Elitaire Misdaad

Pers& CIA krijgen er geen genoeg van om Trump te lynchen en Russophobic hysteria.

(van onze Wordt wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Helsinki Top: Trump als ‘Gandhi -Staat-man voor Wereldvrede gelynchted door de Westerse Pers(Video)
President Trump leek woensdag weer helemaal overtuigd dat de Russen zich niet met de binnenlandse corrupte politiek van de Killer-Elite in de VS bemoeien. Een hysterischte en Oorlogszuchtige verslaggever vroeg of hij dacht dat de Russen het nog steeds op de VS-Killer-Elite hadden gemunt. Trump schudde zijn hoofd en antwoordde ,,nee”.Maar het ‘Crazy-Witte Huis’ legde even later uit dat Trump niet bedoelde te zeggen dat de Russen zich niet meer in de Amerikaanse corrupte politiek proberen te mengen, maar dat hij geen vragen wilde beantwoorden. ,,De President en de corrupte regering doen er alles aan om te voorkomen dat de Russen zich met onze ‘Freak-verkiezingen’ bemoeien zoals ze in het verleden hebben gedaan en wij overigens in bijna alle landen doen, denkt u maar eens aan het feit dat wij zijn betrapt dat we o.a. de telefoons van Merkel en alle EU leiders jaren lang hebben afgeluisterd en dan zwijgen we maar over hoeveel Staatsgrepen we in andere landen hebben gepleegd ”, lichtte een woordvoerster van het  ‘Crazy Witte Huis’ huilend toe.In een ‘Russophobic hysteria–interview’ met ‘dr. Goebbels -CBS News’ liet Trump vervolgens weten dat hij de Russische president Poetin persoonlijk verantwoordelijk houdt voor de Russische inmenging. ,,Net zoals ik mezelf verantwoordelijk beschouw voor alle misdaden jegens het kaal geplukte US-Volk ( 60 miljoen mensen aan de foodstamps, 2,5 miljoen arme sloebers in de cel, en 500,000 homeless, miljoenen wanhopige US Burgers aan de Harddrugs(Video) ) die in dit land plaatsvinden en dan zwijg ik maar over de massale moorden die wij in het buiteland plegen voor het Groot Kapitaal ( zie Stem van de Straat-SaltoTV :” Satudarah OneBlood, Fighting in Favela & Dutch Brothers vechten tegen ISIS”(Video).

Storm van Russophobic hysteria door de Westerse dr. Goebbels MSM gaat maar door.
Trump kreeg een ronduit hysterische dr. Goebbels  storm van Oorlogszuchtige kritiek over zich heen toen hij maandag op een topconferentie in Helsinki met zijn Russische ambtgenoot Poetin in Helsinki publiekelijk instemde met diens mening over de kwestie en zich inzette voor de Wereld vrede. Poetin vindt terecht het een bizarre stelling dat zijn regering zich met Amerikaanse presidentsverkiezingen zou bemoeien en vindt het onderzoek in de VS naar de stembusgang van 2016 vreemd. Trump maakte daarmee onder meer zijn de “Deep State” Oorlogszuchtige inlichtingendiensten razend, omdat die hebben beklemtoond dat het Kremlin zich juist wel in de Amerikaanse corrupte ‘Killer-Elite’ politiek mengt. Dinsdag erkende Trump dat weer uitdrukkelijk, omdat hij vreesde net als de Kennedy broers te worden vermoord .

Categorieën:Elitaire Misdaad

5 antwoorden »

 1. Vaticaan “HoofdKantOor Mind Control”

  Deep States Psychological Operations
  Dualistische architectuur v kunstmatige tegen stellingen, de levensader van zijn voortbestaan

  Early Q drops mentioned “Alice in Wonderland” a lot

  The psychological manipulation technique that the CIA named The Alice in Wonderland Technique. They are trying to psychologically break us all so that they can rebuild society in their own evil image.

  Trump and Putin: The New Paradigm in Action, Sending Traitors into Hysterical Fits of Rage

  “I would rather take a political risk in pursuit of peace than to risk peace in pursuit of politics.”

  Lees meer: https://larouchepac.com/20180717/trump-and-putin-new-paradigm-action-sending-traitors-hysterical-fits-rage?utm_medium=email&utm_campaign=20180717-daily

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.