oorlog

Trump Says His ‘War Mongul-Critics’ and there MSM Want War With Russia.

(by Jason Ditz en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Pers& CIA krijgen er geen genoeg van om Trump te lynchen en Russophobic hysteria(Video).
In comments on Twitter early Thursday, President Trump faulted his ‘War-Mongul-critics’, saying he believes they “badly want to see a major confrontation with Russia, even a confrontation that could lead to war”.

Helsinki Top: Trump als ‘Gandhi -Staat-man voor Wereldvrede gelyncht door de Westerse Pers(Video).

Hitler- Déjà vu’: ‘Blitzkrieg-Snelweg ‘voor NAVO-leger(video) naar Rusland op initiatief van Rutte&Co.

Trump has been saying he wants better relations with Russia since the 2016 campaign, and has been facing heavy ‘Neonazi- criticism’ for that position ever since. This week saw Trump’s first summit with Putin since the election.That summit went well, but Trump was roundly castigated  by the ‘MSM- Lynch-media'(Video) as well as the overwhelming majority of corrupt ‘War-Mongul- US lawmakers’. They were indeed demanding confrontations of Vladimir Putin and were extremely angry that the summit went well. Trump believes this amounts to pushing “recklessly hard” for war, saying “they hate the fact that I’ll probably have a good relationship with Putin.” Though these critics generally aren’t advocating for war itself, they have been advocating for years for ever-worsening bilateral relations.
Positief:De onderbetaalde Marechaussee van King Willem heeft laten weten niet meer mee te doen aan een Oorlog tegen de Russen, want zij hebben het te druk met de Cocaïne handel en Fraude plegen(Video). It is this hostility toward Russia that has driven bilateral ties to their worst point since the height of the Cold War, and has them resisting even the hint of detente. While they aren’t necessarily expecting this to lead to war, they are determined to see it not lead to peace.

VVD-Neonazi Van Balen’ en Top PvdA-er ‘EU-Graaier en Naaier Timmermans’ (video)roepen alle Labbenkakken op zich te melden voor het Oostfront.

President Trump is being increasingly vocal about his annoyance at this resistance to his diplomatic overtures, despite avoiding a war with Russia seemingly being an obvious part of long-term US strategic interests. But as President Trump firmly positions himself against a disastrous war with Russia, it is likely to escalate the rhetoric coming out of his ‘War-Mongul-critics’ and there MSM CNN CIA and State BBC and NOS, making their anti-Russia stance yet more overt and more willing to counsel an unthinkable conflict.

13 antwoorden »

 1. Off topic, maar Poland stronk, real stronk.

  Poland is het nieuwe Nederland? Land met hardwerkende christelijk opgevoede winnaars. Ken er een paar en ze hebben tenminste nog een ruggegraat en daardoor volgt het fatsoen ook.

  Dit itt Nederland, waar we zitten opgescheept met jankende mossels, cucks en kinderloze homosexuelen in de toop politiek. Geen kinderen (kinderwens) is ook geen gezonde visie voor de toekomst. ’t Is niet anders.

  En dat is nog afgezien van de zwakzin waarmee ze geboren zijn. Nederland doet een race naar de bodem qua sociale voorzieningen en welvaart in het land. Puur door die cucked Partijkartelleden en EU-fundi’s.

  Nog even en Poland beziet ons als achtergebleven en een lachertje. Precies zoals de vvd-labbekakken het graag willen zien.

  Visegrad bleef rechtop staan, herkende het gevaar van totalitaire koekwausen (EU of USSR) en Italie en Oostenrijk mee aan boord van hun Renessaincevloot.

  We komen zwaar op achterstand met de rest van Europa als Rutte en de Alde Nederland blijven regeren. Heel zwaar (en arm).

  </iframe

  Like

   • Kurz ziet dat Duitsland verdeeld en verzwakt is, en slaat gelijk toe. Dan ben je een klasse politikus voor je volk. Hij creeert gelijk welvaart, veiligheid en rust. Dan volgt het geld in de zakken vanzelf.

    Hadden wij maar een regeringspartij die dezelfde intenties had, diezelfde ruggengraat en wil om Nederland groot te maken.

    Wij zitten met vv’66 die alles naar de verdoemenis willen hebben. Of met GroensLinks die communisme nu niet Rood, maar Groen heeft genoemd.

    Wauw, wat slim en inginieus weer bedacht, een nieuw kleurtje op de vlag. Een nieuw (klimaat)manifest en tadaa..

    Het werkte wel, dus dat zegt meer over de verstandelijke vermogens van volwassen Nederlanders dan over sLinks denk ik. En dan met name in Amsterdam, hehehe, dat kan je nu wel vaststellen.

    man, man, man.

    Wat blijft er dan nog over wat zijn ballen niet bij moeder de vrouw in de handtas heeft zitten?

    Datteh… Europees Kampioenschap voor landenteams, dat ziet er nog niet heel erg winnend uit. Die kunnen en willen Nederland niet Kampioen maken. Die werken voor multinationals en banken en hun belangen.

    Een nieuwe coach en een nieuw elftal is wat Nederland nodig heeft, deze, het huidige is

    [x] Ongeschikt.

    Like

 2. Volgens het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft de VS(rothschilds) sinds 2014 al 1 miljard dollar (meer dan 850 miljoen euro) in het Oekraïense leger geïnvesteerd.

  Like

 3. Ongeacht de precieze aard van de aanval die heeft geleid tot de vernietiging van MH17, lijkt het duidelijk dat, opzettelijk , de cockpitbemanning van MH17 plotseling en volledig ‘uit de weg werd geruimd’.

  Like

 4. als die dochter van putin niet getrouwd was met een nederlander,was er niet een vliegtuig met veel nederlanders bewust naar beneden geschoten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.