Klasse justitie

‘Christelijke’ Grapperhaus keurt taseren demente Opa en Moorden door zijn politie goed!

(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Corrupte Politie krijgt ‘Staats-Licence to Kill’ in de ‘Straf de armen maatschappij’ van ‘Rutte& Moorddadige-D66& Christelijk& Co’(Video).
De (on)leefbare politie van PvdA “Uncle Tom” Burgemeester Aboutaleb in Rotterdam heeft in een bejaarde verpleeghuis tegen de wet in een dodelijk stroomstootwapen gebruikt om een demente opa van 73 jaar neer te martelen met taseren. Dat gebeurde op 7 juli en dat meldt de laffe politie nu pas. In welk fatsoenlijk democratisch land is het überhaupt toegestaan om bejaarden te taseren! Volgens de onmenselijke en extreem corrupte korpschef Frank Paauw kozen zijn laffe ‘Gestapo–agenten’ voor het dodelijke, martel wapen om zo min mogelijk letsel te veroorzaken(kuch). „ wat in strijd is met de wet op die specifieke afdeling in een bejaarde tehuis.” Wie is er nog veilig voor de laffe politie van de Christelijke Duivelse CDA Minister Grapperhaus? Grapperhaus bralde dit walgelijke misdadige en bovenal laffe gedrag van zijn politie direct zonder de zaak te kennen nog goed ook bij zijn Staats-NOS. Nu vinden wij al tijden dat Christelijke ‘Duivelse Grapperhaus’ bij ons de indruk wekte van een stereotype ‘Gestapo-Generaal’ en dat heeft hij nu met zijn uitlatingen in de misdadige zaak zelf bevestigd (zie Stem van de Straat/SaltoTV met Tom Six&‘Paay-Horror-Anus-seks’ & ‘Eunuch Koenders’&’Gestapo-Genraal Grapperhaus’.(Video)).

 Weerloze Arrestant doodgeslagen door laffe Psychopathische Politie. Daders niet gearresteerd(video). 

Zoveelste zinloze Politie actie ‘Kill the Poor Blacks’. De Dutch ‘Killer- Cops ‘volgen de US-Trent(video).
De 73-jarige demente opa gedroeg zich erg verward en de verkeerde medicatie om hem tot rust te laten komen werkte niet. Hij had een tv vernield en wilde een raam kapotmaken met een stukje metaal, maar dat lukte hem niet omdat hij gewoon te oud en zwak is. Daarop schakelde het laffe en kennelijk totaal niet gekwalificeerde en zwaar onderbetalende verpleeghuis de Tasser-politie van Grapperhaus en Aboutaleb in. De laffe agenten troffen de onder de verkeerde drugs zittende demente opa aan met een lolly in zijn bebloede handen in een luier en toen gebruikte de aarts lafaards en sadisten een dodelijke taser in plaats van hem eerste hulp( en een kopje thee met een koekje) aan te bieden wat ze ook al wettelijk verplicht zijn. Sinds wanneer zijn (demente) hoogbejaarde opa’s in een verpleeghuis een bedreiging voor het leven van agenten? Vraagt u het aan Grapperhaus en Aboutaleb.

VVD-OM’: ‘Schwarze’ Henriquez heeft zich zelf Dood gewurgd en eist als beloning vrijspraak Politie(video).

