Elitaire Misdaad

Van Leugenaar Zijlstra struikelt de VVD naar Racist & Aasgier Blok op Buitenlandse zaken.

(van onze altijd liegende VVD –misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De gedwongen afgetreden lijst(Video) van liegende en frauderende Minister en staatssecretarissen van de VVD-Misdaadgroep blijft maar groeien:Jeanine Hennis, Frans Weekers, Ivo Opstelten,Ad van der Steur, Halbe Zijlstra, en Fred Teeven.Wordt deze lijst nu aangevuld met ‘Racist& Aasgier Stef Blok’? Nee, want  Rutte wordt onvoorwaardelijk gesteund door zijn ‘Dodelijke-Judas partijtjes CDA, D66 en CU’(video). Welk normaal en fatsoenlijk mens kan nog omgaan met een VVD-er? De regering  Het regime ‘Taxfree-Shell-Rutte'(Video) krijgt langzamerhand  in het buitenland de kwalificatie van een failed state van Leugenaars, Racisten ,’Elite-Pedofielen’, Fraudeurs met aan het hoofd ‘Taxfree-Graai -Shell King Willem’ in Wonderland(Video)Zowel corrupte’ Shell-coalitiepartijen’ ( voor de Show) als de oppositie willen uitleg van VVD minister Aasgier-Blok over zijn’ racistische- Sjors en Sjimmie’- uitspraken die hij gedaan heeft over migratie, ‘Ollie-Dollar- vluchtelingen’ en de ongelijke multiculturele samenleving. De ‘PvdA-hoertjes’ partij van de Zakkenvullers Moorlag en Postema(Video) en PVV hebben schriftelijke vragen gesteld aan Blok en aan de premier de altijd liegende ‘Godfather  Rutte’ van de racistische VVD-Misdaadgroep. VVD-Kamerlid Gangster en racistische Ten Broeke vindt de woorden van zijn partijgenoot lomp en niet echt racistisch. “Onze politie van de CDA ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’ doet ook aan profilering op rassen en tasert uitsluitend arme sloebers en bejaardenVideo) dat is toch ook geen vorm van discriminatie . Hij twittert: “Niemand  van onze partij zal (openlijk) beweren dat Suriname eenZwarte Pieten’-  modelstaat is of dat migranten in Oost-Europese landen zoals onze  ‘Neonazi-Oekraïne’(video)  altijd vriendelijk worden bejegend, maar mijn Minister had deze punten ook kunnen maken met een minder lompe woordkeus en anders alleen uitte op onze ‘VVD-borrels’ die altijd betaald worden door onze (Mega-Fraudeur )-Henry Keizer  met ‘Onno Hoes& Demmink- schandknapen’ en cocaïne , Heil het Arische ras en de VVD en dood aan alle arme ‘Sloebers-Labbenkakken’.“Op een besloten ‘Arische-bijeenkomst’ bralde de racist Blok dat hij geen land  of stad kent waarin mensen uit verschillende culturen vreedzaam samenleven. De VVD ‘Minister Aasgier Blok’ noemde Suriname een failed state net als St. Maarten waar wij niet voor niets onze eerlijke Frans Weekers naar toe hebben gestuurd om aldaar als ouderwetse Tuan Besar’-Strijkstok-Controleur’(video) de schade te herstellen van de Orkaan, aldus Blok . Hij stelde verder in de leer van het zuivere  Nazisme van Hitler dat het waarschijnlijk genetisch is bepaald dat mensen niet kunnen omgaan met onbekenden en anders rassen. Ook bralde hij dat hij niet denkt dat het lukt om Europese afspraken te maken over de opvang van ‘Baardman-vluchtelingen’. “De Oost-Europeanen gaan er nooit mee akkoord“, bralde  de racistische VVD Minister van corrupte Buitenlandse zaken die bij ons al jaren de bijnaam de Aasgier heeft, maar het lievelingetje is van de Hysterische dr. Goebbels Pers(Video). 

