Amsterdam

Amsterdam is sinds Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher een ‘Fraude-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren.

( van onze VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ex Vice-premier minister Asscher als corrupte, ‘blinde’ Wethouder Financiën Amsterdam verantwoordelijk voor boekhoudfraude bij Amsterdam van € 3,8 miljard. Waarom zit Asscher nog niet in de cel?  ‘Radicale-Fraude-PvdA-Islam-King Burgemeester Van der Laan’ ‘eist keiharde acties tegen de lagere Brandweer-Mensen’ (Video).We hebben de afgelopen jaar de GVB- Megafraude-Directeuren en feestvierende corrupte Bijstand ambtenaren in het buitenland voor bij zien komen. Niemand van dat ‘Rat in pak-Gajes’ verdween in de cel. Dan is er nog de Amsterdamse politiechef Smit van de ‘Vinger-politie’ die informatie lekte ,fraudeerde, jatte en feestte als een Beest (Video). Ook hij verdween niet in de cel. En nu is er weer de corrupte Chany Ramsahai, de oud-wagenparkbeheerder van stadsdeel West en zijn vrouw Rubia Omayra Ramsahai die de gemeente Amsterdam ruim drie miljoen euro  moeten terug betalen omdat zij de gemeente hebben opgelicht, zoals bijna al Top-ambtenaren en Wethouders doen, al dan niet met louche ‘Maffia-VVD-‘zakenmensen’’ a La Haga en/of Prins Berhand Jr. Waarom zitten die twee criminele Huisjesmelkers Haga en Bernhard nog niet in de cel?  De rechtbank heeft vorige week beslist dat het Amsterdamse ‘Ambtelijke-Fraude-echtpaar’ 3 miljoen moet terug betalen. Hoe dan? Dat blijft duister want het echtpaar is met de Noorderzon vertrokken net als Top-Graai-Bestuurster Erbudak’ (Video) naar vermoedelijk Suriname of India. Hoewel er nog een strafrechtelijk onderzoek loopt(kuch) bij het extreem corrupte ‘Nimwegen- omhoog-Wip-OM'(Video) heeft de privaatrechter de vordering van de  corrupte gemeente aan het adres van haar ex-medewerker Ramsahai en zijn vrouw toegewezen. Hij kreeg van de gemeente in 2015 strafontslag toen de Mega-Fraude bekend werd en heeft tot vandaag de dag nog niet één dag in de cel gezeten. Waarom? Weet hij soms te veel van hoger geplaatste ambtenaren, Wethouders en de voormalige PvdA Burgmeester Van der Laan?

Uit het vonnis blijkt dat Ramsahai en zijn vrouw „hebben samengespannen om een zeer omvangrijk geldbedrag van de gemeente afhandig te maken naar goed ‘Rat in pak gebruik(Video) in Amsterdam en overigens in geheel Banana-Fraude-NL van het regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte’. “Zij hebben daarbij zodanig listige ‘VVD&PvdA-kunstgrepen'(Video) toegepast dat de ‘Mega-fraude’ lange tijd onopgemerkt is gebleven net als bij de ‘VVD&PvdA zusjes Albayrak.’”

Het Graaien en Zakkenvullen van de Bestuur-Gangsters a La PvdA & VVD zusjes Albayrak in o.a. de ‘Vluchtelingen-Industrie‘ en Shell is van alle tijden.
PvdA-er (50), de ex-Graai directeur van het ‘Centraal-Maffia-Orgaan’ Albayrak opvang Asielzoekers (COA-Vluchtelingen-industrie) die in 2012 betrapt werd op een Skala aan misdaden en daarvoor alleen maar werd ontslagen, moet zich nu pas voor rechtbank van Den Haag verantwoorden wegens valsheid in geschriften. Waarom deze Ras ‘PvdA Boef Albayrak’ niet in de cel zit moet u vragen aan de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraude-Streur’. Ook haar man wordt strafrechtelijk vervolgd, vanwege “beïnvloeding van een getuige door bedreiging.

