Elitaire Misdaad

‘DDR66-Minister-Bilderberg-Ollongren’ gaat Noord Koreaans voor einde online Persvrijheid onder het mom van ‘Nepnieuws’.

 (van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Corrupte Minister van Binnenlandse –Corrupte-Zaken ‘Jonkvrouw-Bilderberg-Ollongren’ is voor een geheime hoorzitting(Video) met grote internetbedrijven zoals Facebook om ‘Nepnieuws’ Noord Koreaans aan te pakken. Dat bralde ze in het staatstelevisieprogramma het reactionaire WNL op Zondag en op ‘dr. Goebbels- Staatszender NPO 1’. “Ik ben in het geniep in gesprek met Facebook en Noord Korea.We willen samenwerken om te zorgen dat we iets tegen heimelijke beïnvloeding kunnen doen als dat niet van ons of onze Staats-NOS en/of de ‘NATO-D66-NRC ‘ en/of de ‘NSB-Telegraaf’ en/of het ‘Godsdienstwaanzinnige(SGP&CU)- Trouw'( prijst de Moordende White Helmets de Hemel en Volksbuurten in(Video)) en/of de bejaarde ‘GOED MENSEN- Volkskrant'(Video) en/of het ‘bejaarden-PvdA-mannen-Vod Het Parool ‘ afkomstig is en we kunnen wel wat leren op dat gebied van de Noord Koreaanse democratie met hun (geen) Persvrijheid en (geen) Democratie en (geen) referendum en iedereen afluisteren( en martelen en vermoorden) .

Taxfree-Shell-Graai King Willem’ en zijn Hofdame Ollongren worden tijdens Bilderberg uitgemaakt voor Moordenaars en Maffia. Daar is in de toekomst een vergunning voor nodig.

 

Schaamteloze Ollongren : Genootschap van Hoofdredacteuren(Video) zouden kunnen beoordelen wie een vergunning krijgt. D66 DDR66 Minister Koolmester maakt ‘Slaven’ legaal met ‘VVD-schijnconstructieVideo) en daar is ook al geen ‘Ollongren- vergunning’ voor nodig.

‘Christelijke’ Grapperhaus keurt taseren demente Opa en Moorden(Video) door zijn politie goed!
Onlangs kwam het ‘dr. Goebbels-Staats- Centraal Planbureau’ met aanbevelingen om ‘Nepnieuws’ op het internet tegen te gaan. Het corrupte Staats-CPB stelt voor om alleen aanbieders op het internet toe te laten die een vergunning hebben gekocht bij de Staat en die krijgen zij alleen als ze o.a. achter ‘Taxfree-Shell-King Willem’ en het ‘Shell-regiem van Rutte’ staan. “Dat lijkt me een goed idee, al die websites die o.a.  gemene berichten verspreiden dat mijn grote Leider Pechthold dat Penthouse cadeau heeft gekregen omdat hij een Elite-schandknaap was en niet de ‘D66 waarheid’ meldt dat hij dat flatje ( €130-200.000 waard) heeft gehad omdat hij de alleen maar de plantjes water had geven moeten op zwart, geen vergunning van mijn commissie. ”, bralt de D66-DDR66 Minister namens haar King Willem en Boss Rutte, die walgen van persvrijheid en democratie en Referendum (Wil van het Volk). ‘Jonkvrouw Ollongren’ verdedigde in het verlengde van het voorgaande die opvatting dat ook het afschaffen van het raadgevende Referendum en de ‘Big Brother is watching you Sleepwet’ die iedere Nederlander 24/7 tot in zijn gat kan kijken goed is voor haar  democratie. Ze kan zich voorstellen dat op Europees niveau door de ‘Killer-Elite’ Noord Koreaanse maatregelen genomen worden. De vicepremier loopjongen van King Willem &Bilderberg en ‘Taxfree-Shell-Rutte’ pleit voor een eerlijke en onafhankelijke toets bij het verspreiden van berichten via het internet. “De overheid mag niet bepalen wat de inhoud is ,maar dat laten wij doen door een commissie waarvan wij de leden benoemen. Ik denk bijvoorbeeld aan de onafhankelijke  leden van het Genootschap van Hoofdredacteuren Video) .”

‘Taxfree-Penthouse –Pechthold’ beledigd en discrimineert Russen en liegt er op los en Bankier-Gangsters’ vermoorden 15 miljoen mensen per jaar en willen altijd oorlog en daar is geen vergunning van Ollongren voor nodig.
Ook ging de ‘DDR66 Minister’ in op de uitspraken van de Russische ambassadeur Alexander Shulgin. De ambassadeur zei vrijdag bij de Staat-NOS dat er van Russische inmenging geen sprake is en dat het eerste bewijs nog moet worden geleverd en daar heeft hij gelijk in. Volgens de DDR66 minister is dat Noord Koreaans onjuist en wij gaan voor Oorlog en boycotten van de Russen (net als Hitler)(Video). “Het verbaast me niet dat een Russische diplomaat zegt dat Rusland niet aan heimelijke beïnvloeding doet, want de ‘US-Killier-Elite’ doet het ook al jaren in bijna alle landen en zelfs bij Merkel(Video), maar dat hoort u mij niet zeggen. De Russen zeggen ook dat hun sporters geen doping gebruiken( Westerse Sporters gebruiken bijna geen doping volgens Ollongren &Co) en dat onze Pechthold hun beledigd en discrimineert. De ambassadeur werkt in opdracht van de Russische autoriteiten net als onze (corrupte)-ambassadeurs  dat doen .” Volgens de DDR66-Minister moeten we niet willen dat andere landen en de Vrije onafhankelijke website, zoals Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en De Stem van de Straat Amsterdam-Noir onze (corrupte) samenleving met extreme ongelijkheid en schreiende armoede en uitbuiting proberen te beïnvloeden. Stel je voor dat de 3 miljoen mensen die op financieel omvallen staan Wakker Worden dan is het leed niet te overzien voor mij en ‘Shell-Rutte&Co’ en King Willem, Heil de censuur, Heil mijn Sleepwet, Heil ‘Taxfree-Shell-D66’, Heil Noord Korea!!!!!!!!!! .

