pvda

PvdA-Maffiaboss Senaat ‘Zakkenvuller-BOBO Postema’ blijft zitten in de Eerste Kamer.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA en VMBO Maastricht word de afgrond ‘ingeleid’ door ‘Zakkenvuller Postema’(VIDEO).
Net als de walgelijke ‘Koppelbaas Moorlag’ die gehandicapten uitbuitte (Video) blijft de VMBO-BOBO en Zakkenvuller ook gewoon lid van de PvdA NSB en zitten in de Eerste Kamer. Waarom heeft de laffe Asscher deze beide gewetenloze boeven niet geroyeerd? Asscher:” onze(Imam)- Samsom, ( Gluiperd)-Dijsselbloem,Moorlag en Postema zijn prima ingeburgerd (Video)dus waarom zou ik hun royeren” Met zeer lange tanden legt PvdA-senator en VMBO-BOBO André Postema zijn functie als fractievoorzitter in de Eerste Kamer neer. Eigenlijk vond hij zelf dat hij prima aan kon blijven, maar na reuring ook binnen zijn eigen partij over massaal gepruts met VMBO-examens heeft hij toch besloten om die rol op te geven.Vreemd genoeg blijft hij wel gewoon een corrupte PvdA senator in de Eerste Kamer net als Moorlag in de Tweede Kamer.

Het is tijd om ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘Christelijke’&D66-Roversbende’ & de PvdA-Hoertjes te stoppen(Video).
Postema is als corrupte Bestuurs-gangster eindverantwoordelijk voor de massale VMBO-misère in Maastricht. Het ‘PvdA-Hoertje’ wilde tot voor kort echter van geen opstappen weten. Hij liet via zijn ‘NSB-woordvoerder’ weten juist de ’in de woelige baren’ de ’kapitein Rat op het zinkende PvdA schip’ te willen zijn. Hij verdient sluw als een echte Rat in pak (Video) met zijn VMBO-Graai en Naai-job één euro minder dan de Balkenende-norm. Daarnaast heeft hij nog ontelbare ‘Graai en Naai baantjes’ waarop de VVD-bende leden zelfs jaloers zijn.

Zoveelste blunder ‘Hysterica  Ploumen’.
Zijn eigen Koppelbaas partij zat echter behoorlijk met de kwestie in de verrotte PvdA-maag. Het werd er niet beter op toen Kamerlid ‘hysterische Ploumen’ blunderde door een WhatsApp-berichtje aan de laffe en eveneens extreem corrupte fractieleider Asscher per ongeluk op straat te gooien. In het berichtje liet ze weten dat ze wilde dat Postema na een belletje van Asscher bekend zou maken dat hij de wijk zou nemen en van zijn geroofde poen zou gaan stil leven op een Tropisch Witwas- Eiland net als onze Marleen Barth met wat schandknaapjes. In plaats van een gewoon app’je maakte de Hysterica er echter een statusbericht van. Zo’n bericht is voor iedereen zichtbaar die de telefoongegevens van Ploumen heeft. Het werd opgepikt door een journalist en openbaar gemaakt. Ook na de WhatsApp-blunder leek de psychopaat Postema eerst nog onbewogen te zijn en volledig aan te zullen blijven al heeft hij inmiddels meer maatschappelijkeschade aangericht dan de ‘Mocro Maffia’ en ‘De Holleeders ‘en de Motorbendesclubs (Video) bij elkaar in Limburg. Inmiddels is hij bereid te stoppen als ‘Maffia-voorman’ van de PvdA-hoertjes in de Eerste Kamer, maar niet als senator en ‘VMBO-Zakkenvuller’,een tamelijk wereldvreemde gestoorde manier van reageren van iemand die lak heeft aan het kaal geplukte Volk en het aanzien van de Democratie of te wel een Ras PvdA-hoertje van het misdadige Kaliber Samsom en Dijsselbloem.

Samsom beloont voor zijn Arbeiders verraad met ‘Mega-Graai-Klus ‘door zijn Godfather Rutte.

In een ‘NSB-persverklaring ‘geeft hij te kennen dat hij geen verband ziet tussen zijn controlerende Zakkenvullende misdadige rol als Schoolbestuurs-gangster van de VMBO-school en zijn corrupte controlerende rol in de Eerste Kamer op de verrotte Haagse politiek. „Ik ben van mening dat die relatie er niet is en wie doet mij wat, hihihihihihhi ,laten die mensen zich druk maken over het grote gevaar Poetin en niet over mij. Ik stem ook voor de NATO- ‘Blitzkrieg-Snelweg naar Rusland, Houzee! (video)

Functie en misdadig gedrag ter discussie is geen probleem voor een ‘PvdA-hoertje’ als Moorlag, Postema, Samsom, Dijsselbloem en Asscher  ’.
Wel ervaart Postema dat zijn functie als fractievoorzitter&Zakkenvuller ’momenteel ter discussie staat’, ’ook in de laffe en extreem corrupte  en laffe Hoertjes-fractie.’ „Ik betreur dit(niet). Het is echter ook aan mij als eerlijke ,intelligente echte socialistische fractievoorzitter om te voorkomen dat we als fractie in een ‘PvdA-Untergang-patstelling’ of zelfs onderling conflict geraken. Ik heb daarom vandaag besloten als een Dictator mijn fractievoorzitterschap per direct neer te leggen en verder gewoon te blijven zitten waar ik zit in de Eerste Kamer en als ‘VMBO-Zakkenvuller net als mij ‘Gabber in crime’ Moorlag .”

De criminele voorganger van de ‘PvdA -Zakkenvuller Postema’ in de  corrupte’ Eerste-Twee-Petten-Kamer,’  de extreem corrupte ‘Rode Barones Marleen Barth’, liep ook al averij op maar hoort thuis in de cel. Haar ‘Graai en Naai-positie’ werd onhoudbaar nadat  o.a. bekend werd dat ze een peperdure strandvakantie op de Malediven verkoos met wat lokale straat arme schandknaapjes boven het belangrijke en zeer gevoelige debat over de ‘DDR66- orgaandonatie’ van ‘Pedo-Penthouse Pechthold’(Video) ( die hoort trouwens ook in de cel).

 

 

 

 

 

 

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.