EU

‘VVD-Neonazi Van Balen’ wil opvolger alcoholist Juncker zonder gelebber en ‘Keffer-Timmermans’.

 (van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze EU Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Georgische scherpschutters& Litouwse Huurmoordenaars en Hans van Baalen ingevlogen door CIA om een bloedbad aan te richtten op het Maidanplein(Video)
De corrupte Europese Commissie verdient een Voorzitter ’zonder dat eeuwige gelebber met Jan en alleman van de alcoholist en corrupte meestal liegende Jean-Claude Juncker’. Dat bralt de VVD ‘Europarlementariër& Neonazi Hans van Baalen’, die nu hij als een Dief in de nacht uit het ‘Graaiende& Naaiende  EU parlement’ vertrekt en nogmaals benadrukt dat ’we weten dat Juncker een goed (peperduur)gratis glas nooit laat staan’ maar – als één van de weinigen – twijfelt of drank de oorzaak is van de onlangs voor de camera’s  wachelende  corrupte ‘EU-Elite-bons’ en zijn eeuwige gelebber. Ook vindt hij het hoogtijd dat zijn’ rechterhand–Keffer’de ‘PvdA-Top -MH17-Huil-Komediant Timmermans’ vertrekt. Misschien naar de Wereldbank nu de Top VVD-er de  aartsleugenaar&Oorlogshitser Zijlstra die ‘Top-Graai en Naai baan’ niet kon krijgen onder druk van de sociale media(video) kan Timmermans daar gaan lopen janken en iedereen zijn kont likken.

Corrupte justitie Oekraïne van ‘Oligarch Porosjenko’ onderzoekt Akzo en Mammoet(Video).
De Top ‘VVD-Gangster Hans van Baalen’ kreeg wat internationale  bekendheid beruchtheid toen hij als Neonazi samen met de hysterische en extreem corrupte Guy Verhofstadt voor de CIA op het Maidan-plein in Kiew de ‘CIA-Gas-Staatsgreep’ ondersteunde en het feit dat hij in de EU betrapt was op een scala een stiekeme ‘Graai-nevel –baantjes’ o.a. voor Mercedes en de Oekraïense  Maffia(Video).

Boycot Rusland kost hardwerkende mensen hun baan. Kan Hans van Baalen wat schelen(Video).

De Jas van de altijd liegende sexloze ‘Doener- Rutte’ staat al jaren klaar om naar Top ‘EU-baan’ te vluchten(Video).
Neonazi- Guy Verhofstadt’  is geestelijk (gestoorde)-‘EU-vader’ van D66  DDR66 in het algemeen en in het bijzonder van de schaamteloze en gewetenloze Sophie in ‘t Veld en zij mag altijd naast hem zitten in het ‘Eu-parlement’ en krijgt dan altijd zichtbaar een “Natte Jinek-Doos”(Video). Van Baalen reageert in radioprogramma dr. Goebbels  WNL Opiniemakers ‘Neonazi- propaganda-makers’ op de wachelende dronken Juncker „We weten dat hij een goed glas nooit laat staan en altijd iedereen aflebbert, maar hij is geen pedofiel en dat is al heel wat in die kringen(Video), Heil Ruttt, ‘CIA- Vazal -Maffiaboss Porosjenko’ en  de CIA”, bralt Van Baalen. „Maar ik ben geen arts en corrupt. Of hij nu beneveld was, ik denk het niet. Maar ik was er niet bij, want ik had net extra zwart betaald geheim overleg met de CIA en wat nette(Neonazi )-heren uit de Oekraïne .

‘VVD-Neonazi Hans van Baalen’ wil ‘PvdA-hoertjes’ weer Kamerbreed voor Rutte(Video).

Toch ziet Van Baalen uit naar het moment dat Juncker en Timmermans het ‘Graai en Naai-toneel’ zullen ruimen. „Aan zijn  corrupte politiek houdbaarheid komt ook een eind net als die van mij .We krijgen binnenkort een nieuwe gewetenloze commissievoorzitter en hopelijk is dat ook geen ‘Elite- Pedofiel’, want daar zit de commissie en het Parlement  vol mee. Laat dat nou eens een fris, jong iemand zijn zoals onze (seksloze) Rutte zonder dat gelebber en gezuip van de heer Juncker met zijn ‘Keffer-Timmermans’ ”, aldus Van Baalen, die daarmee ook doelde op zijn vreemde kussende begroetingen van zijn ‘gabbers in crime’ zoals de PvdA arbeiders verrader Timmermans, Porosjenko en Rutte, etc.. Hans laat trots weten dat hij  zo goed als zeker een Directie functie  gaat bekleden bij de ex VVD Partijvoorzitter van de VVD-misdaadgroep de ‘Mega-Fraudeur en Lijkenverbrander Henry Keizer’ (Video) ‘en anders pakt ik met hulp van Rutte&CO net als GroenLinks Rechts “Deep State”-Halsema (Video) en mijn partijgenoot ‘Onno-Schandkanpen-Hoes'(Video) wel een Burgemeester’s ‘Graai en Naai-baantje, Heil mijzelf”.

 

 

 

4 antwoorden »

  1. Georgische scherpschutters komen uit Georgie. Georgie wordt volgens Jens Stoltenberg permanent NATO lid, dit kon hij hakkelend en stotterend vertellen nadat hij werd afgeperst door Trump voor een 30+ miljard euro extra en loopt nu rond met het calimero syndroom.. Frans Timmermans had de scherpschutters uit Georgie al vrij reizen gegeven vanuit de EU want mensen uit Georgie komen graag op vakantie in de EU, dit ging via Griekenland op een toerist visum. En het Pieter Baan centrum te Bruxxel met al hun gekkigheid en regelzucht hebben daar de meest luxe rolstoelen staan voor mensen die last hebben van hun rug maarja stoer doen na een flesje of wat op leeftijd lukt ook al niet meer, Nee het is over met de EU/nazirijk en echte lafaards lopen dan snel weg.

    daaaag Hanssie,we zullen je missen…………………

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.