Obama naar Afghanistan en Pakistan – werd geboren in een Russisch-Argentijns joods gezin

    En dan is er nog een grote Israëlische mol in Hillary Clinton’s State Department – Jeffrey Feltman, US Assistant Secretary of State voor Near East Affairs, die naar verwachting een toppositie zal innemen bij de Verenigde Naties op aanbeveling van de Israël Lobby. Feltman zal een grote bijdrage leveren aan het VN-beleid voor het Midden-Oosten. Een voormalige Amerikaanse ambassadeur in Libanon, Feltman, heeft zijn best gedaan om Hezbollah te vernietigen en een pro-Israëlische regime verandering in Syrië te brengen .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.