De laffe keuze voor een in beginsel dodelijk stroomstootwapen wordt volgens de politie ‘niet direct bij binnenkomst in een bejaarde thuis gemaakt’. De laffe en kennelijk ondeskundige  agenten probeerden eerst tevergeefs op de demente opa in te praten en de inzet van pepperspray, een hond of een pistool was gezien de leeftijd van de opa geen wettelijke optie. Na het taseren viel de Opa keihard schuddend van de helse pijnen op de grond en boeide de laffe en ronduit psychopathische agenten de opa .De demente opa zat op een afdeling voor psychiatrische patiënten (BPOZ). Een wet die in december is aangenomen door de Tweede Kamer verbiedt de inzet van een stroomstootwapen en martelen binnen GGZ-instellingen. Volgens de liegend en corrupte politie wist zowel de betrokken politieagenten als het onderbetaalde niet gekwalificeerd personeel dat niet. Dit terwijl iedere burger geacht wordt door Grapperhaus de wet te kennen, maar de Taserende en Moordende politie van Grapperhaus hoeft de wet niet te kennen. De geschokte  familie van de opa, de ‘Onleefbare Gestapo –politie’ en de walgelijke instelling zijn na deze laffe misdaad met elkaar in gesprek. Waarom zijn de agenten en de verplegers niet aangehouden voor het overtreden van de wet?  De naam van het Martelende verpleeghuis in Rotterdam-Noord is door de laffe politie niet bekendgemaakt. “Namen maken wij alleen bekend als het gaat om De Holleeder en/of ‘Mocro Maffia’(Vodieo) en/of Motorbendes Clubs en Poetin( ‘Fake -Gif aanval'(video)), aldus de laffe politie van de ‘CDA Gestapo-Generaal  Grapperhaus‘.  Amnesty International is geschokt door het nieuws dat laffe politiemensen zaterdag op de psychiatrische afdeling van een verpleeginstelling in Rotterdam een taser tegen een 73-jarige demente opa. Het lijkt de eerste keer te zijn dat de taser in een bejaarde instelling gebruikt wordt.Volgens Amnesty is het geen incident, maar illustreert het dat de politie de risico’s van het stroomstootwapen niet serieus neemt. CDA Minister Grapperhaus van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie bralde zonder de zaak te kennen van een heel akelige noodsituatie en vroeg om begrip voor de agent die het wapen gebruikte. “De man was door het dolle heen zichzelf aan het verwonden, Halleluja .” Een woordvoerder van Amnesty zegt geen begrip te hebben voor Grapperhaus en de corrupte Politietop die laffe agenten zonder duidelijke instructie met dit  dodelijk wapen de straat op sturen, is dat Christelijk? ”

15 antwoorden »

  • En Grapperhaus, Kaag, Ke$ja en alle andere Goddeloze hoeren in ons Nederlandse parlement.

   Voor alle gristenen, moslims die kindermisbruik geen zonde vinden. Voor alle gristenen en moslims die het verantwoord vinden blanke en bruine mensen op te blazen voor zwakzinnige redenen.

   Voor alle mossels en gristenen die niks van hun Boek hebben begrepen. Voor alle religieuezen die de Mensheid aan het verraden zijn.

   Omdat het filmpje niet alleen goed is, maar ook toepasselijk.

   De harde kern.

   Like

   • https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2237299-ministerie-van-justitie-schoot-tekort-in-wodc-affaire.html

    Justitie en Veiligheid/ recht? is een zooitje.

    Klokkenluider Marianne van Ooyen plaatste begin dit jaar vraagtekens bij de drie onderzoeken die Grapperhaus had ingesteld naar de zaak rond het WODC. Haar interne klacht uit 2014 bracht de zaak aan het rollen. Ze sprak daarin over de sturende invloed van beleidsambtenaren op rapporten.

    De klacht kwam via een andere partij in handen van Nieuwsuur. Zelf wilde Van Ooyen toen buiten de publiciteit blijven. In januari, net voor het Kamerdebat over de kwestie, trad ze toch naar buiten om haar zorgen te uiten.

    -Mag mevrouw van Ooyen een hoge positie binnen Justitie krijgen? Dat is er een vd weinigen die je dan wel kan vertrouwen. Een rechte rug en doorzettingsvermogen, opstaan tegen tyrannie.

    Als Marianne nu ook nog rood haar heeft wordt ik gek. Dan zitten we echt dik 70 jaar terug in de tijd. Een nieuwe Hanny Schaf(fen das). Meerdere collega’s zijn het met haar eens maar vrezen met rede op schade aan carriere.

    Een leiding (vvd) die zo’n cultuur stimuleert en creeert zijn dus zelf schuldig aan corruptie en machtsmisbruik. Anders creeer je niet zo’n angst-cultuur, dat doe je alleen als je iets te verbergen hebt.

