Media-Maffia

‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’ en ‘Schandvlek- Gelauff’ wil hogere straffen ter bescherming van hun ‘Journalisten-Trollen’.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Integere journalisten die ter goede trouw en zonder ‘Lynch-riool-sensatie’ berichten worden zelden of nooit bedreigd. Maar integere journalisten zijn vandaag de dag dan ook extreem zeldzaam.Zelfs het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek(video) en de Staats-NOS zijn corrupt tot op het bot. De grootste deskundige en éeen van de weinige onafhankelijke ‘Media-expert Prof. Cees Hammelink’ hebben ze maar ff niet voor de Stuurgeroep gevraagd. Hamelink: “Corrupte Overheden zijn de grootste producenten van nepnieuws(Video)”.

‘Pers’& CIA krijgen er geen genoeg van om Trump te lynchen en Russophobic hysteria(Video).

Waarom financiert ‘Rutte&Co schijtfilms van het Kemna-Maffia-Kartel en ‘Schijt-Journalistieke-“Metoo-projecten’ van het corrupte Stimuleringsfonds(Video).
De strafeis voor bedreiging van voor het merendeel corrupte journalisten van de  corrupte en meedogenlozen Gevestigde Orde en/of de ‘Media-Maffia-Pulp’ van ‘Maffiaboss John de Mol’ ( o.a. eigenaar van het ANP en ‘Maffiajournalist& ‘Politie-informant- Peter R. de Vries’,  enz. enz.) moet omhoog. Dat hebben het extreem corrupte ‘VVD& CDA Openbaar Ministerie’ van de CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus, de ‘Vinger-politie’(video), het extreem corrupte en laffe Genootschap van ‘dr. Goebbels-Hoofdredacteuren’ en de laffe en eveneens corrupte Nederlandse Vereniging van- (Gevestigde orde)-Journalisten met elkaar afgesproken. Tja, en waarom ook niet. Alles is immers mogelijk in het land van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en ‘Racist &Aasgier Blok’(video).

De vier corrupte en bijna altijd liegende laffe vol gevreten ( subsidie)-partijen hebben zich naar aanleiding van een reeks incidenten verenigd in de ‘Nep en fop- Stuurgroep Agressie en Geweld tegen Riool-Lynch-sensatie –criminele ‘Journalisten’ ‘ als  Peter R. de Vries, de vermoorde Moordenaar Martin Kok, John van den Heuvel en ‘Parool-Moordenaar met de pen  Paul Vughts’(Video),  ‘Parool-Moordenaar met de pen John Jansen van Galen’, Saskia Bellenman, ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ van de corrupte Gevestigde Orde en ‘Media Maffia-Pulp’.

Ze concluderen dat hun ‘journalisten’ te maken krijgen met steeds zwaardere intimidatie(kuch). Maar geen woord over het feit dat vandaag de dag 90% van de ‘Lynch- sensatie-journalisten’ Trollen zijn van de Gevestigde Orde en/of de ‘Media-Maffia-Pulp’ en in die hoedanigheid ontiegelijk veel schade en leed aanrichten en de mensen hersenspoelen in dienst van de Gevestigde Orde. “Ernstige bedreigingen aan het adres van gerenommeerde misdadige misdaadjournalisten ‘Moordenaars met de Pen”’, aldus de Stuurgroep . Wie dan? Lekker vaag en sluw manipulatief. De Stuurgroep noemt geen enkele naam bij hun kwalificatie gerenommeerde journalisten en dat is wel te begrijpen, want de gerenommeerde ‘journalisten’ die terecht ‘bedreigd’ worden zijn algemeen bekend als ‘Lynch en Riool-Tuig van de Richel’. Maar ook de recente incident bij de corrupte redacties van het  ‘bejaarde mannen-NSB-Telegraaf’ met ‘Media -Huurmoordenaar-John van den Heuvel’ met zijn debiele leerjongen Mick van Wely(Video) .En de aan de lopende band  smaad en Laster plegende Saskia Bellenman jegens o.a. Willem Holleeder zijn aanleiding voor zwaardere  straffen En de aanslag op het ‘Riool-Lynch-Vod-Panorama’ dat ontelbare keren zelf de wet straffeloos heeft overtreden met corrupte en criminele ‘journalisten’ als ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’, en ‘Insluip Geilneef -Peter R. de Vries’(Video) en hun voormalige hoofdredacteur misdaad Koen Scharrenberg( veroordeeld voor brandstichting en berovingen met geweld van wiettelers met de Moordenaar Rob Zegerius) onderstrepen deze zorg voor de corrupte ‘Gevestigde Orde criminele Monsters'(Video).

