Maffia-media

‘BN-Hoeren’ en de Subsidievreters van de ‘Grachtengordel-Maffia’ janken vals in de Volkskrant.

(door Leon van Galen en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘BN- Hoeren’ en de corrupte Subsidievreters van de ‘Grachtengordel -Maffia'(video) doen waar zij goed in zijn: ‘Nep en Fop-Janken’ in de bejaarde op één haar na failliete ‘GOED MENSEN -Volkskrant’: Paniek:Duizenden opzeggingen ‘GOED MENSEN-abonnees’ Volkskrant door ‘Insluip-Geilneef- Peter R de Vries'(video)
Een ‘Media-Maffia-Pulp-relletje’ is in Nederland pas compleet wanneer allerlei (semi)- (Junkie-Hoeren-)-BN’ers zichzelf valse Moreel kunnen verheffen middels een ‘Nep en Fop-Jank-Manifest ‘in de Volkskrant na de Genetische bepaalde uitlatingen van de zich zelf ontmaskerde ‘VVD-Aasgier &Racist Stef Blok‘. Kijk ze eens deugen die ‘Subsidie-vreters’ en ‘BN-Junkies’! Over het feit dat Rutte&Co stiekem de Moordende en verkrachtende White Helmets als Royal-VIP-emigranten’ naar NL haalt en dumpt in de Volksbuurten horen wij de zwaar betaalde ‘beroeps-Jankers’ niet!

Categorieën:Maffia-media

Getagd als:, , , , , ,

5 antwoorden »

  1. traitors of the country , daar staat de dood door de kogel op, dat zei Mussert al, en die had een excuus, HET WAS OORLOG , hoe kunnen deze mensen , de toekomst hardlachend van hun kinderen en kleinkinderen laten vernietigen, en hebben ze enig idee waar ze straks naartoe kunnen ontsnappen, ???? de homo’s onder hen en HET STERFT ERVAN !!! worden dus straks door hun nieuwe vrienden van een flat af geflikkerd, whahahaha nou jongens / homo’s beste travestieten juichend kom ik je dood toejuichen, aan jullie is niets maar dan ook niets verloren. ik geef wel punten voor de doodval uitvoering yippie

    Like

  2. die freek de jonge ben ik tegen gekomen zo rond 1982 of 1983 ,vooraan bij aalst -waalre op de eindhovense weg op zijn racefiets had die een bruin trainings jack aan met den haag op zijn rug,ik dacht wat doet die gast hier.

    Like

  3. Radio- en televisiemaker homo Erik de Zwart zegt dat hij homo John de Mol heeft geleerd hoe het bordspel Risk werkt. Volgens De Zwart ging dat “met het mes op tafel.”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.