Klasse justitie

De Monsters van Amsterdam de ex Wethouders Asscher en Ollongren.

 (van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Amsterdam is sinds Burgemeester Van der Laan & Wethouder Asscher een ‘Fraude-Walhalla’ voor corrupte ambtenaren(Video).

Terwijl het corrupte en onderdrukkende OM van ‘CDA Politie-Minister-Gestapo Generaal–Monster-Grapperhaus’ (Video)met hun ‘Media-Monster-Maffia’ onderleiding van ‘Politie-informant Peter R. de Vries’(Video) u afleidt met hun ‘Monster’ Holleeder en zijn hysterische en liegende ‘Judas-Zussen ‘is er afgelopen week weer in Amsterdam een crimineel ‘Monsters Prins Bernhard Jr.& VVD Haga Huisjesmelker’ resultaat geboekt waar de criminele Monsters D66 ‘DDR66 Minister Ollongren’ en fractieleider Asscher van de ‘PvdA-Hoertjes’ met ‘Monster Postema ‘  (Video) hoofdverantwoordelijk voor zijn.

Bizar Crimineel: twee ton voor woning Kippenhok van 17m2. Klein maar oh zó fijn…”, luidt het begin van de omschrijving van het huis van 17 vierkante meter dat te koop staat aangeboden op huizenwebsite Funda. De prijs? Twee ton, maar dan heb je wel een studio(otje) aan de Prinsengracht in Amsterdam.De ’woning’ is eigenlijk één grote ruimte, met daarin een keukentje, een kleine badkamer en een woon-/slaapkamer. De ruimte is ruim 2.5 meter breed en kijkt uit op de gracht en kunt u de hele zomer de Expats en Yuppie’s in hun peperdure sloepjes voorbij zien varen.De woning  Kippenhokstaat te koop voor twee ton, dus per vierkante meter betaal je zo’n 11.700 euro.

De corrupte ‘Royal-huizenmarkt’ in Amsterdam is Monsterachtig crimineel. De huizenprijzen stijgen al jaren met ’alarmerende Misdadige Monster-speculatie ’ snelheid. In een jaar tijd zijn de ‘Maffia-verkoopprijzen ‘van Amsterdamse huizen met ruim twintig procent gestegen. Ook de prijs per vierkante meter nam met twaalf procent toe.Marja Elsinga, hoogleraar woningbeleid en woningmarkt, laat aan het oude PvdA ‘NSB mannen Vod Het Parool’ weten dat de gewone kaalgeplukte Amsterdams steeds vaker tussen wal en schip raken en aangewezen zijn op de mensonterende  ‘PvdA -Monster Klijnsma -Voedselbanken’. Alleen de ‘Oliedollar- Vluchtelingen’ krijgen nog binnen 3 maande een betaalbaar huis.

De  ‘Criminele Monsters -Prins Bernhard Jr. & Tweede Kamerlid Haga -Bloedprijzen’ voor een woning Kippenhok stijgen namelijk sneller dan de (honger)-lonen van de Monsters ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’. Ook zijn deze Monster ‘Arbeiders verraders Asscher’ en ‘Jonkvrouw-Shell-Bilderberg-Ollongren’ en niet de ‘Monsters’ Holleeder en Poetin verantwoordelijk voor het feit dat 30% van de Amsterdammer onder de armoegrens moet zien te overleven.

Opmerking  van Algemene importante: Vanavond om 23.00 uur geeft de Stem van de Straat Salto TV met eregast de bekroonde Filmmaker Joost van der Valk naast de Fake War on Drugs & ‘Netflix –CIA-DEA-Drugslord’(Video)& Satudarah &ISIS en de Peshmerga  en de  ‘Drugs-Oorlog’ in sloppen wijken in Brazilië ook aandachtig aan de echte (politieke) criminele Monsters die verantwoordelijk zijn voor woningnood en armoede in Amsterdam en in Nederland.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.