Klasse justitie

Onderbetaalde Marechaussee van King Willem in de Cocaïne smokkel.

(van onze VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- #VVD-Doeners:‘Mega-Opliching’s-Marechaussee’ van King Willem ‘Royal-Quality–Aasgier-Investments’ eindelijk voor de ‘Killer Queen Rechter(Video)’.
Op het terrein van de Marinierskazerne in Doorn((Video) van de CDA ‘Nep en Fop Christelijke’-Minister van Defensie ‘Monster-Bijleveld’ (Video)en ‘Taxfree-Shell-Graai-King Willem’ is een partij van zeker enkele tienhonderdtallen kilo’s cocaïne aangetroffen.Twee onderbetaalde mariniers die honger hadden (Video)hebben de harddrugs maandagmiddag bij toeval gevonden toen ze een zeecontainer openden omdat ze wat eten wilde jatten. Die container is maandelijks afkomstig van de Marine basis op Curaçao. Zij hebben de politie geïnformeerd van de CDA Politieminister ‘Gestapo–Generaal- Grapperhaus ’(Video) en die beriep zich gelijk op zijn zwijgrecht, maar Grappenhaus liet wel weten dat hij denkt dat de cocaïne van de ex SBS Presentator  Frank Masmeijer  (Video)van’ Maffiaboss John de Mol’  is.

De Mariniers worden al jaren ingezet (misbruikt) op Curaçao in de Fake War on drugs ( zie: Stem van de Straat/SaltoTV:  Netflix-Primeur Drugslords afl. Bruinsma met special(mini)- gast de American Ex Drugslord Steve Brown of Amsterdam(Video).

Hierop is de ‘Koninklijke -(Shell)-Marechaussee’ een Doofpot onderzoek begonnen. Het is nog niet duidelijk of mariniers van de kazerne betrokken zijn bij het vervoer van de drugs naar de kazerne(kuch). ‘Dat zijn vragen die wij ook hebben’, bralt een woordvoerder Beroepsleugenaar van de marechaussee en de AIVD van D66 ‘DDR66 Minister Ollongren'(Video) weet ook natuurlijk weer van niets. ‘We hebben nog geen verdachte op het oog en dat willen wij en King Willem met zijn ‘Hofnar- Rutte ‘ graag zo houden in dit soort zaken.’ Het is uitzonderlijk dat er zo’n hoeveelheid drugs wordt aangetroffen op militair terrein in de Fake War on drugs(Video). De exacte hoeveelheid is ook nog niet bekend, maar het gaat om minimaal tientallen kilo’s (kuch), aldus de woordvoerder. Mogelijk zijn er al weer kilo’s gestolen door het Onderzoeksteam. De marechaussee (en niet de Vinger-politie(Video)) doet het ‘Koninklijke -Doofpot- onderzoek’ als er mogelijk onderbetaalde militairen ( kanonnenvoer )betrokken zijn bij een zaak of als het feit heeft plaatsgevonden op militair terrein. De corrupte en ook onderbetaalde  Politie heeft het sowieso te druk met straffeloos  Moorden(Video), Martelen en taseren van o.a. arme opa’s in bejaarden tehuizen(Video).

‘#Metoo- Nederlands Forensisch Instituut (NFI)’ van  aanrander en coke snuiver  ‘Graai en Naai-Directeur  Peter van den Elzen’ doet ‘Doofpot-onderzoek’.

