Misdaad

‘Bankier-Gangsters’ vermoorden 15 miljoen mensen per jaar en willen altijd oorlog.

(door Remco Jaasma en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Trump Says His ‘War Mongul-Critics’ and there MSM Want War With Russia(Video).
Het ‘Elite-Bankier-Gangster-Bloed-verdienmodel’(lees: Het Neo liberalisme van ‘Taxfree-Shell-Rutte’&Co) van de krankzinnige Duivelse jezuïetenvriendjes, die de Wereldbevolking gevangen houdt en uitbuit tot op het bot. Ofwel het jezuitendrama dat de Bevolking wereldwijd teistert met jaarlijks 15 miljoen moorden per jaar.

Grijp-Je-Rijkman Bankier-Gangster- Groenink’: “Ik ben geen Mega-Graaier, ik ben alleen maar maf en gewetenloos!(Video)

 

7 antwoorden »

 1. er zal een grote film worden gemaakt over de uitschakeling van pim fortuyn,en gewoon namen in worden genoemd die pim fortyuyn mp wilde maken, zoals joop van de ende en john de mol en engelbert volleman

  Like

 2. Judging Trump without “Q” is Missing the Point

  Has it been noted that POTUS was meeting Putin in Helsinki on the anniversary of JFK jr’s death. Coincidence? Perhaps not.

  You are learning
  How many coincidences before it becomes mathematically impossible
  Wait until you learn who has been talking to you here
  Q

  RMN / 8chan… “Is JFK Jr. alive, and collaborating with Trump?…” (#JFKJr #Trump #Q, #QAnon)

  According to this scenario JFK Jr faked his own death in the well-known ditching of his plane off Nantucket, and began formulating a long-term plan with Donald Trump which has led to where we are today. Lees meer: https://kauilapele.wordpress.com/2018/07/15/rmn-8chan-is-jfk-jr-alive-and-collaborating-with-trump-jfkjr-trump-q-qanon/

  Like

 3. 2008 – De Rabobank gaat een joint venture aan met het bankenimperium van Rothschild op het gebied van voedsel en landbouw. Rabobank Nederland krijgt 7,5% in handen van Rothschild Continuation Holdings AG.
  De importquota voor tarwe en mais uit Oekraïne zijn zwaar overvraagd. Er is enorm veel belangstelling voor omdat tarwe en mais in Oekraïne goedkoper zijn dan in de EU.
  Doordat er geen invoerheffing geldt binnen die quota, kunnen importeurs daar veel geld aan verdienen. Maar de importquota zetten wel extra druk op de tarwe- en maisprijzen in de EU.

  De twee tarwequota van gezamenlijk 1,035 miljoen ton tarwe zijn 37 keer overvraagd, meldt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). De twee maisquota van samen 1,125 miljoen ton zijn zelfs 57 keer overvraagd. De grote belangstelling is goed te verklaren, zegt een woordvoerder van de RVO. “Tarwe en mais zijn goedkoper in Oekraïne dan in de EU. De grivna in Oekraïne is goedkoop en de euro is juist duur ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Dat maakt het erg interessant om tarwe en mais uit Oekraïne te importeren in de EU tegen € 0 heffing.”

  Like

 4. EINDHOVEN – De villa die Johan Vlemmix eind 2015 kocht in Eindhoven staat alweer te koop. En de vraagprijs is niet voor de poes: Vlemmix vraagt vier ton meer dan dat hij er ooit zelf voor betaalde. En dat kan volgens Ron Doherty echt niet: “Dit ruikt naar oplichting”.
  Doherty is een goede vriend van de oud-eigenaar van het huis, Hans van den Heuvel. Toen Hans overleed pleitte Doherty ervoor dat het huis verkocht zou worden aan iemand die er net zoveel liefde in zou stoppen. “Hans was erg ongelukkig en homoseksueel, waardoor hij geen kinderen had. Hij vereenzaamde en stopte al zijn liefde in het huis.” Nadat hij overleden was, vonden vrienden het erg belangrijk dat het huis in ere zou blijven.
  En afgesproken werd dat het alleen verkocht mocht aan een homo(johan vlemmix in dit geval)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.