corruptie

Marktwerking:Rutte haalt stiekem ‘Moordende -Witte Helmen’ NL binnen en medicijnen 40x duurder dan in Spanje.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Moordende ’Nep en Fop-Witte-Ald Nustra-ISIS- Helmen’ uit Syrië gehaald naar o.a. NL door de CIA met toestemming van Poetin(Video).

 

19 antwoorden »

 1. Mijn oud verhaaltje over een Leugenaar !

  Minister-President Rutte, de Lachende Leugenaar

  Goedendag Heer Rutte (twitter @minister-president)

  U bent vandaag te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso.
  De rubriek waar Jan de Gewone man en Truus ga naar Huus centraal staan. De personen waar U dus NIET voor opkomt in al Uw redes, die blaken van Policolor Over-Correcte elite onzin. De Policolor elite, waar U ook Uw bijdrages aan mag leveren, zij gaan over de lijken van de medemens heen zonder om te kijken naar de gevolgen van hun desastreuze op moord met voorbedachte rade lijkende beslissingen.
  Policolor politici, stellen hun Eigen Bevolking bloot aan anarchie, moord en doodslag. En dat met een enorme geestdrift !

  Het W.C.-Eend Onderzoeksteam heeft Uw handelen en Uw uitspraken van de afgelopen tijd en Uw vermeende doelstellingen eens onder de loep genomen. En wij komen hierbij tot heftige conclusies, dat U zich mede schuldig gemaakt heeft aan welbewuste medewerking van moord en doodslag op Christenen, Koerden, Jezidi’s en Syriërs door Uw mond te sluiten en Uw Hoofd weg te draaien als zulks gebeurt.
  En dan al Uw leugens omtrent de MH17 en de onzin omtrent ‘de onderste steen’, de bekende Euro 1.000, de Teeven deal waarbij U door Hr. Wilders werd uitgemaakt als de Don Corleone van het VVD boeventuig. Het hangt allemaal met leugens aan elkaar die U vervolgens weg lacht. Vandaar de titel van dit artikel, Minister-President Rutte, de Lachende Leugenaar, De Pinokkio der Lage Landen !

  Het is inmiddels welbekend, dat President Obama van de USA, Al Nusra alsook ISIS geldelijk alswel met wapens steunde. Eerst via het leger en toen deze de onzin van Obama inzagen en hun medewerking tegenwerkten ging zulks via buitenlandse zaken. U kunt dit lezen in het bijgaande artikel: http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Pentagon-vs-Obama-Legerleiding-VS-probeert-Derde-Wereldoorlog-te-voorkomen

  Het ontstaan van de Jihadistische organisatie ISIS, die volgens vele ‘malloten’ niks met de Islam te maken heeft. Wij gaan U het ontstaan hiervan eenvoudig uitleggen, zodat U later niet kunt zeggen:”Ich habe es nicht gewusst”!

  De gangmakers achter ISIS waren Turkije (Lees: Erdogan), Saoedi Arabië en de USA (Lees: Obama).

  Hun doel was het ten val brengen van de wettig gekozen president Assad, die overigens in zijn land op handen gedragen wordt. Enkel niet door Jihadisten, in Nederland noemen wij Jihadisten ‘verwarde’ mannen en bij Assad kregen deze Jihadisten ‘loon naar werken’, de kogel! Alle leugens hieromtrent werden door de ‘overtik media’ overgeschreven, zodat de oorlogsmachine/-combinatie zonder te haperen zijn gang kon gaan. Of het nu om gasaanvallen gaat of de (zogenaamde) grote Amerikaanse bombardementen of de Turkse (zogenaamde) bombardementen op ISIS. Alles werd in scene gezet en ‘Jan de Gewone man’ werd hieromtrent voorgelogen en bedrog hieromtrent was zijn deel.

  Hier geven wij U een artikel over de oliesmokkel van de familie Erdogan met ISIS http://fenixx.org/2015/12/27/het-bewijs-hier-bombardeert-rusland-de-gigantische-karavaan-die-olie-van-de-is-naar-turkije-transporteert/

  Colonnes vrachtwagens vol met olie, dagelijks, kilometers lang. Zo financierde ISIS zijn oorlogsmachine. En de Amerikaan:”Er hat es nicht gesehen”! Of ‘er zaten burgers achter het stuur van de vrachtwagens’! Totale Achterlijkheid en Leugens. En onze Waarde Heer Rutte, hij weet er niks van en hij zwijgt ! Dat maakt van U, de Pinokkio der Lage Landen !

