Maffia-media

Moordende ’Nep en Fop-Witte-Ald Nustra-ISIS- Helmen’ uit Syrië gehaald naar NL door de CIA.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-’Nep en Fop-Witte- Ald Nustra- helmen’ uit Syrië gehaald door de corrupte en Moordende Westerse geheime diensten met toestemming van Poetin en gaan met vervroegd riant pensioen o. a in Nederland .Syria and the White Helmets: Fake Humanitarian Entity Supported by US-NATO. A Politically Motivated Hoax?
Unknown to most people, the White Helmets brand was conceived and directed by a marketing company named “The Syria Campaign” based in New York.They have managed to fool millions of people. Walt Disney might have made a great movie about this: unarmed volunteers fearlessly rescuing survivors in the midst of war without regard to religion or politics. Like most other “true life” Disney movies, it is 10% reality, 90% fiction. Circa achthonderd extreem goed betaalde ‘Misdaad-bendeleden’ van de Syrische ‘burgerbeschermingsbeweging’  de ‘CIA-Nep en Fop-Witte- abhat al-Nusra/Fatah al-Sham-Helmen’ en hun parasieten families zijn zondag via Israëlisch met hulp van de Mosad geheime dienst van ‘War-Mongul Netanyahu’ naar de Vazal staat Jordanië van de ‘US-Killer-Elite’ geëvacueerd. En vandaar gaan zij als VIP naar het Westen.De ‘geheime operatie’ met uitdrukkelijke toestemmen van Poetin heeft meer dan 10 miljoen dollar gekost tot zover. U begrijpt toch ook wel dat een Colonne uitbelegered gebeid van een 5000-7000 personen ook wel de Russische luchtmacht is opgevallen en die een had gewenst deze Colonne moeiteloos van de weg kunnen bombarderen. Tja, beste mensen niet is wat het lijkt in de MSM van de CIA en de Westerse Staten o.a. de BBC en de NOS. De achterblijvers, onschuldige burgers en hun kinderen kunnen dood neervallen.

De’ Hollywood-Moordende&propaganda Witte Helmen’ komen uit zuidwest-Syrië, waar een door Rusland gesteund regeringsoffensief gaande is en het laatste dat de “Deep-State”- CIA(Video) wil is dat zijn ‘Nep en Fop-Witte Helmen’ bloot gesteld worden aan vragen van onafhankelijke journalisten over o.a. het feit dat zij voor het merendeel leden zij van abhat al-Nusra/Fatah al-Sham&ISIS & CIA en in die hoedanigheid ook mensen en kinderen hebben vermoord en verkracht. Welkom o.a. in het beloofde Land van Rutte&Co! De US laat geen enkele Witte Helm  toe!

Theresa May vows to keep funding White Helmets despite Al-Qaeda links as thanks for False Flag Poison attack!(Video)

Het Israëlische leger stelde op verzoek van de Moordende CIA, MI6 ,Franse geheime dienst en de AIVD van D66 DDR66 Minister Ollongren  dat de ‘abhat al-Nusra/Fatah al-Sham & ISIS- Misdaad- bendeleden’ en hun parasieten families moesten worden gered „vanwege onmiddellijk gevaar voor hun levens( en onfahanlijke journalisten)” .”De ‘VIP-evacuatie’ was gevraagd door de CIA en de ‘Killer-Elite’ uit verschillende Europese landen te weten Engeland, Frankrijk en Nederland. Deze CIA- ‘ISIS en Ald Nustra-moordenaars ‘wonen direct als een King tussen niets weten Westerse onschuldige burgers, die wel keihard voor hun brood moeten werken.Terwijl deze ‘CIA-ISIS-Ald Nustra-Moordenaars’ in de cel horen. ‘Taxfree-Shell -Rutte &Co’ hebben sowieso een voorlangs ‘Drie-maanden- regeling’ voor huisvesting +gratis inrichting(Video)   voor de’ Ollie-Dollar- Vluchtelingen’ in het algemeen dus daar passen de ‘Moordende- Witte-Helmen’ daar mooi bij:

