Klasse justitie

#pechtoldgate: Hoge Raad en OM oordeelt: niets mis met ‘Penthouse-Pedo-Pechtold’.

(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De corrupte Hoge Raad en het  corrupte OM zien geen aanleiding om onderzoek te doen naar het “Pedo-penthouse” van D66 ‘DDR66-leider Pechtold’. Ruim tweehonderd mensen deden tevergeefs aangifte tegen ‘Pedo-Schandknaap- Pechtold’ nadat bekend werd dat hij van een Canadese’ Elite-Pedo- oud-diplomaat’ een appartement had gekregen voor zijn jarenlange dienst als chauffeur ‘Pedo-schandknaap’. Zijn kontje en mondje was in die tijd bont en blauw. De ‘Pedo-Schandknaap-gift’ stamt uit 2017. In april van dit jaar werd bekend dat de Hoge Raad een    ‘Doofpot-onderzoek’ zou doen. Het zwaar gesubsidieerde Joop van  de ‘Potloodventer Francisco van Jole’ schreef destijds: “Pechtold beschouwt de schenking als een privékwestie, omdat de Canadees een vriend is die hij al kent uit de tijd voordat hij de Haagse corrupte  politiek in ging. De reeds lang gepensioneerde diplomaat had de flat als ‘Pedo-pied-à-terre’. Pechtold mocht als zijn favoriete schandknaap de flat gebruiken als dat zo uitkwam en gaf er de planten water(kuch, kuch).

#pechtoldgate:Corruptiebestrijders EU vallen over ‘Penthouse-Pedo-gift’maakt de Hoge raad en het OM niet uit(video).
De D66 DDR66-leider zag daarom geen aanleiding om zijn appartement ter waarde van 135.000- 200,000,- euro te laten opnemen in het geschenkenregister van de Tweede Kamer toen hij het kreeg. Het was namelijk ook geen geschenk, zijn kontje en mondje hebben toentertijd  overuren gemaakt in het ‘Penthouse-Neuk-Hok der Elite-Demmink en Prins Claus- Heren’ op leeftijd”. De schaamteloze en corrupte procureur-generaal Jos Slivis bij de ‘Hoge-Doofpot-Raad’ heeft nu na een ‘Doofpot-pedo-onderzoek’ geconcludeerd dat er geen aanleiding is te denken dat het appartement geschonken is met de bedoeling Pechthold als Kamerlid te beïnvloeden, want hij was gewoon de Schandknaap van de ‘Canadese-Pedo-Ambassadeur’ en wat van zijn ‘Royal-Elite-Pedo vrienden’ op stand. Ook het corrupte’ CDA&VVD-Openbaar Ministerie’ van ‘CDA-Gestapo-Generaal- Grapperhaus (Video) en de ‘VVD-Gangster Dekker’(video) heeft de zaak (niet) onderzocht en ook zij hebben ‘geen vermoeden van een strafbaar feit, want anders zou het ‘Taxfree-Shell-Kabinet
Rutte3’ vallen en dat wil ‘Taxfree-Graai -King Willem’ en de ‘Royal-Shell- multinationals.’ niet’.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.