‘Goeden Doelen Maffia-Oxfam’ hield ‘Pedo-Demmink-orgies’ op Haïti na aardbeving op de lijken(video).
De huichelaar D66  DDR66-Kamerlid Verhoeven schrijft in een tweet dat hij uitleg verwacht van zijn  Minister “over zijn onbegrijpelijke uitspraken en zijn pessimisme over de verdeling van de Olie-Dollar-vluchtelingen in Europa en de extreem ongelijke multiculturele samenleving(Video)”, maar niet over het feit dat hij een echte ‘Neo -Koloniale racist’ is. Multicultureel? Hoe zit het met de extreem ongelijkheid in de EU en NL veroorzaakt door Rutte en de corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA,D66 GroenLinks, PvdA CU en de SGP. 3 mijoen Nederlanders overleven dagelijks op de grens van finciale omvallen ongeacht hun geloof of ras! Verhoeven vindt dat het de taak van zijn Blok is om diplomatieke betrekkingen te onderhouden net als zijn voorganger de aartsleugenaar en Oorlog’s hitser tegen de Russen Zijlstra. De VVD Minister Aasgier-Blok deed zijn racistische ‘Tuan Besar- uitspraken’ vorige week tijdens een besloten bijeenkomst van Arische Ratten in pak (Video) die werkzaam zijn als Zakkenvullers bij /voor corrupte (pedo)- internationale organisaties. Onderzoeksprogramma Zembla heeft de beelden in handen gekregen van één van de deelnemers die niet racistisch is en zich een hoedje  was geschrokken en vond dat hij in een toespraak terecht was gekomen van dr. Goebbels met een zaal vol Zakkenvullende (pedo)-Alte Kameraden. De ‘VVD- Neo Nazi’ bij uitstek Hans van Baalen heeft zich direct achter de uitlatingen van Blok geschaard(Video).

Bizarre: Rutte heeft wederom verklaart pal achter zijn partijgenoot Minister Blok te staan net als bij al die andere gedwongen afgetreden VVD-Ministers en staatssecretarissen Boeven.

11 antwoorden »

 1. Blok begin goed de geschiedenis te vertellen flikker die je ben, gebroeders de Witt waren zwart
  en jij blok volgens de geschiedenis hoor je thuis onder de grond met je hele koningshuis en regering zakkewasser !

  Like

 2. Suriname is inderdaad een failed state. Net als Nederland onder Rutte & Gordon.

  De Ned. Antillen zijn een grote multiculti-eilandengroep vol corruptie, misdaad en witwasbanken.

  Baarle-Nassau, een Belgische enclave in Nederland, is een vreedzame samenleving.

  Like

 3. 38.10 min van dit video volgens hem kunnen de nederlanders in twee weken alle banken breken
  pak knot bij zijn strot print dood vrij biljet papier iedereen betaald er mee schop rutte uit torentje
  we zijn VRIJ

  WAAR ZIJN DE MANNEN VAN NEDERLAND MET LEF ?

  Like

  • @patia.

   Breek de bank(sters) en het Vaticaan. Dan zal de mens(heid) voor het eerst in millennia weer vrij zijn. Wij, als mensheid zijn er bijna.

   Het Vaticaan wordt gebeukt en gebroken as we speak. Een vd pilaren van het kwaad wordt irl kapotgehamerd, it’s Kosmik, hamers die uit de lucht vallen als een bijbelse plaag. Door de lucht scherende stalen platen en geweld, die alles op hun weg doorklieven, verassen of verpulveren. Hamers die vernietigen in het heden, vernietigen in het verleden en in de toekomst.

   Wat ik je brom.

   De oorlogsstrategie is Gerechtigheid, de meedogenloze soort.
   De wapens zijn de hemelse Hamers en de waarheid.

   Gepubliceerd op 23 feb. 2018

   Like

 4. Kijk slimme Volk van Holland terwijl jullie Nu al stront eten en belasting betaal zodat Beatrix en haar lakei enz door kan gaan met dit doe stoer en stop haar , kijk 11.48 min en in 1980 hadden banken niet zoveel macht dat men 17 miljoen mensen kan controleren breek de banken makkelijk zat waar zijn jullie stoere boeren ? en over rutte niet te spreken kijk Juncker

  Like

 5. volgens mij heb ik die homo blok met een racefiets zien rondlopen bij de achelse kluis zo rond 1992,toen had die al een kaal koppie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.