oorlog

Helsinki Top: Trump als ‘Gandhi -Staat-man voor Wereldvrede gelynchted door de Westerse Pers.

(van onze Wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Eindelijk handelt Trump als ‘Nobel-prijs voor de Vrede Staat-man’ voor Wereldvrede wordt hij gelynched door de Westerse Pers en de corrupte ‘Monster- politici'(Video). Wij hebben nog nooit een positief artikel geschreven over ‘Mad Dog Trump’ sinds hij ten tonele verscheen bij de ‘US Freak-verkiezingen’.Maar gisteren op de Helsinki Top met Poetin handelde hij voor het eerst als een echte ‘Staats-man van ‘Gandhi -Nobelprijs -nivea ‘en dan wordt hij gelynched door de Westerse ‘dr. Goebbels-MSM-Pers’ de CNN CIA en de Staatsomroepen BBC( zie: Noot),NOS( 960 miljoen euro subsidie per jaar van Rutte&co), etc. en alle corrupte politici van de Gevestigde Orde partijtjes. Werken zij soms voor de “Internationale Deep-State”-Wapenhandel en de ‘Ultra-Rijken-Elite-Gangster’ (eigenaren van de Pers) die al eeuwen altijd  bloed poen verdienen aan Oorlogen? De hysterische Oorlog-hetze tegen de ‘Helsinki-Trump-Poetin –Top’ begon al enkele dagen voor dat de top plaats vond. Maar na de Top barste het helemaal los alsof Trump de Westerse Wereld heeft verraden door Poetin niet te beledigen en weg te zetten als de aartsvijand van het zogenaamde ‘Vrije-Democratische Westen’ zoals de aarts leugenaars de ex Vice VVD-Minister Zijlstra(Video) en de Haatzaaier tegen Russen ‘Penthouse-Pechthold’(video)hadden gedaan. En de Derde Wereld -(boycot)-Oorlog verklaarde aan Poetin.

#Helsinki-Top: Russische internettrollen ook in NL actief’ volgens Haatzaaiende ‘NRC-hoofdredacteur Vandermeersch’(Video).

Al die’ dr. Goebbels -schreeuwlelijkers’ &’NATO&NRC-trollen’  in de ‘Fake-News-Pers(Video) en vanuit de Westerse ‘criminele-Monsters’ Politiek vergeten maar even voor het  gemak dat in de US 60 miljoen mensen aan de foodstamps zitten en in de EU 50 miljoen mensen onder de armoedegrens moeten zien te overleven en 3 miljoen in NL. En waar de politie arme opa’s in bejaarden tehuizen en op de weg dood tasert.(Video). Tja, daar horen die verrotte Westerse ‘Oorlogzuchtige’-journalisten met een “Talking Head”(Video) en corrupte, laffe politici niet bij, want dan piepte zij wel anders!!!!!!!!!!!!

Russen worden gediscrimineerd door ‘Killer-Elite’ met Haat-zaai types als Pechtold & Pauw& Van Rossum& NOS-Godfroid’(Video) en is niet Strafbaar.

Noot: In our latest forecast, we expect total BBC spending in 2018-19 to amount to £4.0 billion (with £3.8 billion of current spending and £0.2 billion of capital spending). That would represent 0.5 per cent of total public spending, and is equivalent to £140 per household and 0.2 per cent of national income. We also forecast licence fee receipts income of £3.3 billion, which equates to 0.4 per cent of all receipts, £120 per household and 0.2 per cent of national income. The difference between these figures is largely explained by the grant that is currently paid by the Department for Work and Pensions to the BBC, to cover the cost of over-75 TV licences. 69.1 per cent of the estimated cost is covered in 2018-19, which amounts to £0.5 billion.

21 antwoorden »

  • Ik geloof er niks van.

   Wie controleert de media ? daar draait het om.

   Het gaat er niet om wat Trump zegt of heeft gezegd; het gaat er om wat wij als gewone bevolking, d.w.z. als domme labbekakken, mogen lezen en mogen weten wat de media ons voorkauwt.

   Like

 1. pomtiedom, weer een zelfmoord? hanging from a doorknob- sounds familiar. Too familiar en toeval bestaat niet.
  De Deepstate slaat wild om zich heen, geld geblokkeerd en plan doorzien. Kansloze suckers, landverraders en laffe moordenaars.

