Uncategorized

NATO-Top: Rutte voor nog meer Wapens & Fracking-gas aankopen van Trump.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- D66  Minister ‘Fatah-Kaag-Anis al-Qaq schept op bij Jeniek over haar slijmerige  bezoek aan Trump(Video).
Ik en mijn Judas-partijtjes CDA,D66, CU en voorheen de PvdA hebben de uitgaven aan defensie enorm verhoogd maar nog onvoldoende”, bralde  premierGodfather Rutte van de VVD-Misdaadgroep bij aanvang van de corrupte en laffe NAVO-top van ‘Daddy-Pimp Trump’ in Brussel. ,,We moeten nog meer ‘Wapens & Fracking-gas’ kopen van Trump en dat heb ik vorige week ook gezegd in het Witte Huis tegen Trump. Dus we moeten in 2020 opnieuw kijken naar de uitgaven die de massa moet gaan betalen.

‘Shell-Bitch-Rutte’ en ‘D66-Fatah Kaag’ gaan nog meer Wapens& Fracking-gas kopen van Trump(Video).
De’Killer- Elite’ van de  NAVO-landen hebben afgesproken in 2024 2 procent van het nationaal inkomen aan Wapenhandel te besteden, terwijl er 50 miljoen EU burgers onder de armoedegrens moeten zien te overleven. De Nederlandse Elite blijft deze Taxfree-Shell-Rutte-kabinetsperiode op 1,3 procent steken. President ‘Mad Dog-Trump’ wil dat zijn ‘Vazal-landjes’ als Nederland er,,onmiddellijk werk’’van maken, bralde hij vandaag hysterisch alsof hij Hitler of Stalin is. Hij had Rutte onlangs al een ‘dreig-brief’ hierover geschreven.,,Als het gaat om de 2 procent heeft mijn ‘Pimp Trump’ gewoon een heel groot punt’’, aldus de altijd liegende  Rutte. Volgens hem is het nu zaak ,,een verstandig debat met alle ‘NAVO-Vazal’ staatje van ‘Daddy-Pimp- Trump’ te voeren’’. Volgens hem is er ,,grote angstige en laffe eensgezindheid’’om toe te werken naar de 2 procent in 2024, want Rutte en zijn ‘EU-Gabbers in crime’ zijn al jaren de massa aan het kaal plukken dus dit kan er ook nog wel bij.

Russisch gas en Hitler- Déjà vu’: ‘NATO-Blitzkrieg-Snelweg’ naar Rusland(Video).
Eerder bralde Rutte dat het geen probleem is dat Europa afhankelijk is van Russisch gas. Als je er maar goede duistere strijkstok afspraken over maakt, aldus Godfather Rutte. Taxfree-Shell-Rutte reageerde daarmee op beledigingen van president Trump aan het adres van Merkel en Duitsland. Die beledigde Merkel en de Duitsers omdat zij heel veel gas importeren uit Rusland, terwijl de US-Killer Elite met hun Fracking gas volgens hem verantwoordelijk wordt gemaakt voor de verdediging van het Duitse grondgebied. Trump eist nu dat zijn NATO Vazal-staatjes zijn zwaar in de USA Milieu vervuilende Fracking gas gaan kopen in plaats van het schone en goedkopere Russische gas “Het is een feit dat Europa te veel afhankelijk is van Russisch gas”,bralde Taxfree-Shell-Rutte slijmerig bij binnenkomst op de NAVO-top in Brussel. “Dat hoeft geen probleem te zijn als je daar strakke afspraken over maakt.”

Nord Stream, tot 2006 Noord-Europese Gasleiding (NEGP) en ook wel Oostzee-gasleiding of Baltische pijpleiding genoemd, is een tweevoudige gasleiding voor het transport van Russische aardgas door de Oostzee naar Duitsland en vandaar naar Nederland en Frankrijk. De aanleg werd gestart op 9 december 2005 en het gas in de eerste leiding begon te stromen op 8 november 2011.Op 8 september 2005 werd het duistere strijkstok verdrag over de aanleg van de pijpleiding getekend tussen het Russische Gazprom en de Duitse bedrijven E.ON en BASF in tegenwoordigheid van de Duitse premier Gerhard Schröder en de Russische president Poetin.Gazprom heeft met 51% het grootste aandeel in het project,,Wintershall en E.ON nemen beide voor 20% deel in het project en de Nederlandse Gasunie voor 9%. Gasunie werd pas op 6 november 2007 onderdeel van het consortium en werd op 10 juni 2008 ingeschreven in het register van participanten. Begin 2010 werd ook bekendgemaakt dat het Franse energiebedrijf GDF Suez een belang van 9% zal nemen.Wintershall en E.On hebben beiden een belang van 4,5% verkocht om de deelname van GDF Suez mogelijk te maken.