Duidelijk wordt dat het ‘ambtelijke-Fraude-echtpaar’ goed is ingeburgerd(Video) en wist precies hoe valse facturen te maken die door Chany Ramsahai in het betalingssysteem van de gemeente zijn ingevoerd. Het geld werd dan overgeboekt naar de vrouw van Ramsahai, die een ‘Nep en fop-eenmanszaak’ had. Welke corrupte Wethouder en/of Top ambtenaar heeft meegedeeld is nog niet bekend. Ook het indienen van valse offertes en facturen bij leasebedrijf Leaseplan leidde tot fraude. Bij doorzoekingen van de politie bleek bovendien dat er gestolen goederen van de gemeente waren opgeslagen. De gemeente heeft blijkens het vonnis ook recht op de kosten die gemaakt moesten worden voor het leggen van beslag (12.000 euro) en de salariskosten van de advocaat (16.250 euro). Ook werd er een peperdure auto in beslag genomen en ‘PvdA- Verkiezingsposters’ met ironisch Asscher er op en de slogan “Eerlijk Delen”. Amsterdam net als bijv. (on)-Leefbaar Rotterdam van de PvdA Burgmeester “Uncle Tom” Aboutaleb kampt al langer met ‘Mega-fraudegevallen’ binnen de eigen  corrupte organisatie vandaar dat er nu gekozen is voor Femke Halsema als Burgmeester, want die is een expert om al die fraudes te doen verdwijnen in de Doofpot. Zij heeft niet voor niets al jaren de bijnaam “De( DeepState)- Doofpot Hoer” van de ‘Killer-Elitte’. De corrupte gemeente ( u dus) werd en wordt daardoor voor miljarden getild. Een Nep en fop ’anti-fraudeoffensief’ werd ingezet, maar daarover is al lange tijd geen terugkoppeling gegeven aan de blinde en voor een deel ook extreem corrupte  Raad of buitenwereld. Wel zijn extra maatregelen genomen om de deksel op de Doofpot te houden, want anders verdwijnt bijna de hele ambtelijke Top en God mag weten hoeveel (ex) Wethouders waaronder op zeker Asscher de cel in. Ondanks dat nu toch wel zo langzamerhand algemeen bekend is dat Top van het Nederlands bestuur en Politici van de Gevestigde Orde partijtjes corrupt zijn tot op het bot blijft de zieke IJdeltuit de ex PvdA Minister Plasterk en loopjongen van de corrupte Rutte woest en beledigd  uithalen naar de ontebare  mensen die het slachtoffer zijn geworden van die Ratten in pak:

 

#GR2018: Zwarte dag voor de Democratie en Pers: 50% Stemde niet in Amsterdam(Video).
Het aller ergste aan dit ‘Horror- Elite- corrupte-verhaa’l is dat 30 procent van de Amsterdammers al decennia lang onder de armoedegrens moeten zien te overleven.Je hoeft geen Einstein te zijn om te begrijpen dat als er niet door de ambtelijke Top met hun ‘blinde’  ‘Zakkenvullende- Wethouders’ en de ‘Doofpot- Burgemeesters  Van den laan en Halsema miljarden worden gejast er niemand onder de armoedegrens hoeft te leven in Amsterdam. In die zin is dat ambtelijke en politieke Gajes de facto een groter gevaar voor de Amsterdammers dan alle “Holleeders” en ‘Mocro Maffia'(Video), etc. bij elkaar. Daar horen wij het corrupte ‘bejaarde PvdA-Vod-Het Parool’ die tijdens de Gemeente Verkiezingen een heuse ‘Moordaanslag met de pen’ op Steve Brown pleegde(Video) en het eveneens corrupte ‘Noord-Koraans AT-5’ en de ‘Nep en Fop Misdaadjournalisten’ nooit over. En dan vinden ze het gek dat 50 procent van de Amsterdammers al decennia lang niet meer stemt.

 

5 antwoorden »

 1. Geachte heer Brown,

  Op 12 juli jl. heeft u op de website Volksnieuws uit Amsterdam-Noir een artikel gepubliceerd met de titel `Amsterdam is sinds Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher een ‘Fraude-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren.’

  Bij dit artikel is hierboven een foto geplaatst van iemand. De persoon op deze foto is echter niet Chaney Ramsahai zoals u schrijft in het onderschrift. De afbeelding is van een andere persoon. U begrijpt, voor deze persoon, die niets met deze zaak van doen heeft, is het zeer vervelend om geassocieerd te worden met deze zaak.

  Wij verzoeken u dan ook om deze foto per direct te verwijderen.

  Gemeente Amsterdam

  Like

 2. Femke Halsema zou als burgemeester het omstreden bordeel Yab-Yum een doorstart kunnen geven. Yab-Yum Hennis is 1e kandidaat voor de vacature van paaldanseres voor schandpalen-Hoes figuren.

  Corruptie in Amsterdam kan op dit gebied zijn voordelen hebben, aldus een anoniem woordvoerder uit de grachtengordel…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.