  Wat ik al zeg, een belofte of afspraak met de alde/ Adel is niks meer waard. Ze vermoorden zelfs hun inner circle om de angst erin te houden. Zusters, echtgenoten en kinderen.

  Wat denk je dat jouw leven waard is voor een Soros, lazar, windsor, kissinger, rothschild? Terwijl je alleen maar een low-level uitvoerder bent. Helemaal niks, maar een landverrader is sowieso een waardeloos stuk vreten.

  Werken voor de alde of het vaticaan is je eigen doodvonnis tekenen. Elke dag je land en volk verraden terwijl jezelf het gat van je eigen graf graaft.

  Onderstaande filmpje is niet mijn bewijs dat het eindspel is begonnen, maar gewoon een voorbeeld. Weer een voorbeeld van de doodsangst die de adel/ deepstate/ illuminatie en jezuiten terrecht hebben. Ze worden afgemaakt, geld afgepakt en macht gebroken.

  We gaan ze allemaal afmaken. Hun tijd is op en ze zijn uitgestorven. Te zwakzinnig, te inhalig en te gedegenereerd. Overleefd.

  Wat ik al zei, er is een nieuwe wereldorde geschapen en er is een nieuwe realiteit gecreeerd. De oude machtstatus is futiel. De top van de piramide die er niet meer toe doet. Is nietszeggend en machteloos. Futiel, nietszeggend omdat die structuur ver onder de nieuwe globale structuur staat.

  Niet meer terzake doende, geen betekenins meer. De status futiel.

  Blijf je volk en landverraden voor een paar zilverlingen en zie hier wat je wacht.

  Een kil, koud en vroegtijdig eenzaam graf.

  Alde en adel kan je niet meer beschermen, die zijn zelf aangeschoten, opgejaagd en al afgemaakt.

  Al die “zelfmoorden” is de gedegenereerde elite die wild, wezenloos in paniek maar ineffectief om zich heen slaat.

  Kies je vrienden wijs, want je gaat mee hun graf in. Het is een klein groepje gedegenereerden die we moeten hebben. De rest van Nederland of wereldbevolking heeft er weinig mee te maken. Je mag vechten voor de elite. It’s your loss, er is geen houden meer aan.

  Het oude systeem is uitgestorven. De mensheid heeft gewonnen.

  Like

  • Het enige wat ze nog hebben is de slavernij van het geld. De manier waarop geld in omloop wordt gebracht verzekerd hen ervan dat je als schuldenaar geboren wordt, en als schuldenaar het graf in gaat.

   Al het geld is in feite een schuld aan federal banksters/rothschilds. Ook als je miljoenen bezit.

   Belasting die wij betalen is om de eeuwige intrest te voldoen. Daar heb je als vrije/ democratische/ westerse burger dus absoluut geen keuze of stem in. Hoe hard we onszelf ook op de democratische borst kloppen.

   We are slaves to the money system. From the day of conception till the day we lay out.

   Breek de banken en het vaticaan en de mens zal voor het eerst in millennia weer echt vrij zijn. Dat is de oplossing van de niet gestelde vraag.

   Is er dan ook nog goed nieuws?
   Ja, zeer zeker en wis en waarachtig. Want Astrid Joosten komt weer op de buis met een nieuw programma.

   Fuck de npo, maar 2 augustus zet ik wel de tv weer aan. Op 1 dacht ik en dit keer met geluid. Mevr. Joosten gaat Nederlanders opvoeden in correct taalgebruik, want hoe het nu gaat is onder de maat. Ik hoop dat ze een beetje streng is.
   Ik krijg gelijk al dagdromen van juf Joosten. Fatsoenlijke dagdromen hè, maar ik zou wel graag een keertje na willen blijven bij haar hoor. Wat, ik zou er alles voor doen, zelfs opletten tijdens de les.
   Ik zal het niet vaak zeggen, maar well played npo, well played.

   Like

   • – Ik zal het niet vaak zeggen,

    Dat blijkt maar weer eens?