#Helsinki-Top: Russische internettrollen ook in NL actief’ volgens Haatzaaiende ‘NRC-hoofdredacteur Vandermeersch’(Video).

‘Elite-Pedo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ halen opgelucht adem:’ VVD-Gangster- Dekker’ wordt ‘Crime-boss’ van Justitie(Video).

De corrupte stuurgroep vindt dat er maatregelen moeten worden genomen om hun corrupte ‘dr. Goebbels– journalisten’ nog beter te beschermen. Zo moeten de ‘Vinger-politie’ en ‘VVD&CDA-OM’ van ‘Gestapo-Generaal-Grapperhaus’ en ‘VVD-Gangster Dekker’ hoge prioriteit geven aan opsporing en vervolging van voor het merendeel uitgelokte agressie tegen hun corrupte ‘Huurmoordenaar met de Pen-journalisten’, die niet schromen om opzettelijk grove smaad en laster te plegen en ‘Karakter Moord met de pen’. En moet de schade zoveel mogelijk verhaald worden op de slachtoffers van de journalisten. Verder legt het OM in een richtlijn vast (is niet wettelijk toegestaan, want verhoging van straffen kan alle bij Formele wet) dat er hogere straffen moeten worden geëist voor hun journalisten criminele  zoals ‘Joker Peter R de Vries’ en zijn ‘Judas-Raadkamer’ met ‘Killer Queen Rechter Nienke de Weale  (Video)‘en de gestoorde ‘OvJ. Wouter-Bos altijd trefzeker’ en de beroepsleugenaars John van den Heuvel en ‘Telegraaf- Lynch-Hoer Saskia Bellenman’, enz.

Aangifte doen bij je eigen ‘gabber in crime’ de corrupte Justitie en Politie .

Ook de criminele journalistiek moet maatregelen nemen. Misschien eens eerlijk en ter goede trouw gaan berichten? Nee, dat niet. Er moet bijvoorbeeld een veiligheidsplan komen, waarin staat bij welk soort bedreigingen altijd actie wordt ondernemen door bijvoorbeeld aangifte te doen, aldus de schaamteloze Stuurgroep. Aangifte doen bij het ‘Wip-Omhoog OM’ tegen een journalist die smaad en laster heeft gepleegd is zinloos ,want die gaan altijd direct de ‘VVD- Pedo-Rapist-Demmnik-Doofpot’(video) in. Dat verandert niet. Een van de grootse Schandvlekken van de Journalistiek Marcel Gelauff’, Voorzitter van het laffe en corrupte Genootschap van Hoofdredacteuren en tevens hoofdredacteur van ‘Staats-NOS-Fake- Nieuws’ (960 miljoen subsidie per jaar van Rutte&Co) die o.a. dagelijks de Russen zwaar bedreigt en Rutte en King Willem en zijn parasieten familie de hemel in prijst noemt het akkoord een heel belangrijke stap voor zijn corrupte hysterische ‘dr. Goebbels- journalisten’ en de (lynch-sensatie) -journalistiek in Nederland(Video). “Het komt er nu op aan dat onze OM en onze politie, maar vooral ook de ‘journalistiek van het integer kaliber Martin Kok en Peter R de Vries, etc.’ zelf actief werk maken van de afspraken in het duistere convenant, want wij zetten ons ook al jaren al dan niet stiekem in voor onze Justitie en onze ‘Taxfree-Shell-King Willem’ in Wonderland(Video).” De CDA Minister ‘Gestapo-Generaal- Grapperhaus’, de bejaarden taser(Video)van Klasse Justitie en Veiligheid voor de Ultra Rijken heeft al laten weten dat hij de gemaakte afspraken omarmt om slachtoffers van zijn ‘journalisten’ die het niet nemen hoger te straffen.

