Maffia-media

#Helsinki-Top: Russische internettrollen ook in NL actief’ volgens Haatzaaiende ‘NRC-hoofdredacteur Vandermeersch’.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR- NRC&Hoofdredacteur Peter Vandermeersch zweert Trouw(Video) aan NATO en Brenninkmeijer,Heil! Dood aan Poetin en de Russen, Heil! 
Ook de corrupte Gevestigde Orde  NRC van de NSB-er Vandermeersch wil op de dag van de ontmoeting tussen’ Mad Dog Trump’ en ‘Capo di tutti capi Poetin’ in Finland even nog wat ‘Haatzaai-Zijlstra &Pechthold- leugen –retoriek’(Video) tegen de Russen er in gooien. Tja, de bejaarde de lezer van de NRC beslaan voor met merendeel uit ‘Zijlstra& Pechthold-lezers’ en die lusten er wel pap van. Russische internettrollen hebben op Twitter geprobeerd anti-islam-sentiment in Nederland aan te wakkeren(kuch, kuch). De Trollen van de NRC schrijven op basis van eigen ‘Nep en Fop-onderzoek’ dat de afgelopen twee jaar ruim 900 Nederlandstalige berichten zijn verstuurd vanuit een ‘trollenfabriek’ in Sint-Petersburg, het Internet Research Agency (IRA), dat zeker 3841 trol-accounts beheerde(kuch, kuch).Volgens NRC is dit het eerste concrete ‘Fake-bewijs’ van Nederlandse uitlatingen door Russische trollen op Twitter. Omdat de berichtendienst alle accounts die aan het IRA zijn gelinkt heeft verwijderd, sluit de krant niet uit dat er veel meer Nederlandstalige tweets zijn verstuurd. Ook is niet uitgesloten dat er nog andere onontdekte accounts actief zijn(kuch, Kuch). De corrupte Gevestigde Orde bejaarde krant vond de Nederlandstalige tweets in twee archieven met meer dan 200.000 verwijderde berichten die zijn verstuurd vanaf accounts die aan het IRA verbonden waren. Een van die archieven is via de site van de Amerikaanse nieuwszender NBC news in te zien, het andere archief kreeg de krant van een anonieme bron de AIVD van de D66 DDR66 ‘afluister -Minister- Monster- Ollongren’(Video

Dezelfde spelfouten(kuch, kuch). Hitler- Déjà vu’: ‘Blitzkrieg-Snelweg ‘voor NAVO-leger naar Rusland op initiatief van Rutte&Co(video).

Russen worden gediscrimineerd door ‘Killer-Elite’ met Haat-zaai types als Pechtold & Pauw& Van Rossum& NOS-Godfroid’(Video) en is niet Strafbaar.

NRC schrijft over tweets die zijn verstuurd op de dag van de aanslagen in Brussel door verwarde ‘Islam-Baardmannen’ , 22 maart 2016. Die deelden volgens de schaamteloze  krant dezelfde opvallende spelfouten en waren voorzien van anti-islam-hashtags. Als veel verschillende berichten dezelfde hashtag hebben, wordt het bereik van die berichten groter, want dan doen de Trollen van de NRC ook altijd.Een voorbeeld van een tweet die de op een haar na failliete  ‘Nep en Fop krant ‘heeft gevonden, is een bericht van ene Kenneth Villa (@Kenn_Villa), die schreef: “#StopIslam #IslamKills Waar gaat het ophouden? #PrayForBrussels”.Trollen zijn vaak nep-accounts op sociale media die worden gebruikt om onrust te zaaien en discussies te ontregelen met misleidende berichten volgens Ollongren en haar outlet de NRC. De accounts kunnen geautomatiseerd zijn en kunnen zo met velen tegelijk worden ingezet, want zo doet de NRC het ook. Daardoor kan de illusie ontstaan dat een groot aantal mensen zich op sociale media opwindt over een onderwerp. Verschillende ‘Nep en fop-onderzoekers’ hebben onder meer gecoördineerde trol-acties vastgesteld bij de Freak-verkiezingscampagnes in de  VS en Europa en spreken van een dreiging  voor de bestaande misdadige ‘Royal-Taxfree-Shell-Rutte&Co- democratie’(Video).Volgens de bijna altijd liegende NRC is ook na de ‘Baardmannen-aanslagen’ in Brussel door de trollen in het Nederlands getweet. Naast islamkritische berichten, zouden ze ook berichten hebben verstuurd over het vluchtelingendebat en hebben ze oproepen gedaan om op PVV-leider Geert Wilders te stemmen(kuch, kuch, kuch). De berichten in het Nederlands zijn volgens de corrupte dr. Goebbels krant maar nauwelijks opgepikt. De Engelstalige berichten van de trollen zouden het in Nederland en België veel beter hebben gedaan. NRC meldt dat ruim 6000 Nederlandstalige Twitteraars met zo’n 9,5 miljoen volgers ongeveer 30.000 Engelstalige tweets hebben gedeeld. ‘DDR-66-Minister Ollongren’ van Binnenlandse  Corrupte Zaken bralde vorig jaar dat Rusland met nepnieuws probeert de Nederlandse publieke opinie te beïnvloeden. Destijds leverde geen concrete voorbeelden van die beïnvloeding en dat wordt nu door haar ‘Fake News- Outlet’ de NRC gedaan.

