Elitaire Misdaad

Uitgebuite Pakketbezorgers PostNL in opstand tegen ‘Honger-tarief’.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Monsters van Amsterdam de ex Wethouders Asscher en Ollongren(Video).
De Nep en Fop Zelfstandige-pakketbezorgers’ van het misdadige PostNL pikken het ‘Honger- tarief’ dat het misdadige postbedrijf hen in rekening brengt niet meer. Nu zijn ze op zich ook geen zelfstandigen, want zij rijden uitsluitend voor PostNL. Het is gewoon een schijn constructie zodat PostNL zijn vaste medewerkers niet in dienst hoeft te nemen. Tja ,die ‘honger-tarieven’ en de’ Nep en Fop Constructies’ zijn nu eenmaal de gevolgen van de privatisering van de ‘Neo Liberale- Elite-Gangsters-Stroming’ van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn corrupte Gevestigde Orde Partijtjes CDA met Monsters als ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus'(Video) , D66 DDR66 met Monster ‘Penthouse -Pechthold'(Video)’GroenLinksRechts met Monsters “Deep State”-Yes we can-‘Boy Klaver(Video)’& ‘Doofpot-Hoer-Burgemeester Halsema'(Video) de ‘Koppenbaas- Moorlag(video)&‘Zakkenvuller- Postema’(Video)splinterpartij de PvdA, de CU met de slachter ‘Monster Schouten’(Video) en de ‘Incest-zwarte mannen SGP’. Die staan allemaal pal voor het Neo Liberalisme de Straf de armen maatschappij met steun van de ‘dr. Goebbels –MSM’ onder leiding van de Staats-NOS en de ‘NATO-NRC'( ‘NBS-Hoofdredacteur Vandermeersch’:” pas op voor Poetin”(Video).)  en de ‘Bral -Subsidie- Miljonairs’ ‘Natte Doos Jinek(Video)’, ‘Ja-knikker Pauw’ en ‘Junkie-Pedo-Van Nieuwkerk.

 

De VVD&NPO-Stelling (video)van NL & Viespeuk Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

Uit een ‘Brood-Nood-brief’ die de Belangen Vereniging van Pakketdistributie (BVPB) naar haar kaal geplukte leden heeft gestuurd, blijkt dat de ‘Nep en Fop-zelfstandige rijders’ moeite hebben om rond te komen zoals 3 miljoen andere Nederlanders. Het tarief is niet voldoende om aan de CAO van de beroepsgoederenvervoer te voldoen, aldus de BVPB in de brief die in het bezit is van onze redactie. Ook worden niet alle uren vergoed, bijvoorbeeld als er vertraging bij de bezorging ontstaat wat ronduit crimineel is.

Mallemolen van het Misdadige Neo Liberalisme van ‘Taxfree-Shell-Rutt&Co’.
De werkdruk en uitbuiting neemt maar toe, terwijl we niet meer betaald krijgen. De mallemolen draait maar door. De vrees is dat er pakketjes blijven liggen omdat de rijders de stroom straks niet meer aankunnen. Er komen mogelijk acties”, zegt een betrokkene die van de honger geen ontlasting heeft. De BVPB zelf wil geen officieel commentaar geven, uit angst voor ‘Maffia-sancties’ van het bikkelharde misdadige PostNL. Drie jaar geleden werd er ook al eens gestaakt door de ‘Nep en fop-zelfstandige rijders’ omdat ze het hoofd niet boven water konden houden, waarna het mogelijk werd om bij PostNL in dienst te treden, wat later een farce is gebleken want PostNL neemt in hoofdzaak alleen gesubsidieerde zwaar onderbetaald  ‘PvdA Kapo –Monster-Kleinsma- gehandicapten’(Video) in ‘Slaven-dienst’. Die zij zodra de subsidie termijn is verstreken weer ontslaat.

Vroegpensioen te duur voor de ‘Vroeg-dood’ gaan Laagste Klasse in de Straf maatschappij van Rutte&Co(Video).
Er zijn de komende tijd  protest bijeenkomsten gepland op de depots, aldus de BVPD. Volgens het liegende  PostNL gaat het hier om reguliere jaarlijkse bijeenkomsten, waarbij de onmenselijke gang van zaken wordt doorgesproken. Er zijn nog 250  ‘Nep en Fop zelfstandige’ rijders onder de pakketchauffeurs, de rest is in loondienst en die hebben ook van de honger geen ontlasting. De groei van het webwinkelen biedt ook kansen, aldus het misdadige postbedrijf. „Een bezorger krijgt een kleinere route en bezorgt dan meer pakketten maar in een kleinere wijk en dat is goed tegen de honger en armoede( geen tijd meer om na te denken). Daarnaast leidt de groei van pakketten ook tot extra omzet bij een misdadige ‘VVD-ondernemer’ ”, aldus een liegende en gewetenloze volgevreten zegsvrouw.

