Misdaad

‘Verwarde Baardman’ verwondt acht mensen in bus Lübeck.

( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels(Video) propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Om over na te denken: Wie is gevaarlijker; De Westerse lijders of ‘Islam-Terreur-Baardmannen’.
Een ‘Verwarde Baardman’ heeft vandaag acht mensen verwond in een bus in het Noord-Duitse Lübeck omdat hij boos wat over de uitlatingen van de VVD Minister Aasgier& Racist Stef Bos(Video). Dat bevestigt de politie niet nadat Duitse media eerder over veertien gewonden spraken. De Staats-NOS denkt dat de man een slechte (Islam)- jeugd heeft gehad en een te lage uitkering krijgt en geen huis met uitzicht op Zee heeft gehad zoals D66 DDR Leider ‘Penthouse-Pechthold’(video). De dader, naar verluidt een ‘Verwarde Baardman- Iraniër’, zou met een keukenmes hebben huisgehouden omdat hij geen geld  over had voor een machinegeweer. Hij had al zijn geld nodig voor harddrugs en smerige Duivelse Westerse hoeren die zo duur zijn omdat Top PvdA-ers als smeerpoets Rob Oudkerk(Video) en ranzige types als ‘Insluip-Geilneef Peter R. de Vries'(Video) vaste klanten zijn. De verwarde Baardman heeft volgens ooggetuigen (allemaal arme sloebers) in de volle oude bus van Lübeck naar Travemünde een keukenmes uit zijn rugzak gehaald en begon er mensen mee te steken en ze uit te schelden voor Westerse Duivels en Hoeren. De buschauffeur stopte onmiddellijk de lijnbus en opende de deuren. De Baardman ff niet verward vluchtte en liet een rokende rugzak achter, aldus plaatselijke media.De politie spreekt over ’drie middelzwaar-gewonden en vijf lichtgewonden (arme sloebers)’. De motieven van de daders zijn onbekend(kuch, kuch). Deskundigen onderzoeken zijn ’verdachte rugzak’, volgens het Openbaar Ministerie in Lübeck, omdat  niets kan worden uitgesloten, ook terroristische Baardmannen achtergrond niet’. Het zou gaan om een zeer goed en duur geklede dertiger uit Iran, zo meldt de Lübecker Nachrichten. Hij viel ook de chauffeur aan omdat deze geen baard had, maar vluchtte later en werd aangehouden door agenten die in een patrouillewagen in de buurt waren. Uit welk land hij komt, wil de politie en de waar door de CDA ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’ beschermde ‘Staats-NOS’(Video) niet zeggen.

Bloedbad onder de niet beschermde arme sloebers uit de Volksbuurten, die uitpuilen van verwarde Baardmannen.
De passagiers sprongen uit de bus en huilden. Het was verschrikkelijk”, zo vertelt de 87-jarige ooggetuige Lothar die op weg was naar de Voedselbank tegen de krant. „Later werden de gewonden weggebracht waarvan er veel honger hadden en laveloos gekleed waren.”

 

 

 

 

Categorieën:Misdaad

Getagd als:, , ,

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.