Media-Maffia

#Metoo-Weinstein: “Ik gaf rollen weg in ruil voor seks net als Johnny de Mol”.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Trek de hele ‘Weinstein-Johnny de Mol- Beerput’ open net als de Stem van de Straat doet(Video)!
Keer op keer pleit ‘Filmproducent&Media-Pooier’ Weinstein onschuldig wat betreft de beschuldigingen van seksueel misbruik en aanrandingen, maar één ding geeft hij wel toe: hij gebruikte seks als ruilmiddel voor filmrollen en poen en cocaïne. Weinstein wordt door drie vrouwen beschuldigd van aanranding, zijn peperdure  advocaat Hoer verwacht dat er nog meer aanklachten zullen volgen. Als hij schuldig wordt verklaard, hangt hem een levenslange celstraf boven het hoofd. In Nederland zou hij een ‘Christelijk &’Pedo-VVD-misdaadgroep-taakstrafje’ krijgen van de CDA Politie Minister ‘Gestapo-Generaal- Grapperhaus’ (Video).

Johan Derksen: Johnny de Mol bralde tegen mij jij bent de enige die ik niet heb geneukt.
Zelf ontkent de  filmproducent Media-Pooier’ dat hij zich zou hebben vergrepen aan de (Wannebe)-(Junkie)-BN-vrouwen. In een interview met Spectator verklaart hij wel dat hij zijn status en cocaine en poen heeft gebruikt om met vrouwen naar bed te gaan, maar wie doet dat niet in die kringen. Kijkt eens naar de bejaarde President Kruisengrijper Trump(Video) als hij weer eens voorbij waggelt met zijn volgens eigen menig een bloedmooi (ordinaire)peperdure ‘Eastblock Whore Melania‘, die zijn dochter had kunnen zijn. Daar hoor je de laffe EU-Leiders toch ook nooit over(video).

Harvey huilend: „Ik was arm, lelijk en Joods( discrimineert hij nu zich zelf als Jood ?) en had geen cocaine. Ik heb heel mijn leven moeten knokken altijd ten koste van andere om iets te bereiken.Geen enkel meisje keek naar me om, totdat ik het maakte in Hollywood en poen en cocaine had. Ja, ik heb hen ‘BN-werk’ en veel poen en nog veel meer cocaïne aangeboden in ruil voor seks(Video), maar dat deed en doet iedereen en niet alleen in de US, ook in het buitenland, kijk maar eens naar dat lelijke kleine Dwergje Johnny de Mol Jr. ,die omdat hij de zoon is van de Dutch Media Mongul John de Mol ook iedere(Junkie)- BN-hoertje ‘aanrand’ ”, legt Harvey uit. „Maar, ik heb me nooit opgedrongen aan een (normale) vrouw.” En dat kan de ‘VARA- Subsidievreter Miljonair- Van Nieuwkerk’ en zelf verklaarde cokesnuiver zijn smerige ‘ “Metoo- tengels’~(video) niet afhouden van zijn te jonge stagiaires op de redactie om er maar een paar te noemen..

Pedo&‘MeToo-seksverhalen’ aan Misdaadcentrum Binnenhof blijven in de Doofpot(Video).
Maar het is in de verrotte Haagse politiek exact hetzelfde: Kijk maar eens naar Suikeroompje ‘Penthoues-Pechthold'(Video) die opeens op de proppen kwam met een ‘D66-sletje Anne-Lok'(Video) die ook zijn dochter kan zijn. En wat te te denken van de ‘CDA-Captain Gay Camiel’ met  bloedmooie jonge Braziliaanse model hoer en niet te vergeten zijn Nederlandse  Model Hoer(Video) die hij straffeloos beroofde van haar oorbellen en in elkaar mepte. En dan is daar de Top VVD-er Onno Hoes die als Burgemeester van Maastricht betrapt werd met een peperdure schandknaap die zijn kleinzoon(Video) had kunnen zijn en werd daarna gewoon weer Burgemeester van Haarlemmermeer. Ook deze(pedo)-Metoo- lijst is eindeloos!

9 antwoorden »

 1. Ritueel baby ! Zo achterlijk ben je alexander een koning heeft zijn VOLK nodig geen regering
  vraag Lichtensten ? stelletjes apen ! Men is WAKKER

  Like

 2. gemeente Haarlemmermeer is een speciale gemeente. Elk bedrijf is ergens gevestigd in een gemeente. Schiphol NV is zo een bedrijf en dat is gevestigd te Haarlemmermeer. Als de K-mar iets verdachts constateert, wordt dit overgedragen aan de politie te Haarlemmermeer. Fred Teeven was officier van justitie op Schiphol en had als bijverdienste bus chauffeur want het verse kindervlees ging er met busladingen tegelijk doorheen, ingevlogen met de KLM Eurlings en als er van het kindervlees nog iets over was dan ging dat weer omgekeerd het land uit. De IND zorgde dan via de gemeente Haarlemmermeer dat de uitzetting vlekkeloos en in stilte werd afgehandeld. Daarom hebben de VVD pedos Onno schandknapen Hoes daar weer geplaatst. Tenslotte is de burgemeester volgens het burgerlijk wetboek de baas van brandweer en politie. Was het niet Donner die Schiphol in de fik had gestoken? Pechtold moet maar eens goed achter de plinten kijken in zn pedo kippenhok met liftschacht op het dak en ongezien de kelder in kunnend.

  Like

 3. was in 1997 ging ik trainen met me racefiets hadden ze die homofiele schijtrechter van ignace van swieten bij de bushalte bij de kunst ijsbaan(eindhoven) gezet,ik deed net alsof ik hem niet zag ,maar had hem op 200 meter afstand daarvoor al opgemerkt,homo rene van der gijp weet hiervan,want die dacht dat ik van swieten niet had zien staan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.