De onderschepte partij drugs is naar het corrupte Nederlands #Metoo-Forensisch Instituut (NFI) gestuurd voor nader Doofpot-onderzoek. Het eerlijke gedeelte van het Nederlands Forensisch Instituut is nog steeds  woest en verbijsterd op justitie en Peter R. de Vries in de ‘Vaatstra-zaak’.Over de herkomst kon de marechaussee nog niets zeggen, maar dat is de Marine basis op Curaçao. Wel wilde de woordvoerder kwijt dat de cocaïne, gezien de hoeveelheid, waarschijnlijk waren bedoeld om te verhandelen en niet voor eigen gebruik op de Kazerne. Hij geeft toe dat veel onderbetaalde mariniers zich van ellende  als ‘Junkie-BN-hoeren’ te pletter snuiven op Curaçao en in Nederland, maar deze lading is toch te groot voor eigen gebruik. Zolang het ‘Koninklijke-Doofpot-onderzoek’ loopt kan hij verder geen mededelingen doen, maar hij wil wel nu al kwijt dat hij zo goed als zeker is dat de ‘Mocra Maffia’ en/of Frank Masmijer of Poetin hier achter zitten. Er is afgesproken met de ( Nep en Fop )-Misdaadjournalisten ‘Media -Huurmoordenaar-John van den Heuvel’ en ‘Politie-informant- Peter R. de Vries ‘ (Video)en hun meelopers van het ranzige en laffe corrupte type  ‘Parool-Moordenaar Paul Vughts ‘(Video)dat zij er geen ‘Riool-sensatie Lynch-aandacht’ aan zullen geven en zich beperken tot “De Holleeders”, de Motorclubs, en de ‘Mocro-Maffia’ en desgewenst Poetin(Video).

10 antwoorden »

 1. In Nederland heb je een hele witte volk die denk het ons sprookje is die willen we houden want, nooit gedacht toch gehad !

  Nou als alles naar beneden flikker gaat jullie sprookje ook keihard naar de klote, op wie bouwen jullie, op jullie geesten orakels paranormale op offeren van jullie kinderen want, dat is wat jullie allemaal aan het doen zijn .

  Hoe ziek geestig en achterbaks, slecht binnenste kunnen jullie zijn , om jullie kinderen te leren de systeem om te dansen met slechte geesten en offeren van uw eigen kinderen MH17 geen rusland
  gewoon rutte had offers nodig.

  De coke is gewoon voor alex nooit genoeg of hij zit aan de heroine net paulientje toch ?

  Like

 2. Ze zouden toch een nieuwe kazerne gaan gebruiken in Vlissingen op een terrein met nucleair afval ?

  Wel handig gedaan hoor. Vlissingen is ideaal als aanvoerhaven voor wit poeder in de delta, en dankzij de nucleaire omgeving daar is het witte poeder voortaan gegarandeerd radio-actief, Daar is veel vraag naar; vooral in de omgeving van Den Haag en Wassenaar snakken ze naar meer sterk stralend spul. Het schijnt dat je van radio-actieve cocaïne heel goed kunt gaan liegen.

  Like

 3. Ter observatie.

  Martin Niemöller (1892–1984) was a prominent Protestant pastor who emerged as an outspoken public foe of Adolf Hitler and spent the last seven years of Nazi rule in concentration camps.

  First they came for the Socialists, and I did not speak out—
  Because I was not a Socialist.

  Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out—
  Because I was not a Trade Unionist.

  Then they came for the Jews, and I did not speak out—
  Because I was not a Jew.

  Then they came for me—and there was no one left to speak for me.

  https://www.nu.nl/binnenland/5315063/rechter-verbiedt-motorclub-satudarah-eerder-verbod-bandidos.html

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2311886/in-een-op-drie-gemeenten-misbruiken-criminelen-voetbalclubs-en-goede-doelen

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2312419/om-onderzoekt-doodsbedreiging-brandweercommandant

  https://www.telegraaf.nl/video/2315684/vondst-harddrugs-uitermate-pijnlijk-voor-mariniers

  Ziet u wat de cucks aan het doen zijn? Per weerbare deelgroep/ minderheid “gerechtelijk” uitschakelen. Het volk niet alleen verkocht en verlaten, maar nu ook ontmant en ontwapend.

  Behalve als je in een maangod gelooft en graag christenen de keel oversnijd. Dan mag je van Justitie en Grapperhaus gewoon je gang gaan en wanneer je gepakt wordt een fijn en warm gesprek aangaan.

  Deepstate is al aan de eindgame begonnen, wanhopige slagen makend. Alles en iedereen verdelen en onder de zwakzinnige bus gooien.

