Misdaad

Nederlandse gedetineerde gefolterd in België. ‘Rutte&Co’ geeft geen sjoege.

(van onze Wordt Waker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Dagen op cel zonder te luchten, ratten( geen Ratten in pak(Video)) in de gang en nauwelijks of niet medische verzorging. U denkt dat zijn Afrikaanse toestanden zoals de VVD Minister ‘Aasgier & Racist Stef Blok'(Video) dat kwalificeert. Nee, dat gebeurt dagelijks in het België het land van de D66 ‘DDR66- EU-Geestelijke vader’de hysterische Guy Verhofstadt. Het Afrikaanse en/of Noord Koreaanse regime in de Antwerpse gevangenis komt neer op foltering, aldus een noodkreet van circa zeventig Nederlandse gedetineerden die onder het schurft zitten en zwaar depressief zijn en een aantal zich een dezer dagen gaat ophangen.Ze willen dat het regime van ‘Taxfree-Shell Rutte’ en zijn ‘Dodelijk-Judas-partijtjes D66,CU en CDA’(video) ingrijpt. Maar ‘Rutte&Co’ geeft geen sjoege en dat is logisch wat in het ‘Wonderland van Hofnar-Rutte’ worden zelfs de arme bejaarden in bejaardentehuizen gemarteld door zijn politie(Video). Ze slapen op oude verrotte,vochtige matrassen op de grond in overvolle cellen, terwijl de ratten( daar bedoelen wij niet de agenten mee) in de gang rondscharrelen. Blijven dagenlang 24 uur op cel zonder te luchten en moeten met zijn alle poepen en pissen op een oude smerige toilet die verstopt zit. De stank is niet te dragen in de cellen. Volgens de Nederlandse gedetineerden schendt de Antwerpse gevangenis en België en de EU hun grondrechten en dat is waar. „Dit zijn folterpraktijken”, aldus één van hen en daar heeft hij gelijk in. Aanleiding voor hun noodkreet, gestuurd aan het AD en onze redactie, zijn recente cipierstakingen in België. Die worden net als in Nederland en de rest van de EU zwaar onderbetaald(Video). Corrupte en eveneens onderbetaalde agenten(Video) namen de bewaking over en lopen ook nog drugs te dealen. Agente ,tja, die halve NSB-ers kan de Elite altijd inzetten waar ze maar willen en dat is wel o.a. tijdens de Tweede Wereld Oorlog gebleken(Video). Gevangenen mogen hun cel niet meer uit en geen bezoek ontvangen. Ook worden de gevangenen niet naar de rechtbank gebracht, waardoor ze geschaad zijn in hun verdediging.Vergeet niet dat daar ook mensen tussen zitten die onschuldig zijn, want de rechter heeft nog niet in alle zaken een uitspraak gedaan. Logische dat de ex SBS Presentator en cocaïne dealer/importeur Frank Masmeijers van Maffiaboss John de Mol als ‘BN-Fatje'(Video) zich in alle bochten wringt om niet zijn acht jaren cel in België  uit te zitten. Zie u die laffe ‘Dikke Papzak’ die alleen maar gewend is om aan te schuiven bij de Junkie’s van ‘RTL-Boulevard-Riool ‘ al in een celletje liggen met een man of vijf en met zijn ‘dikke naad’ op dat kleine verrotte toiletje zonder toiletpapier?

 

 

 

 

 

 

4 antwoorden »

  1. Het komt Mark Rutte namelijk zeer goed uit dat gedetineerden gefolterd worden momenteel want hij is namelijk bezig de Europeanen uit te moorden. Dit beleid dat hij samen met Angela Merkel aan het uitvoeren is en dat zich onder onze ogen aan het voltrekken is wordt uitgevoerd totdat de Nieuwe Wereldorde daadwerkelijk tot stand gebracht is. Hij wil zich ontdoen van de Nederlandse bevolking want dit wordt hem door de Amerikaanse meesters ingefluisterd. En vandaar ook dat Mark Rutte verantwoordelijk kan worden gehouden voor de aanslagen van 2015 in de Parijse Bataclan want hij was toen immers voorzitter van de Europese Commissie.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.