Bezuinigingen over de rug van de arbeiders en ‘Bloed-Winst’ naar de ‘Royal-Taxfree-Shell-Multinationals'(Video).
PostNL zoekt miljoenen aan bezuinigingen, omdat de inkomsten dalen als gevolg van de digitalisering van de post en de misdadige ‘VVD-directie  BOBO’s’ hun zakken moeten blijven vullen. De groei van het aantal pakketjes zal naar verwachting dit jaar boven de 10% liggen. De concurrentie is echter harder in deze markt, wat zorgt voor een permanente prijsdruk.Tja, dat is nu eenmaal het gevolg van de Neo Liberale Privatisering. Altijd een doffe ellende voor Jan met de Pet. „Ons huidige honger-tariefmodel is voor (Nep en Fop)-ondernemers met pakketbezorgers in loondienst toereikend om hun personeel Slaven volgens de karige CAO uit te betalen.Tegelijkertijd hebben we begrip voor recente ontwikkelingen en willen we nog beter aansluiten bij de kostenontwikkeling van (Nep en Fop)- ondernemers, zoals bijvoorbeeld de kosten van het wagenpark en kosten als gevolg van de krapper wordende arbeidsmarkt Slavenmarkt”, bralt een liegende woordvoerder.

Onrust,armoede en honger sinds de Staats-PTT is afgeschaft door de Monsters  Rutte&Co.
De onrust bij de pakketten komt na actiedreiging van vakbond FNV bij PostNL, vanwege een nieuwe ‘uitbuit-werkwijze’ waarin de postbezorger naast post ook brievenbuspakketjes moet gaan bezorgen. Dit zou 500 banen kosten. Ook spande de vakbond een zaak aan vanwege de inhuur van ‘Poolse-Slaven’ en gehandicapten sorteerders via een ‘PvdA-Moorlag-uitzendconstructie’. „Er ligt een schijn-advies van ‘Taxfree-Shell-Rutte’& ‘Dodelijk CDA,CU D66’ om te stoppen met de  Privatisering- concurrentie in een krimpende ‘Post-Slaven-markt’. Nu is het klimaat opeens rijp voor samenwerking, terwijl zij eerst voor Vrije marktwerking waren en het oude zeer betrouwbare en fatsoenlijk betalende PTT hadden afgeschaft. Daarom pleiten wij voor een pas op de plaats in het werkproces in plaats van allerlei veranderingen doordrukken. De straf de armen maatschappij wereld van Rutte ziet er straks wellicht anders uit in ‘Taxfree- Wonderland van King Willem en zijn Hofnar Rutte, zegt FNV-bestuurder Ger Deleij. De vakbond zegt de onrust te herkennen bij het pakketbedrijf, ook omdat er niet genoeg ‘Honger-chauffeurs’ zijn. Er zijn momenteel onderbetaalde 350  ‘honger-vacatures’ voor chauffeurs slaven, aldus de FNV.

7 antwoorden »

 1. Een Volk hoor respect te eisen want, in plaats daarvan krijgen jullie stront te eten en incasso, deurwaarder, rechters, advocaten , en jullie worden uit jullie huis gezet en maar slikken oh ik mis 1980 in Amsterdam

  en die gluiperd van trix dacht hoe ga ik ze aanpakken want, niemand kon haar uitstaan dus is ze getrouwd met en goeie homo met een hart kijk wat ze heeft gedaan met die gozer dan komt hij op de buis hij is gek dan depressief een leven om gek van te worden voor wat geld.

  Nu we gaan door Volk Holland ( Homo’s ) promoten van Jos brink tot de hele regering homo Rutte !

  En nu komt het de bilderberg dat is haar macht en die van alex en jullie belasting geld !

  Like

 2. deze mafia regering had allang iets moeten doen tegen die hoge huren en koopprijzen van huizen,zodat het volk wat geld over houdt en dan wel rond komt van hun loontje,maar die zullen er zij waarts wel mee te maken hebben met die lui die duur verhuren en verkopen die homos in de politiek.

  Like

 3. Blijven we “Tot in Lengte van Dagen Buigen voor Geld”, bedelen voor een paar dubbeltjes meer?

  “What do they fear the most? Public awakening.”
  — Q

  Judging Trump without “Q” is Missing the Point

  WWG1WGA: The Greatest Communications Event in History

  we are witnessing right now one of the greatest communications events in history. So, what is this event, and why does it deserves this extraordinary description? The answers are to be found in how the (Western) mass media has been trapped by the most exquisitely constructed double bind.

  If I am correct (and many share my view), then it portends the imminent collapse of trust in all mass media services and social media platforms. That is because they are implicated in systemic, widespread and longstanding organised crime — that also encompasses much of our political and financial system. If this is unequivocally demonstrated to be so, then the public will unite in disgust at the media’s treacherous betrayal of its journalistic duties.

  On the other hand, if I/we are wrong, then the power of social media and propaganda to create and inflate bubbles of insanity — trapping intelligent people of goodwill — greatly exceeds anything we dared to imagine. The information age will be darkened by having divided society, destroying a consensus reality. Lees meer: https://medium.com/@martingeddes/wwg1wga-the-greatest-communications-event-in-history-698ba926df64

  Zie rmstock video Helsinki persconferentie Trump Vladimir Putin i.p.v. plak en knipwerk NOS https://volksnieuwsuitamsterdamnoir.com/2018/07/16/helsinki-top-russische-internettrollen-ook-in-nl-actief-volgens-haatzaaiende-nrc-hoofdredacteur-vandermeersch/#comments

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.