Maffia-media

Welke Monsters zijn de Geheime deskundigen bij het Corrupte Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Aan: het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek ,Prinsessegracht 19, 2514 AP Den Haag(per mail)

en Rechtbank Amsterdam, Parnassusweg 220, 1076 AV Amsterdam.

Bezwaarschrift tegen beslissing tot afwijzing d.d. 29 juni 2018  van het Stimuleringfonds voor de Journalistiek verzoek WOB Steve Brown en verzoek tot Voorlopige voorziening bij Rechtbank Amsterdam,sector Bestuursrecht .

AMSTERDAM, 18 juli 2018

Inzake, Hoofdredacteur Steve Brown van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en eindredacteur van de Stem van de Straat/Salto TV tegen Stimulering fonds voor de(Gevestigde Orde)-Journalistiek.

Geachte wederpartij, Edelachtbare,

Welke criminele Monsters (video)zijn de Geheime deskundigen bij het Corrupte ‘Stimuleringsfonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek’.
D.d. 31 mei en herhaald 27 juni 2018( prod1.;Pleitnota) hebben wij u verzocht op grond van de WOB de namen bekend te maken van uw 8 anonieme riant betaalde deskundigen van gemeenschapsgeld ( subsidie). U heeft dat d.d. 29 juni 2018 geweigerd( zie Prod 1 ; Pleitnota) Tegen die afwijzende beslissing uwerzijds tekenen wij hierbij gemotiveerd bezwaar aan( Zie:Prod 1) en verzoeken gelijktijdig de Rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht om een voorlopige voorziening uit te spreken voor 1 september 2018, omdat dan weer het nieuwe  seizoen van de Stem van de Straat van Straat/Salto TV gaat beginnen.  Wij stellen geen prijs op een  ‘Schijn-hoorzitting uwerzijds’, aangezien de ervaring ons met u geleerd heeft dat die zinloos is, want u staat niet open voor hout snijdende argumenten en feiten in deze en ergerlijker u ook nog aantoonbaar en schaamteloos liegt( zie: Prod 2: audio) en ons ook nog eens een keer tijdens de betreffende ‘Schijn-Hoorzitting(zie; Prod: 2:audio’ ) beledigd en kleineert.Daar lenen wij ons niet nog een keer voor (al zijn wij mensen van de straat).

Prod 2 : 

 

Hoorzitting:

Bovendien kost het en ons alleen tijd en geld dat wij anders dan u wel beter kunnen gebruiken als leden van de Stem van de Straat c.q. de Laagste Klasse. Los van het bovengenoemde gaat het ons al lang niet meer uitsluitend om onze ten onrechte afgewezen subsidie aanvragen voor de Stem van de Straat, c.q. de laagste Klasse, maar wij achten het nu letterlijk in het kader van het algemeen belang wie de 8 deskundigen zijn die u zo halsstarrig met o.a. de hulp van een peperdure keihard liegende Landsadvocaat Mr. Jean Paul Heinrich (Video) geheim wilt houden met drogreden en list en bedrog.En daarmee lijnrecht ingaat tegen alles waar de Journalistiek voor hoort te staan en dat op kosten van Gemeenschapsgeld. Wij denken op grond van uw duistere wan en misdadige gedragingen in deze inmiddels dat er bij de 8 deskundigen de meest corrupte figuren zitten uit het ‘Ons kent ons segment’ en de ‘Media-Pulp-sensatie-Maffia’ van John Mol en zijn loopjongen de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist  Peter R de Vries’ die men maar kan bedenken. Hoe het ook zij, wij verzoeken u per omgaande uw afwijzing van ons bezwaarschrift te nemen in deze, zodat de rechtsgang daarmee van start kan gaan in deze, indien nodig tot aan het het Europese Hof van de Rechten van de Mens.

In afwachting van uw afwijzing’s (drog)-beslissing op ons bezwaarschrift,

Hoogachtend,

ing S.K.A. Brown

Bijgevoegd:  Prod 1 Pleitnota en bijhorende correspondentie over en weer.

Prod2 :audio

LOL:

 

 

8 antwoorden »

 1. homo john van den heuvel, ik weet dat je hier meekijkt en alles doorgeeft aan endemol homo kliek,je beveiliging zal ook niet helpen want die worden gewoon meegepakt.

  Like

  • 9 mei 2017 – Ondanks een tekort aan personeel, is Defensie afgelopen jaar verder gekrompen. Maar liefst drieduizend medewerkers namen afscheid van de krijgsmacht. Gebrek aan doorgroeimogelijkheden en onzekerheid over baanbehoud zijn de belangrijkste redenen. Dat meldt De Telegraaf.

   Like

   • Sergeant Lee Nolan had 18 jaar in het Britse leger gediend, en stond op het punt om met militair pensioen te gaan. Drie dagen voor zijn laatste dag werd hij echter ontslagen. De reden: bezuinigingen.
    Ook in Engeland wordt er flink bezuinigd op defensie. Zo worden er tienduizenden militairen ontslagen en zijn de pensioenregels aangepast. Soldaten van boven de 40 moeten minstens 18 jaar hebben gediend om hun pensioen te krijgen. Lee werd ontslagen, slechts 48 uur voordat hij 18 jaar in dienst was.
    En dus kan Lee fluiten naar zijn pensioen van omgerekend 260.000, in plaats daarvan krijgt hij een pensioen van 7000 euro per jaar. De Irak-veteraan is zo gekwetst door de ongelukkige timing van zijn ontslag, dat hij een brief besloot te schrijven naar de Britse premier Cameron. In de envelop deed hij ook alle medailles die hij tijdens zijn diensttijd heeft gekregen.
    ,,Wat er nu met mij gebeurt, is een smet op mijn bijna 18 jaar van trouwe dienst voor mijn land”, schrijft hij. ,,De medailles die u bij de brief vindt, zouden mij alleen meer herinneren aan de vreselijke manier waarop ik behandeld ben”.
    Lee woont voorlopig bij familie, omdat hij geen inkomen meer heeft voor een eigen huis. Het Britse ministerie van Defensie heeft laten weten dat de nabijheid van Lee’s pensioen simpelweg geen factor in hun beslissing was.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.