  De gevolgen van deze wandaden van NATO lidstaten moge U toch inmiddels bekend zijn. Een Asielstroom naar Europa en honderdduizenden doden zijn de gevolgen van deze terreur waar naast Erdogan en de USA ook Nederland mede voor verantwoordelijk is. Toen een Russisch vliegtuig werd afgeschoten liep de gehele NAVO, waaronder ook Nederland achter de terreurzaaier en moordenaar Erdogan aan, Beschamend ! Alle leugens komen langzaam, maar gestaag naar boven en wat doet onze Waarde Heer Rutte. U zwijgt!

  Met al dat zwijgen geeft U aan, dat de dood van al deze honderdduizenden mensen U geen ene malle moer scheelt !

  Met al dat zwijgen geeft U aan, dat die Asielstroom, die al vele doden hebben teweeggebracht U geen ene malle moer scheelt !

  Met al dat zwijgen geeft U aan, dat het ‘ongerief’ voor de Eigen Bevolking m.b.t. de Asielstroom U geen ene malle moer scheelt !

  Met al dat zwijgen geeft U aan, dat de nakende oorlog, de Clash der Cultures, tussen de Autochtone Bevolking en de Islam aanhangende moslims, die ongewis vele doden zal kennen, aan dat gevaar stelt U Uw Eigen Bevolking bloot. En het scheelt U geen ene malle moer !

  Op het eind van mijn relaas schrijft Wauso altijd een advies. Ditmaals voor U Waarde Heer Rutte: Om een beter imago te krijgen moet U gewoon altijd open en eerlijk zijn. Niet liegen en zeker niets verzwijgen. Uw imago opkrikken via de Erdogan ‘De Reddende Engel’ methode, raden wij U ten sterkste af. En laat U vervangen door Heer Wilders hij is vanwege zijn Eerlijkheid en Oprechtheid zeer geliefd onder de Bevolking.

  Wauso

  Like

 2. De wereldwijde drugshandel is de olie niet alleen de tweede meest krachtige industriële sector (geraamde totale omzet miljard $ 500 per jaar) in de wereld, maar dient de Illuminanten ook om de mensen tot slaaf te maken op een dag uiteindelijk ontnemen van al hun mensenrechten. Er zijn aanwijzingen dat de Illuminati er alles aan doen om het voor jongeren gemakkelijker te maken om in de drug te komen. De Illuminati doen hun best om zoveel mogelijk mensen toe te voegen om hun geest te verdrijven en hun gedachten te verwarren.
  Sinds John Jacob Astor de eerste was die de lucratieve handel van de Chinese opium erkende, bevinden de leidende families van Illuminati zich achter de wereldwijde drugshandel. Via de CIA en andere Illuminati-organisaties, zoals de Britse geheime dienst en de Mossad, controleren zij de wereldwijde drugshandel en -verkoop!

  Like

  • Er zijn altijd problemen met de achterdeur van Gordon, dat is inmiddels bij een breed publiek bekend.

   Afsluitproblemen, te nauwe opening, aanrijdproblemen op een Grieks eiland, altijd wat….

   Als die chauffeur Gordon in het Torentje van Rukke via de achterkant mag binnenrijden, moet het voorhek wel open blijven als nooduitgang !

   Like

 3. Liegen is een beetje uit de mode Engelse koningshuis beweert dat als één dood gaat de geest
  in de anders derriere kan verplaatsen jajajajajajaja ze kunnen gaan fietsen !
  Zelf de jager van de schepper kreeg geen eeuwig leven HOOR !

  Dus Rutte maak je borst maar NAT

  Like

 4. Van de fisa memo hoor je de kaffers niet niemand hier in nederland , europa, usa niet
  dit is murdoc bilderberg shit schuilen kan niet alexander ik heb je gezegd jullie zijn vervloek !

  de koppen gaan rollen ik zit te wachten

  Like

 5. Die achterlijke Mark Rutte zal er wel van genoten hebben dat Laura Korsman uit Werkendam dit jaar om het leven werd gebracht. Hij kan dan zijn islamitische vrienden vertellen dat hij bezig is Europa te islamiseren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.