    Nooit op je lauweren gaan rusten, npo. Geloof dat ze hun eigen glazen alweer ah ingooien zijn.

    https://joop.bnnvara.nl/opinies/stop-de-halve-garen-bij-de-npo-en-avrotros-die-ons-aan-de-nasynchronisatie-willen-helpen

    Als je alle reacties op de nieuwe npo-plannen meekrijgt, heb ik de neiging om dat ‘ well played npo’ echt niet vaak te zeggen.
    Wat ik ook echt niet vaak ga doen is de Joop/ Jeauleau Barolo linktippen. Maar goed, zover staat het dus al.

    Ken de zaak niet maar blijf me verbazen over deze, toch wel, leugenfabriek.

    Watteh, wat voeren die paarse broeken en rokjes in de directiekamers daar allemaal uit?

    Wat er allemaal gebeurd hoef ik niet echt te weten, maar mag dit geknoei door wat minder goed betaalde mafklappers gedaan worden.

    Tering als je linksom/ rechtsom of gewoon achterlangs, (zoals Mark het lekker vind), wordt afgekraakt om je nieuwe toekomstplannen. Dan heb je dat niet goed onderzocht, bedacht of gecommuniceerd.

    Met zoveel weerstand bij een project, dan ben je gewoon ah knoeien. Als politieke leiding en als management/ directie.

    Een potje geknoeid, dat is het. Maak daar maar een tv-drama van, kunnen we nog lachen voor die centen.

    Ik denk dat die baasjes/pensionado’s bij de nos/ Hilversum echt heel rijk zijn. En dat ze echt heel ver van de maatschappij staan.

    Ik ken ze verder ook niet, ben gewoon verbaasd over wat ze uitspoken daar.

    Wonderbaarlijke tijden, ik die linkt naar de Joop

    Like

  • Sigrid, sigrid, sigrid,
   De iraanse ayatolla’s pijpen, hamas pijpen met miljoenen belastinggeld. Je bent je naam kech el kaag meer dan waard.
   Vinden jouw collega’s het wel ok dat hun internationale carriere door het machtigste land ter werled geblokt en geblokt gaat worden.

   Stel je ons weer teleur kech. Ik had je verteld, de Amerikanen gaan beast-mode op de Irianian situation.Iedereen die naast die islam-fascisten blijft staan zal verbranden.

   Sigrid is gekocht en heeft zich onderworpen aan de islamietjes en islam-fascisme, en zal branden. Letterlijk of figuurlijk is mij om het even. Branden zal je landverradende bluthoer.

   Zoals gemeld, Iraan is het enige waar de usa barbaars over kan gaan worden. Dappere sigrid rent gelijk naar de ayatollah en bied militaire intelligence aan. We zijn besmet.

   De toorn van de usa militairy zal ons ook gewoon raken wanneer wij geen afstand nemen van de islam-fascisten in Iraan.

   Kech el Kaag heeft Nederland in gevaar gebracht door onder de islam-fascisten te liggen (Anus el kaq) en rouhani te pijpen.

   Als er een kaalgeschoren op de platte kar door het dorp moet worden gereden ben jij dat, Sigrid.

   Levensgevaarlijke zelfmoordende gek.

   @realDonaldTrump

   To Iranian President Rouhani:
   NEVER, EVER THREATEN THE UNITED STATES AGAIN OR YOU WILL SUFFER CONSEQUENCES THE LIKES OF WHICH FEW THROUGHOUT HISTORY HAVE EVER SUFFERED BEFORE.

   WE ARE NO LONGER A COUNTRY THAT WILL STAND FOR YOUR DEMENTED WORDS OF VIOLENCE & DEATH. BE CAUTIOUS!

   Be cautious. The word is prepare, for judgement is coming.

   Like

  • Zijn de gespreksverslagen van het usa uitje van Trut en Sigrid al publiek geworden!?

   Zou die kech ook een instagram hebben? de meesten wel, maar misschien moet ik bij haar de Arabische versie downloaden.

   Een trip naar de US of A en een ontmoeting met mr Bigs himself. Waar blijven de verhalen. Waar blijft het goede nieuws en de foto’s. Helaas zonder hoofddoek (of mark moet er een gedragen hebben), want die foto’s zijn goud waard. Op een een gegeven moment is wordt het plaatje bizar, absurd, dan gaat het richting komisch. Maar net niet, Sigrid.