Trol van ‘Maffiaboss John Mol’ zet aanval in op Partijleider Steve Brown bij NU.nl(Video).

10 antwoorden »

 1. ach ach wat veel achterlijke wetten worden er doorheen gejast. nog effe en we mogen geen water meer drinken . gaat werkelijk veel te ver .al die wetmakertjes waren vroeger in vrijheid grootgebracht hebben dus hun ziel ook al aan de duivel verkocht het is om te janken hoe ze met de burgers omgaan hoop echt dat dit snel stopt die onzin

  Like

 2. Steve deze despoten willen het volk echt dom houden mijn schrijven hebben ze weg laten halen inzake dexia en aegon wordt een beetje heet voor ze maar als shell geen belasting betaal waarom moet ik wel betalen ?

  Like

 3. Hogeraad heeft de vonnis uitgesproken van DEXIA en AEGON dat men moet betalen meer dan 10 jaar aan het procederen maar, daar gaat deze despoot niet achter aan want, hier heeft putin niks te maken nog trump maar despoot rutte en mof grapperhaus weet wel voor de journalisten kaffers van telegraaf en NOS staat hij klaar om te beschermen vergeet dat men op hun hebben gestemd en in de naam van de koning moeten ze betalen geen gehoor maar despoot grapperhaus zijn smoel is vol van straffen wanneer, gaat hij DEXIA en AEGON straffen voor belasting ontduiking want, dat is het

  En de koning heeft geen moer in te brengen waarvoor verzorg men dit sprookje mag joost weten
  de twee gezichten van de regering en de koning je wordt er moe van en maar Rusland, USA alleen dat is de nieuws die men u wil laten horen .

  Wat men verkocht was optie’s dus u moet optie geld krijgen altijd 28 x 100= 2.800.00 aandelen stelen kunnen ze met de handtekening van de Koning in hand maar betalen zijn zij geen van allen thuis en als je optie verkoop in plaats van aandelen betekent dat je aan het frauderen ben en niemand in den haag doet er wat aan maar stelen € 450.000.000.000,00 iedereen in de regering en koningshuis geniet mee wanneer gaan jullie betalen slik RUTTE OF DENK JE HOEF NIET ?

  Dan is het tijd voor de piep systeem dus ben benieuwd wanneer dat gaat gebeuren zaagsel van wouter bos dito allemaal ( homo ’s ) dat kweek beatrix !

  In feite mag AEGON en DEXIA je stelen en je moet je smoel houden want , recht van spreken klagen is niet voor u wel, voor incasso,deurwaarder,rechter en ga zo maar door worden jullie nooit goed gek op deze despoten het is tijd !

  Like

 4. Hoe hij de tel heeft bijgehouden is onduidelijk, maar Gerard Joling zegt 4.500 keer met marc rutte naar bed te zijn geweest. Hij doet zijn onthullingen in het programma Ellen & Naomi: 24 uur mandekking.

  Like

 5. Het verhogen van maximumstraffen zal weinig tot geen invloed hebben op criminelen en al helemaal niet de georganiseerde misdaad terugdringen. Dat zegt hoogleraar sanctierecht Henny Sackers tegen RTL Nieuws.

  Like

 6. Minister Ferdinand Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) wil roekeloos rijgedrag flink zwaarder gaan bestraffen. Zo pleit hij er onder meer voor appen achter het stuur met maximaal twee jaar celstraf te bestraffen.

  Like

  • Kan hij niet beter de fabrikant dwingen een gecontroleerde-GPS-bewegingsmelder-STOP in de iphoon te laten plaatsen, dan is dit euvel zo verholpen

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.