Kabinet Rutte3

D66 Minister Koolmester maakt ‘Slaven’ legaal met ‘VVD-schijnconstructie’.

( door SP en ondersteunt door onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Uitgebuite Pakketbezorgers PostNL in opstand tegen ‘Honger-tarief’(Video).
De ‘Taxfree-multinational Deliveroo ‘gesteund door ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn ‘Judas-partijtjes- Dodelijke CDA, D66 en CU’ (Video) heeft alle vaste bezorgersSlaven vervangen door ‘VVD-schijnzelfstandigen’ met een hongerloontje. Niet in strijd met de ‘uitbuit-wet’ bralt de laffe en corrupte rechter(video), maar wel met de Mensenrechter (EVRM): ‘De D66 DDR66  Minister Koolmeester moet de slaven-wet repareren voordat andere misdadige (VVD)-bedrijven dit misdadige uitbuiting’s voorbeeld volgen.’ Word je als Deliveroo-bezorger aangereden tijdens je werk? Dan is dat volledig voor eigen rekening. Nu uit een uitspraak van de rechter blijkt dat de wet onvoldoende bescherming biedt, moet minister Wouter Koolmees snel met  aanvullende wetgeving komen om schijnzelfstandigheid zoals bij Deliveroo aan te pakken. De laffe en corrupte rechtbank van Amsterdam deed uitspraak in de zaak die bezorger Sytze Ferwerda had aangespannen tegen misdaadgroep en Slavendrijver Deliveroo. De multinational heeft per 1 februari jongstleden, alle bezorgers in loondienst vervangen door schijnzelfstandigen, die van de honger geen ontlasting meer hebben.

SP-Kamerlid Bart van Kent: ‘De enige reden dat Deliveroo alleen nog met de ‘VVD-schijnzelfstandige’ werkt, is om bezorgers uit te knijpen en onder de verantwoordelijkheden uit te komen die bij werkgeverschap horen. Om te voorkomen dat andere ‘VVD-bedrijven’ het misdadige  voorbeeld van Deliveroo dreigen te volgen, kunnen we niet wachten totdat de corrupte en laffe DDR66 Minister Koolmees ergens in 2020 of later met zijn nieuwe wet komt. Hij moet per direct de huidige ‘Slaven-wet repareren’ om de race naar de bodem te stoppen!’

Steve Brown kaartte de ongelijkheid en armoede in A’dam al aan(video).

 

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.