Kabinet Rutte3

Waar zijn de ‘Bral–verslagen’ van Trutje Rutte en ‘PLO-D66 –Kaag-Anis al-Qaq’’ ontmoeting Trump.

(door tony en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Trump Says His ‘War Mongul-Critics’ and there MSM Want War With Russia(Video).
Sinds de Helsinki Top krijst de Westerse ‘War-Mob MSM’ en hun ‘Dutch Outlet de Staats NOS (Video)‘om het gesprek verslag van Nobelprijs kandidaten Trump en Poetin. Maar zijn de onderdanige gespreksverslagen van het USA uitje van ‘Trutje Rutte’ en ‘Fatah-PLO-D66-Sigrid-Anis al-Qaq’al publiek geworden? Daar horen wij de MSM en de Staats NOS niet over.Zou die PLO-Fatah- D66 DDR66-kech ook een instagram hebben? De meesten wel, maar misschien moet ik bij haar de Arabische versie downloaden.

Helsinki Top: Trump als ‘Gandhi -Staat-man voor Wereldvrede gelynched door de Westerse Pers(video).

#Helsinki-Top: Russische internettrollen ook in NL actief’ volgens Haatzaaiende ‘NRC-hoofdredacteur Vandermeersch’(video).

Een trip naar de US of A en een ontmoeting met mr Big Trump himself. Waar blijven de stoere verhalen. Waar blijft het goede nieuws en de foto’s. Helaas zonder ‘PLO-Fatah-hoofddoek’ (of Mark moet er een gedragen hebben), want die foto’s zijn goud waard. Op een gegeven moment is/ wordt het plaatje bizar, absurd, dan gaat het richting komisch. Maar net niet, Sigrid.

D66 ‘Fatah- Kaag-Anis al-Qaq’ en Parool ‘Moordenaar’-Vugts mochten ‘Haring happen’ bij Jinek na onderdanig, slijm bezoek aan Trump(Video).
Je kan er een paar goeie grappen mee maken en die kunnen wel humoristisch zijn.Maar ook dat net niet, het leed wat die D66 DDR66 theedoek probeert te verdoezelen is te grof. Te triest en onmenselijk. Te ‘Kaag-Anis al-Qaq’. Te ‘PLO-Fatah ‘voor Trump en die meegereisde (Shell)- ceo’s heb ik ook nog geen selfies zien plaatsen. Of over juichende deals horen praten. Raar, maar waar. Raar.. op bezoek bij de President van het kapitaalkrachtigste land ter wereld, daar moet toch wel iets goed voor ‘VOC-Nederland’ en winstgevend voor je werknemers ( slaven) uitkomen. Raar.. De regering usa is eigenaar van de NSA. En de CIA, en de FBI. Die allemaal al decennia zwaar over de grens van het recht en fatsoen gaan om mensen te bespieden of uit te pluizen. Nu is het leger ook nog eens de werkelijke wet gaan bepalen. USA zit al in een noodtoestand, per decreet Trump.

Ze weten alles.

Maar wij nog niet. #release the memo. Transcripts usa vakantie van die twee  ‘US-Killer Elite’ kechs Rutte& D66 ‘Fatah- Kaag-Anis al-Qaq’(Video).

4 antwoorden »

 1. Trump tegen min S. Kech el Kaag (alde en moslim).

  Zijn de gespreksverslagen van het usa uitje van Trut en Sigrid al publiek geworden!?

  Zou die kech ook een instagram hebben? de meesten wel, maar misschien moet ik bij haar de Arabische versie downloaden.

  Een trip naar de US of A en een ontmoeting met mr Bigs himself. Waar blijven de verhalen. Waar blijft het goede nieuws en de foto’s. Helaas zonder hoofddoek (of mark moet er een gedragen hebben), want die foto’s zijn goud waard. Op een een gegeven moment is wordt het plaatje bizar, absurd, dan gaat het richting komisch. Maar net niet, Sigrid.

  Je kan er een paar goeie grappen mee maken en die kunnen wel humoristisch zijn. Maar ook dat net niet, het leed wat die theedoek probeert te verdoezelen is te grof. Te triest en onmenselijk. Te Kaag.

  En die ceo’s heb ik ook nog geen selfies zien plaatsen. Of over juichende deals horen praten. Raar.

  Raar.. op bezoek bij de president van het kapitaalkrachtigste land ter wereld, daar moet toch wel iets goed voor Nederland en winstgevend voor je werknemers uitkomen. Raar..

  De regering usa is eigenaar van de NSA. En de CIA, en de FBI. Die allemaal al decennia zwaar over de grens van het recht en fatsoen gaan om mensen te bespieden of uit te pluizen. Nu is het leger ook nog eens de werkelijke wet gaan bepalen. USA zit al in een noodtoestand, per decreet Trump.

  Ze weten alles.

  Johm Peter Dalgliesh, hoof VN/ UN massa kinderverkrachter en handelaar. De deepstate/schaduwmacht is een globale groep criminelen met mooie deugende baantjes en posities. Daar, netals hier.

  Dalglieh heeft wraak genomen en is iedereen erbij gaan lappen.

  Like

 2. Als er maar weer geld naar de ontwikkelingslanden gaat en de invloedssfeer naar de wereld vergroot wordt, want voor deze opdracht van de Nwo wordt alleen geluisterd?

  Like

 3. Dr. Steve Pieczenik About Obama and the Putin,Trump Helsinki Peace Summit

  US Military Child Sex Trafficking Whistleblower Exposes The United Nations & The U.S. State Department

  The Facts: Ex Nebraska policewoman, Kathryn Bolkovac, who served as a UN peacekeeper and worked under DynCorp, a military contractor, where she learned about elite level sex trafficking involving the UN, the State Department & Military exposes the truth.

  What she discovered was horrific. For example, when she arrived in Bosnia, she was shocked to discover military officers involved in human trafficking and forced prostitution, with ties to the United Nations as well as the U.S. State Department. Let me remind of the first paragraph of this article, with regards to the State Department. Lees meer: https://www.collective-evolution.com/2018/07/14/us-military-child-sex-trafficking-whistleblower-exposes-the-united-nations-the-u-s-state-department/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.