Volgens Rutte is het project waar Trump op doelde, de gaspijplijn Nord Stream 2, louter “een commercieel project van Merkel en mij” de  Nederlandse ‘Shell-Elite steunt de ‘Duitse- Elite’ hierin, aldus  Rutte’. De vrees bij de ‘EU-Elite’ en ‘Canadese Elite’ is dat  Mad Dog-Trump’ woensdag veel duistere dossiers op een hoop zal vegen. Hij is een handelsoorlog gestart met onder andere China en de EU. Alleen China buigt niet voor ‘Mad-Dog Trump’ en betaald hem met gelijk munt terug. Ook hier zijn het vooral de Duitsers die de gebeten hond zijn. Duitse luxeauto’s in de straten van New York zijn de ‘Mad-Dog’ een doorn in het oog. Volgens de ‘Mad-Dog’ “sturen ze hun Mercedessen” bralde hij eerder, terwijl ze zich als een stel uitvreters gedragen wat betreft wapens en Fracking-gas kopen bij mij en mijn ‘US Elite-Killer Bazen’.

Rutte hoopt dat zijn ‘Mad Dog- Pimp Trump’ vooral aan de NAVO-agenda te houden. “Dat debat moet je niet hier voeren”,zei hij over de handelsrelatie. Een speciale rol voor Nederland om de boel tot bedaren te brengen – aangezien hij vorige week maandag in het Witte Huis was en zich o.a. in zijn VVD-reet heeft laten grijpen door Trump en  D66  Minister ‘Fatah-Kaag-Anis al-Qaq in haar Kruis – ziet hij niet voor zichzelf weggelegd. “We zijn vijf keer kleiner dan Duitsland en doen in principe alles wat Trump van Nederland eist  .”Als het aan Trump ligt, wordt het percentage van het nationaal inkomen dat zijn’ NAVO- Vazal- landjes uitgeven aan Wapen aankopen verhoogd naar 4 procent. Een  corrupte beleidsmedewerker van het ‘Crazy- Witte Huis’ bevestigde dat woensdag na afloop van de lunchvergadering waar  Daddy Pimp-Trump iedereen weer top op het bot beledigden alsof zij allemaal zijn Bitches zijn tijdens de corrupte en laffe NAVO-top in Brussel.

 

 

 

 

 

9 antwoorden »

 1. Toch wel slim van die corrupte politici. Eerst laten ze die Trump zeggen dat het defensiebudget omhoog moet in de NATO, zodat er weer gegraaid kan worden in de wapenindustrie, vervolgens zeggen dat Trump overdrijft, zodat er weer gebombardeerd kan worden op Afrika en Syrie en Irak, Ali en Alibaba kunnen dan in hun VVD-onroerend goed vakantiehuisjes van Hennie van der Most in Drenthe blijven zitten.

  Hennie kom er maar in.

  Like

 2. Trump is Trump en de vloek of zegen van de Amerikanen. Wij zouden ons beter druk kunnen maken om die landverradende Adel in Nederland. De valse joden in de pvda die de turken en islamieten hebben gefaciliteerd en zelfsin ons Nederlands parlement aan toe.
  De democratieverkrachters van het cda, allemaal. Geen een uitzondering in die rattenclub.

  En als grootste gevaar voor Nederland en het voortbestaan van ons land.

  Het soros Koningshuis en de meebuigende groep Alde. Nogmaals, er zit geen verschil tussen de vdd en d’66, dat is alleen maar om af te leiden.

  Stp met zeuren over Trump, je wordt gespeeld als een bitch als je je druk maakt om hem.

  Kijk en volg wat er in de rest van Europa gebeurd. De handschoenen tegen de mossels gaan uit. Iedereen weet dat ze zelf te zwakzinnig zijn om ook maar iets voorelkaar te krijgen. Inteelt en islam, generatie op generatie leidt tot een gedegenereerde soort mens.

  Dat blijkt maar weer als je opsporing verzocht kijkt, de koran leest of het lijstje met Nobelprijswinnaars doorspit. Moslims kunnen niks en ze zouden nog steeds in tenten leven wanneer ze het geld niet uit de grond konden scheppen. En ook daar hebben ze Israelischeisch en westerse hulp bij nodig.

  Het gaat om de landverradende en gekochte politici die nu in het parlement zitten. Die nu in de gemeenteraden zitten te deugen. Voor 100-en miljarden aan verantwoordelijkheden afspreken terwijl ze daar niet toe bevoegd zijn (die verminderde bnp, de uitkeringen, zorg en huursubsidies generaties lang zullen toch afgerekend moeten worden).

  Gelukkig hebben we in Europa nog een paar fatsoenlijke landen over.

  NPO en MSM zijn de vijanden van het volk. Trump had en heeft gelijk. Altijd maar alles ontkennen en downplayen, zodat laffe mense en cucks een argument hebben voor het wegkijken. Smeerlappen.