    De onschuld en respect koesteren het licht, waarderen het zelfs. Het kwaad verstopt zich in de kast en in het donker. Daar gedijt het dus al III kabinetten lang.

    Al zei ze ook dat de onderzoekscommissie breder moet kijken dan alleen naar haar klacht. “Ik had te maken met beïnvloeding én intimidatie. En ik ben niet de enige die hiermee te maken heeft gehad.”

    En dat moet de wet beheren en de maatschappij beschermen? Ze kunnen zichzelf nog niet eens beheren, met al die doofpotten, corruptie en tonninio’s. De aanklacht liep al sinds 2014.

    Ik hoop dat “de onderzoekscommissie breder moet kijken” een eufemisme is voor “grote schoonmaak”.

    (a.k.a. Drain the swamp)

    Like

   • Ze heeft dus een tikkeltje rood haar. Dan hou ik mijzelf op licht waanzinnig. Maar wat een held en wat een patriot.

    Like

 1. Aboutal-aap, een verwarde aap geimporteerd uit het Rif-gebergte die denkt dat hij een populaire burgemeester is van een grote havenstad, kan men het beste tot bedaren brengen door bij hem een staaf dynamiet in zijn reet te brengen en het lont te laten aansteken door een deskundig en bevoegd euthanasie-medicus van D’66.

  Pia Dijkstra van D’66 zou voorstander zijn om deze behandeling in het basis-zorgpakket te laten opnemen.

  Like

 2. Huh!? Een 73-jarige opa wel taseren. Is daar ook beeld van, ben wel benieuwd naar zo’n monster van een opa, dement nog wel. Hoogstwaarschijnlijk autochtoon, blank en pissed off.

  Misschien was ie van het verkeerde geloof, laatst nog een moslim immigrant die een kwartier lang met zwakzin, messen en vlaggestokken zijn gang kon gaan in een Joods restaurant. Of over C.S. Amsterdam Joodse toeristen overhoop mocht rijden.

  Dan vraag je je toch wel af wat die 73-jarige zoveel erger heeft gedaan dan deze misdadigers van islamitietische snit.

  Zijn al die (ex-)christenen en gelovigen soms hardstikke transreli-sexueel of zoiets.

  ’t Maakt niet uit wie de misbruik doet, als er maar gemisbruikt wordt in de naam van god. Dat ze allemaal sado-masochistic neiging hebben en het misbruik over hun gezichtjes gestort willen krijgen. Telkens weer.

  Of het nu katholiek, protestants of islamisch joods is, het maakt ze allemaal niet uit. Zolang ze maar misbruikt kunnen worden en iets externs de schuld/ verantwoording kunnen geven.

  Zolang ze maar kunnen bukken, grazen of door de knieen kunnen gaan, ze vinden het lekker, misbruikt te worden.

  Zoek een therapeut, een goeie. En geen bestuurlijke baan met maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  Of een Burgemeestersschap. Dat loopt hardstikke de soep in. Duur (gem)belastingbetaalde soep that is.

  Like

 3. In de Nederlandse verzorgingscentra worden de mensen die al op ver gevorderde leeftijd zijn als beesten behandeld. Mark Rutte heeft namelijk bedacht dat je beter een stel jonge vluchtelingen naar Nederland toe kunt laten komen want die zijn meestal in het bezit van hun eigen smartphone en zij zijn bovendien gemakkelijker te dresseren als apen want zij lopen namelijk in de pas van deze christelijke regering wat het plegen van aanslagen overigens niet kan verhinderen. Dit wordt ook wel eens het welkomstbeleid genoemd en daar zijn in de eerste plaats onze ouderen de dupe van.. Maar er is nog iets anders. Want in de Nederlandse plaats Rotterdam zijn inmiddels driehonderd politieagenten al in het bezit van hun eigen stroomstootwapen.

  Like

 4. Protestantse CDA Hoeren hebben iedere dag feest want overal ter wereld worden de Katholieken afgeslacht. Met geen woord heeft het CDA Krapai dit ooit benoemd. Er zou een genen onderzoek moeten plaatsvinden bij 2e kamer leden waarom zij het doden der Autochtone Bevolking een goede zaak vinden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.