   Je kan er een paar goeie grappen mee maken en die kunnen wel humoristisch zijn. Maar ook dat net niet, het leed wat die theedoek probeert te verdoezelen is te grof. Te triest en onmenselijk. Te Kaag.

   En die ceo’s heb ik ook nog geen selfies zien plaatsen. Of over juichende deals horen praten. Raar.

   Raar.. op bezoek bij de president van het kapitaalkrachtigste land ter wereld, daar moet toch wel iets goed voor Nederland en winstgevend voor je werknemers uitkomen. Raar..

   De regering usa is eigenaar van de NSA. En de CIA, en de FBI. Die allemaal al decennia zwaar over de grens van het recht en fatsoen gaan om mensen te bespieden of uit te pluizen. Nu is het leger ook nog eens de werkelijke wet gaan bepalen. USA zit al in een noodtoestand, per decreet Trump.

   Ze weten alles.

   Maar wij nog niet. #release the memo. Transcripts usa vakantie van die twee kechs.

   Like

   • En Soros zit in Duitsland.

    Weet je welke nazi ook in de einddagen van het Rijk zich verstopte in Duitsland?

    Ja precies, Hitler. hehehe, een godwin die waar is.

    Heb je het ooit zo zout gegeten. Ja, in ’45.

    Like

  • 18 juli 2018 om 01:57
   Heads up, the end-game has begun.

   7 aug. 2018
   Infowars off-line gehaald.

   Dit is een voorbeeld dat het eindspel (voor de wereldwijde deepstate/ schaduwmacht) is begonnen.

   Een spel dat ze al evolutionair hebben verloren. Ze zijn al uitgestorven, overleefd door sterkere en slimmere soorten. Moreel failliet, geen karakter, blase en decadent. Zwakinnig een eerloos.

   Wij winnen, natural Law. Wij hebben al gewonnen. Toen Trump won, stierf de oude piramide van macht.

   Het grote publiek moet dit ook nog beseffen, dan is het de realiteit en kunnen we vanuit daar aan onze glorieuze en magistrale toekomst werken.

   Patriots worldwide are winning, resistance is fultile. All your future belongs to us.

   All your future, present and past belongs to us.

   Let op Julianne Assange (uitlevering) testifying for usa congress, een andere zet in het eindspel en slachting van de Deepstate/ schaduwmacht/ Jezuiten/ freemasons en Luceferians.

   Het afmaken van laffe en gedegenereerde koningen en ridders bosch van rosenthals en ander zelfverklaarde nobelen. De deepstate operators en verraders in ons Koninkrijk Nederland.

   All of your future belongs to us. It’s us, the evolution.

   It’s the law of Nature, resistance is futile. En er is niemand die ontsnapt.

   Niet nu, niet in het verleden en niet in de toekomst.

   The future is ours.

   Like

   • Lavrov en Pompeo (ex-cia) gaan elkaar ontmoeten.

    Sealed indictment tegen voormalig Obama vice president Joe Biden ligt klaar.

    USA/ Russia Ministers van Buitenlandse zaken gaan elkaar ontmoeten en de deepstate/schaduwmacht afslachten. Deze twee mannen zijn geen EU/Islam-kechs zoals onze min bz Sigrid. Zijn geen sellouts zoals de Alde/ Adel van Nederland.

    Sigrid is een schandelijk stuk vreten dat voor een militair tribunaal gebracht zou moeten worden:

    Heulen met de islamitische vijand. Kop kaal en op de platte kar door de straten met die islamhoer.

    En Mark mag ernaast zitten, voor het beliegen en bedonderen van de MH17 slachtoffers. Voor het bewust in gevaar brengen van 198 Nederlanders. Voor het spugen op het verdriet en de horror van de nabestaanden.

    Mark Rutte is een landverradende Kech!

    Prachtig om Lionel Nation bij de president te zien. Lionel is de link/ brug van de beschaafde en gerespecteerde journalistiek met de Q Anons. Lionel Nation is al 30 jaar politiek commentator en oud OvJ in New-York/ -Jersey. Cruciaal persoon in the great Awakening, mi.

    De banden tussen bovenwereld en onderwereld van het nieuws zijn versterkt. Zijn reel(er) geworden.