NEW aan het ‘MSM-Front’: ‘Miracle-Holy-Fake News’ met Babchenko aka “Jezus”& ‘CIA-Al Nustra-White Helmets’.
De extreem goed door de ‘Westerse-Killer-Elite’ zwart betaalde ‘Nep en Fop –Moordende- beweging’ heet officieel voor de ‘Showbizz–Tokkie-propaganda’ de Syrische Burgerdefensie, maar de Moordende  misdaad-leden staan bekend om hun opvallende ‘Hollywood-Witte Helmen’ en om hun moord partijen en het opzetten van valse gif aanvallen voor de Westerse geheime diensten. De misdadige groepering opereerde als ‘Nep en fop-reddingsorganisatie’ in Syrische gebieden die in handen waren van de  ISIS en /of Al Ald Nustra en kwam vaak in actie vlak na bombardementen(Kuch), veelal met gevaar voor(geen) eigen leven(kuch, kuch). In al die jaren dat zij met ‘gevaar’ voor eigen leven mensen redden is er nog nooit één Witte Helm gesneuveld door bombardementen (gewaarschuwd door de CIA) en/of vermoord door ISIS en /of Ald Nustra. Dat is een echte’ Witte Helmen-wonder’, niet dan? De ‘Nep en Fop Witte-Ald Nustra-Helmen’ werden de afgelopen jaren door de ‘Westerse-Lynch Mob- Media'(video) met als ‘Dutch-Oulet’ de door  de CDA ‘Gestapo- Generaal Grapperhaus'(Video) zwaar beschermde ‘Staats-NOS-Trollen'(Video) gezien als kanshebber voor de ‘Nep en Fop-Nobelprijs’ voor de Vrede

Rutte:Code Rood Gifaanval op Nederland door Poetin(Video).
Het Jordaanse dr. Goebbels propaganda persbureau met net als de CNN als eindredacteur de CIA meldde dat Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland en Canada hebben beloofd de Witte Helmen binnen drie maanden op te nemen daar waar echte Vluchtelingen jarenlang moeten doorbrengen in vreselijke Vluchtelingenkampen in Jordanie, Libanon,Syrië, Griekenland en Turkije. Dan krijgen zij per direct bij aankomst in het Westen een volledig ingericht luxe huis en behouden zij hun maandelijkse salaris van rond de 2.500,- tot 3.000,-  US dollars netto, wat zij per direct verliezen als zij ooit praten met de onafhankelijke Pers over o.a. de duistere rol van de “Deep State”-CIA en zijn EU- loopjongens  de laffe Franse,de Britse  en Nederlandse geheime diensten en hun moord-partijen en ‘Fake-Gifaanvalen‘. De ‘Witte-Helmen BOBO’s'(video) vingen ver boven de Balkende norm zo rond de 300.000,- dollar par jaar. Nou, dat weet u het wel hoe benauwd de CIA, MI6, NATO en de AIVD en de Franse geheime dienst het hebben dat hun gepensioneerde ‘Nep en Fop Witte Helmen’ en hun parasieten familieleden leden uit de school gaan klappen.

‘Nederlandse staat van Rutte &Co financiert terrorisme.
De PvdA corrupte Minister Koenders de laatste Eunuch van China( zie Stem van de Straat/Salto TV: “CIA & DEA Drugs & Warlords & Joost van der Valk Savings Africa’s Witch Children“ (Video) maakte eind 2015 bekend 4 miljoen euro te ‘doneren’ aan ‘reddingswerkers’ Moordenaars van de White Helmets in Syrië. Het bedrag zou verspreid worden over 2 jaar, en de helft van het bedrag is reeds overgemaakt. Nederland leverde in december 2014 ook al een bijdrage van 1 miljoen euro aan de organisatie op verzoek van de CIA.

Maar wij als burgers hoeven ons geen zorgen te maken dat de waarheid binnenkort naar buitenkomt indien de Tweede Kamer (geen) vragen gaat stellen over deze luxe nog nooit vertoonde ‘All Inclusives-Holleday- Exodus- uittocht van de  ‘Moordende Witte Helmen’&familie naar het beloofde land van honing en melk en huizen en een rainte uitkering, want die vragen worden beantwoord door de VVD Minster ‘Aasgier en Racist Stef Blok’, dus dat zit wel snor.

4 antwoorden »

  1. Het Russische Journaal, 1tv.ru, heeft zojuist in hun prime-time bulletin van 21.00 uur gehakt gemaakt van de Witte Helmen en hun in scene gezette reddingsoperatie na de zogenaamde gasaanval. De Witte Helmen worden gesteund door Bert Koenders en de Nederlandse overheid, samen met andere NATO- en EU-landen, zoals het immer meelopende Duitsland en Denemarken. De organisatie is opgezet door een oud medewerker van de Britse inlichtingendienst.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.