  Dit was het eindplan, stelletje zelfmoordende landverradende ratten. Als je hoog in de politiek of belangengroep zit en je wist hier niks van, dan was en wordt je gebruikt. Er was geen plaats voor jou na de ‘zondvloed’ bedank daar je soros-meester maar voor.

  De dood is wat je landverraad oplevert. De dood voor jezelf, je kinderen en geliefden. De dood voor je groep en je religie. Er is geen ontsnappen aan wanneer je niet tot de 1% behoord. En dan nog had je geen plekje gereserveerd gekregen voor je verraad aan de mensheid. Goed geinformeerd vals lopen spelen en toch compleet abuis.

  De dood voor jou en je familie, de dood voor je naam en eer, eeuwige schande. Bluthoeren.

  Like

  • Kasja, Kasja, Kasja,

   Wat heb je nu weer gedaan. In iedergeval de Koning van Nederland in een onmogelijke positie gebracht. Het vermoorden van het referendum, met speod. De afbraak van ons democratisch bestel en het afpakken van de stem van de bevolking.

   een wet is pas de wet wanneer de Koning zijn handtekening eronder zet. Zo is het. De beste man kan altijd nog weigeren en voor de bevolking gaan staan. Prins Willem van sacksen goutha/ amnbstberg/ Oranje? is in feite de Keystone die alles, ook de degeneratie, op zijn plek houdt.

   teken en je hebt 17 miljoen vijanden gemaakt, stel het uit en je hebt 17 miljoen vrienden gemaakt.

   Keystone, filmpje heeft niks met NL situatie te maken maar legt uit wat een sluitsteen is, niet wat een laffe sluitspier is. Daar moeten we de familie rutte voor hebben.

   Iedereen weet dat de ventener van vlissingen/ asschers/ koningshuis de baas zijn in dit ooit zo mooie land. Slavenhandel/ orgaanhandel, opiumhandel/ drugshandel en roofkapitalisme, al eeuwen lang.

   Iedereen weet ook dat al de wereldhonger, oorlogen, overbevolking? en misere in 1 dag de wereld uit zijn wanneer koningin Beatrix of de Windsors in Engeland hun vermogen na overlijden teruggeven aan de wereldbevolking.

   Geen ngo’s meer nodig, alle boerenjongen in Marokko/ Afrika etc kunnen naar school gaan, zichzelf begrijpend lezen aanleren en een betere wereld scheppen.

   In 1 dag wereldvrede en iedereen ‘rijk’ wanneer de er maar 1 koningshuis het door de eeuwen heen geroofde vermogen teruggeeft aan de bevolking waar het van geroofd is.

   Iedereen weet ook dat de elites, de namen hierboven genoemd, allemaal Luceferians zijn. Zij aanbidden de duivel en zijn daarmee eeuwig verdoemd. Zullen nooit het paradijs of de hemel/ eternity bereiken. Zullen nooit volmaakt worden en weer terugkeren naar de energie waaruit zij zijn ontstaan.

   Dat aanbidden van de sheitan/duivel/lucifer gebeurd wereldwijd. En net als met elk geloof krijgt het pas kracht als je er in geloofd met genoeg mensen. Het verliest haar kracht als iedereen het ridiculiseert.

   Dus teken de land- en volksverradende wet en dit is wat ik zing. Dit is wat heel Nederland zingt.

   Schijt aan de Koning en schijt aan het systeem,
   Schijt aan de duivel ik schijt over alles heen.

   Like

  • Daar sta je dan de boel te bedonderen voor je vaste aanstelling, of je gemeenteraadslidmaatschap. Je commissariaa’tjes, je tv programma, je managmentfunctie. Te huichelen om maar bij het clubje rijke schlemielen te mogen horen.

   Je ziel te verpatsen voor terwijl je niet eens weet waarvoor. Al je wegkijken en demoniseren ten faveure van beesten en onmensen. Dat maakt jou ook een onmens. Dat maakt jou verdoemd. Je zal nooit je natuurlijke en rechtmatige plaats in het paradijs/hemel/ eeuwigheid krijgen.

   Je zonden verankeren je tot de aarde. Terwijl er een oneindig paradijs voor jouw levensenergie en voor jouw tijdlijn bestaat. Daar kan je bewust komen, schud je hebzucht en egeneratie af. Krijg karakter en informeer je zelf.

   Elke dag opstaan en jezelf verraden, je toekomst en kinderenverraden. Elke dag eer, respect, liefde en dapperheid begraven.

   Voor die 6000,- p/m verraad je je eigen leven.

   Verraad je de mensheid.

   Wees verdomd, onwetende en hebberige dwaas. Wanneer je niet uitgenodigd was, of dit is nieuws voor je dan wordt je gebruikt. Dan behoor je tot de vijanden van geluk, liefde en waardering voor alles wat leeft.

   Dan werk je voor de sheitan. Dan werk je voor de duivel.

   Be damned.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.