 

18 antwoorden »

 1. LS…

  De zomer in Europa is heet ! In Amerika wordt hij steeds heter en wordt de Zio Nazi Satanische Khazaren Elite op de gril gelegd en geroosterd !

  Like

 2. LS…

  Alleen de Monster Idioten, Zio Nazi Bilderbergers en Zio Nazi Israëli ( NRC / Elsevier Aanhangers ) willen een nucleaire holocaust !

  WIJ … DE MENSEN WILLEN VREDE !

  Like

 3. LS…

  Alleen Monster Idioten, Deep State Zio Nazi Bilderbergers, Foute Israëli en Elsevier aanhangers willen een nucleaire oorlog !

  WIJ… DE MENSEN WILLEN VREDE !

  Like

 4. Wat was er weer bij BREXIT toen kwam juncker zeggen dat hij met buitenaardse heeft gesproken en Obama en jan en allemaal en nu gebeurd ’t weer 2 dagen voor dat trump met putin gaat praten daar zijn ze weer hoeveel belasting geld trix heb je mabel los van god weer geven voor dit shit ?

  Volk van holland jullie zijn de aandeel houders van dit sprookje toch? dump ze !

  Like

 5. Op de NRC kun je het nieuws niet vertrouwen. Ik haat die leugenkrant NRC. Ze liegen over de Katyn geschiedenis en hebben Poolse Fascisten uitgenodigd om te liegen over de Katyn kwestie w.o Pofessor Korzeck die mij de nazi groeten stuurde. alles stond onder de leiding van Krielaars. Wie kent hem ? Ik werd geblokeerd in de discussie over de Katyn kwestie zij verloren deze discussie.over Katyn zoek maar op Google naar Katyn-Moskou-en meer.van de NRC krant voor rechtsextremisten

  Like

 6. De Belg vd Meersch is een buitenlandse oproerkraaier en haatzaaier. Hiervoor gebruikt hij het doir de Nl’se magistratuur gelezen vod de NRC.

  Als Wilders voor één samenkomst en opmerking voor het gerecht gesleept wordt. Dan moet de brusselse trekpop vd Meersch ongezien 5 jaar op water en brood in het cachot.
  Die schunnige smeerlap en die schunnige nrc zaaien systematisch haat tegen Russen en Rusland. En dat is gewoon strafbaar. Naast dat het voor de Nl’se economie en werkende burger heel dom is. Zwakzinnig zelfs, maar dat is oud nieuws.
  Duitsland/Merkel koopt massa’s goedkoop gas vd Russen. Dus zo’n vijand zijn ze dan niet. Terwijl Groningers het gebruik van hun eigen gas verboden wordt. Hoe schizofreen en misdadig naar Nederlanders wil je het hebben.
  Rutte III en de EU zijn direct een groter gevaar voor Nederlanders dan de ver weg gelegen Russen.
  Vanwaar die haat en afkeer vanuit de NRC/vd meersch tegen een Duitsland bevriende natie. Waarom wordt ons die angst en haat aangepraat tegen de Russen. En waarom staat die buitenlandse globalist en belg, vd meersch niet voor het gerecht?

  Haatzaaien is wat het is. Via GS en Indoneesje de breakdown.

  De usual suspects zijn er wel weer heel vroeg bij op deze zonnige maandag. Een perfect topic om weer even ouderwets los te gaan op de zogenaamde ‘alt-right’ en hoe evenwichtig en gebalanceerd maar vooral eerlijk de NRC haar verslaggeving doet. Ruim 940 Nederlandstalige tweets in 2 jaar. Dat is 470 Tweets per jaar, 39.16 Tweet per maand en wel ongeveer 1 tweet per dag!!! Op 500 miljoen, (LEES EFF GOED DKS, DrumPiet, Beste_Landgenoten, Berbaar) tweets per dag. 1 op 500 miljoen!! Er is slechts 1 conclusie te trekken, het artikel van NRC is niet alleen populistisch het is ook nog eens opruiend van aard. Voornamelijk bedoeld om de mensen de desinformeren door de invloed van Russische trollen groter te laten lijken dat ze zijn. En dan vragen sommige waarom ik de media wantrouw, nou wel hierom dus!! Deze Russische nep accounts hebben welgeteld 0,0% invloed op ons politiek landschap.Indoneesje | 16-07-18 | 09:56 

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.