Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Wereldwijd geboycot bekroonde Filmmaker Tom Six in De Stem van de Straat Saltotv.

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Weergaloze, geniale, ongecensureerde, niet gesubsidieerde, baanbrekende aflevering van De Stem van de Straat met onze speciale eregast Tom Six en nog nooit vertoonde Wordt Wakker-Beelden. Sex geheim van Top PvdA’er ‘Eunuch Koenders’ en ‘CDA-Gestapo-Generaal-Grapperhaus'(Video) is ingeslagen als ‘Anus-Crime-Bom’. En heeft alle Kijkcijfers records gebroken van de Landelijk zwaar gesubsidieerde regionale omroepen en ‘SBS-Riool’. Het Noord Koreaanse AT5 (en ‘Maffiaboss John de Mol’ met zijn ‘BN-Junkie-Hoeren’) is zwaar aangeslagen en wil gelijk nog meer subsidie gaan vragen. ‘Pis-Paay’ belt verhit tijdens de uitzending en wil ook ‘Anus-Horror-Tom Six-Sexs’. Gefeliciteerd zwaar door de MSM geboycotte Stem van de Straat/SaltoTV (ongecensureerd) met het behalen van dit mooie “Wordt Wakker Resultaat”.

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.