Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Promo “Zomerse Overpeinzingen” van Steve Brown, Auguste Rodin (De Denker) & Criminals.

(Door de redactie van Zomerse Overpeinzingen)

AMSTERDAM-NOIR- Vanaf 23 juli 2018 te zien bij Salto 1 en bij Volksnieuws  uit Amsterdam-Noir :6 afleveringen die u leven zullen veranderen. Anders dan het zwaar gesubsidieerde  ‘Elitaire-Pietpraat-VPRO-Zomeravonden‘ en het ‘Noord-Koreaans- AT5- Zwoele Avonden’ met de bekende (Junkie)BN-Hoeren& corrupte politici &politie krijgen wij geen subsidie. Auguste Rodin (De denker) snapt er niets van!

“Zomerse Overpeinzingen” deel 1:”De Overeenkomsten tussen geheim agenten Prins Bernard &‘Karate Bob’en misdadige rol van Fred Teeven.
Aflevering 1: Het ‘Gladio-Moord-schaduwcommando’ van ‘geheime Nazi-agent Prins Bernhard’ leeft nog steeds& geheime agent “Karate Bob” tot zijn dood gestalkt door ‘Jeugdzorg Maffia Directeur Fred Teeven’ aka “de VVD-Griezel“. Rodin snapt er niets van. Volgende aflevering:’Moordenaar &’Kroongetuigen Staats-Miljonair Fred Ros’ en de Onderwereld Moordcode van Eer die niet bestaat&  De nooit door Café Weltschmerz op Salto TV uitgezonden aflevering :”De Stem van de straat; Esther van Fenema en Steve Brown”. De enige uitzending ooit door Café Weltschmerz geboycot. Waarom? Dat ziet u in die aflevering. Ook Rodin snapt er niets van!

.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.