  Ziet u een patroon?

  First they came for the mc’s, and I did not speak out—
  Because I was not a mc.

  Then they came for the Hulpdiensten, and I did not speak out—
  Because I was not a marine/ fireman.

  Then they came for the Football clubs, and I did not speak out—
  Because I was not a hooligan/ supporter.

  Then they will come for you—and there was no one left to speak for you.

  Like

  • Let wel, het einddoel is de mens ondergeschikt aan de natuur en een gedwongen genocide van 6 miljard mensen. Zie Georgia Guidestones met als doel 500 miljoen mensen over te houden.

   One religion, one currencie under one government.

   Jammer dat het zelf zulkse nullen zijn. Absolute nullen, zie :

   MH17 Mark Rutte Absolute Lafheid.

   Like

   • Tsja, ik bedenk deze onzin niet zelf. Hoe idioot de toekomstplannen vd elites ook klinken.

    Ze, de globalisten/alde/aldi en illuminatie zeggen het zelf. Ze schrijven erover, maken er regeringsbeleid van, krijgen er EU-prijzen voor (merkel is calergi winnaar, en alleen dwazen en de npo noemen het nog een conspiracy theorie) en gniffelen onderling wat af, wanneer mark z’n gimp-suit mag uittrekken van Kajsa.

    New world order is gewoon communisme, alleen een stuk barbaarser, genocidaler en zwakzinniger. De EU is gewoon communisme met een bruin Deugend randje.

    Als je die plannen ook leest, complete zwakzin. al eeuwen zijn ze ermee bezig. En niemand die ff met een frisse blik de plannen en muffige filosofie evalueert en de wilde nobelen uitlegt dat het gewoon zwakzinnig is.

    Zwakzinnig is, was en nooit zal zijn.

    Hun schuilplaatsen zijn bekend en ontmanteld. Alle geplande catastrofes zal henzelf ook treffen.

    Schaak, is de legale term en correcte omschrijving. Schaakmat wanneer er een volgende move gemaakt wordt.

    Koning(in) valt, ’t is niet anders.

    Geen geitepaadjes om over weg te vluchten na de genocide op de mensheid. Iedereen gezien en we zitten samen in hetzelfde zwakzinnige schuitje.

    Nu ja, de globalisten en “groenen” zitten op een zinkend en zwakzinnig schip.

    Wij staan fier en rechtop op de renaissancevloot.
    Laat 2019 maar beginnen

    Like

  • Mooi, Schaap. leen Schaap is een verrader van Nederland.

   Agent van de schaduwmacht met als doel Nederland weerloos, zwak en gebroken te krijgen.

   Het ziet er naar uit dat dat goedbetaalde hoerenjong nu zelf zijn rug gebroken gaat krijgen. Mooi, traitors hang!

   Met de brandweer Amsterdam kan je een oorlog winnen. #feit. Die bukken en barsten niet. Wat de msm ook probeert te spinnen.

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/2419580/topman-amsterdamse-brandweer-wankelt

   AMSTERDAM –

   De positie van de Amsterdamse brandweercommandant Leen Schaap is „uiterst wankel” geworden nu er een disciplinaire straf boven zijn hoofd hangt omdat hij zich heeft laten fêteren door ex-politiecommissaris Ad Smit.

   Schaap ligt al tijden overhoop met de brandweerorganisatie, waar ondernemingsraad, vakbonden en de werkvloer zich verzetten tegen de aangekondigde plannen om het korps te moderniseren. Schaap hamerde op het integriteitsbeleid, maar nu blijkt dat hij zelf disciplinair wordt gestraft, is hij kop van jut geworden.

   Vanaf de werkvloer klinkt steeds meer onvrede. Er zou sprake zijn van een angstcultuur, waarbij Schaap niet schroomt om mensen die over de schreef gaan hard aan te pakken. Het steekt hen dat Schaap een voorgenomen geldboete opgelegd krijgt, terwijl zijn medewerkers veel harder worden gestraft.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.