    Burisma/ monoploy Oekraiense schaliegasvelden/ MH17-red herring/ Vice president Joe Biden his son Hunter director van Burisma.

    MH17 was geen ongeluk, het was een aanslag bekokstoofd door de Alde en andere globalisten.

    Helaas liggen de schaliegasvelden in het oosten tegen Rusland aan en zij wilden niet meewerken met de fascisten uit Kiev. De EU onder aanvoering oude-usa vond het daarom wel gepast om een casus-belli situatie te creeeren.

    Dat mag een coup kosten. dat mag 10.000-en Oekrainse doden kosten.Dat mag 300 levens kosten, maar dan hebben we wel voor miljarden aan schaliegas en Rusland geisoleerd en zwakker.

    Gelukkig trapte Rusland niet in de val van de globalisten om telkens maar weer terug te slaan. Poetin heeft de vrede in Europa bewaard.

    The great Awakening/ Humanity rising/ De Slachting is vele jaren in de maak geweest. Admiral Rogers is the Champ of humanity.

    De EU/ Adel globalisten willen ons weer in een oorlog storten. Met behulp van die Lugepresse.

    Het plan heeft gefaald, op het nippertje. Er is alleen nog maar oorlogsellende in de Donbass e.o.

    De tijd voor afrekenen met die oorloghitsers/ adel/ alde en globalisten is daar.

    Sealed indictment voor Biden ivm Oekraine.

    Let op John Kerry (BZ Kech), die gaat voor gaas ivm corruptie Iran-deal.

    Let op Merkel, die gaat voor gaas ivm corruptie Iran-deal.

    Let op Hussein Obama die gaat voor gaas ivm corruptie Iran-deal.

    De Iran-deal, het corruptie en smeergeld, is met cash geld afgerekend. De EU politici zijn met cash geld betaald om in te stemmen met de Iran deal. Een nucleair sterke Iraans regime is een gevaar voor de werledveiligheid. Fuck ‘em.

    Like

   • De confirmation of Kavanaugh is een nederlaag/ fout van de illuminatie/ alde/ freemasons. Een fout waar ze zwaar voor gaan boeten. Begin filmpje legt uploader uit wat de implicaties zijn van deze Hooggerechtshof aanstelling.

    Het legaal verankeren van het afmaken van de elite en bovenons gestelden. De bovenons gestelden die onze democratie veraadden hebben. Onze soevereinieteit verkwanseld en verkocht hebben. Ons geluk en veiligheid tot haar vijand hebben gemaakt. (now is the payback).

    Het stopt. De cabal van zionisten gaat eraan. De landverraders (obama/ moslim, clintons en bushes van deze wereld) gaan richting Gitmo of krijgen, netals NoName mccain de strop.

    Voor hun verraad aan fatsoen en de menselijkheid, voor het verraad aan onze en andermans democratieen. En ja, dat verraad wordt ook in Nederland gepleegd, door het koningshuis, de bankiers en adel en regeringen.

    Het is niet anders. En van mij mag je dan ook gerust doodvallen en de storm over je krijgen. Je bent allereerst Nederlander.

    Niet eerst Europese adel/ moslim/ communist. Eerst en vooral Nederlander, dan heb je de steun van het volk. Anders niet. Alles is bekend en zal bekend gemaakt worden.

    Traitors hang!

    Like

 2. Op 16 februari 2002 kwam de single “Wimmetje gaat, Pimmetje komt” uit, waarin Pierre Kartner met Fortuyn een duet zong. Het werd een bescheiden hit die kwam tot positie 88 in de Single Top 100.
  die homo pierre Kartner kwam ik in 1997 tegen in de buurt van nederweert toen ik aan het trainen was en die mij aan het bekijken was die Kartner,kartner heeft connecties of had met die rijke homo(bert volleman) uit waalre,die vermoedelijk ook een eigen grammofoonmaatschappij hadden misschien via zijn vrouw will volleman -delmee.

  Like

 3. LS…
  Je had de hysterische hoeren moeten zien van Zio Nazi Khazaren CNN en ook het commentaar van Zio Nazi Pleepapier Elsevier / Khazarenhoer Robin de Witt ! Wat staan die Farizeeërs allemaal voor lul als straks de echte aap uit de mouw komt !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.