Elitaire Misdaad

Moordende White Helmets worden als ‘Royal- VIP-emigranten’ Nederland en de EU Firts Class ingevlogen.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Moordende ’Nep en Fop-Witte-Ald Nustra-ISIS- Helmen’ uit Syrië gehaald naar NL door de CIA(Video).Met een beetjes pech zit een dezer dagen een Moordende en verkrachtende ‘Ald Nustra -White Helmet-Baardman’ en hun ‘ISIS-familie’ als een Koning naast u als buurman in de Volksbuurten.Nu ff geen achtergrond onderzoek voor een permanente verblijfsvergunning !  U begrijpt toch ook wel mij dat geen enkele Witte Helm en zijn familie in een Villa wijk terecht komt. Moet kunnen, niet dan? ‘Mad Dog- Trump’ just gave $6,000,000 to The White Helmets. So, how much does it cost to renew 5,000 passports & pay for flights to Canada, the Netherlands,Germany  the UK and any other ‘US- Slave- nations’ willing to take these ‘Terror- Ald Nustra- ISIS -facilitators’ and Murders and Rapist?

 

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.