9 Mei Victory Day:Dat we nooit mogen vergeten wie ons bevrijd heeft(Video). De Russen!

20 antwoorden »

 1. Vloek nog eens vloek

  Zaagsel je denk je isoleer de eilanden je heb de hebrew vloek op je en dat gaat niet weg hoor !
  Zelf de wikipedia heb je laten veranderen net mabel los van god !

  Jullie krijgen wat je verdiend te krijgen

  Help niet Vervloek jullie zijn helemaal niet van adel gekke mensen houden jullie in stand maar, de lange arm van ons voorouders en ons schepper kan je niet tegen houden !

  Niet eens Nimrod heeft het gekregen, dus niet pas op je weet nooit wanneer de hand ons schepper toe slaat. Kijk wat je doe met iets waar je helemaall geen recht heb om te doen zaagsel !

  Like

 2. alex , rutte enz

  Hold not thy peace, O God of my praise;

  2 For the mouth of the wicked and the mouth of the deceitful are opened against me: they have spoken against me with a lying tongue.

  3 They compassed me about also with words of hatred; and fought against me without a cause.

  4 For my love they are my adversaries: but I give myself unto prayer.

  5 And they have rewarded me evil for good, and hatred for my love.

  6 Set thou a wicked man over him: and let Satan stand at his right hand.

  7 When he shall be judged, let him be condemned: and let his prayer become sin.

  8 Let his days be few; and let another take his office.

  9 Let his children be fatherless, and his wife a widow.

  10 Let his children be continually vagabonds, and beg: let them seek their bread also out of their desolate places.

  11 Let the extortioner catch all that he hath; and let the strangers spoil his labour.

  12 Let there be none to extend mercy unto him: neither let there be any to favour his fatherless children.

  Like

 3. Baron Abraham Edmond Benjamin James de Rothschild (19 August 1845 – 2 November 1934) was a French member of the Rothschild banking family. A strong supporter of Zionism, his large donations lent significant support to the movement during its early years, which helped lead to the establishment of the State of Israel.
  The father of King Willem Alexander; Prince Claus of the Netherlands was a member of the Nazi Wehrmacht and Willem’s grandfather Prince Bernhard of Lippe-Biesterfeld was a member of the Nazi Sturmabteilung. Leffmann Behrends was a Court Jew banker that served the House of Hanover. Prince Ernest Augustus of Hanover was senior lieutenant in the Nazi Wehrmacht defense force. His grandson also named Prince Ernst August of Hanover’s godfather is Rolf Sachs who is a Swiss banker and German industrialist. Rolf Sachs father Gunter Sachs was an associate of high level Nazis and his grandfather Willy Sachs was a financier for the Nazis and member of the Nazi paramilitary group. The German Sachs clan are both Jewish and Christian. Prince Friedrich Ferdinand of Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glucksburg was a major in the Nazi army and awarded the Knight’s Cross of the Iron Cross. Prince Heinrich of Sayn-Wittgenstein was a Nazi fighter pilot. Prince Friedrich Josias of Saxe-Coburg and Gotha was a Nazi officer in the Wehrmacht. Prince Bernhard of Saxe-Meiningen was accused of being part of a Nazi conspiracy and later fled to Italy. Rudolf Hess was a high level Nazi politician and likely related with the German House of Hesse which employed the Rothschild family as Court Jews. Ludwig Bamberger was a Jewish banker and member of the Riechstag working for these same noble families that later became involved with the Nazis. Philipp the Landgrave of Hesse was a member of the Nazi Party. King Edward VIII of England was a strong Nazi supporter and friend of Adolf Hitler. The Nazis persecuted anyone who opposed their fascist regime. There were even Jewish Nazis called Mischlings. The Nazi general Hermann Goring and Nazi officer Hermann Balck were Knights of the House Order of Hohenzollern. The Goldschmidt-Rothschild family are Jewish bankers that were established as barons by the House of Hohenzollern.

  Like

  • Van 1954 tot 1976 was Bernhard voorzitter van de Bilderbergconferentie. Deze internationale politieke groepering, waarvan de samenstelling enigszins homofiel varieert, komt jaarlijks bijeen om onder strikte geheimhouding te praten over afzetting van regeringen en oorlog voeren.

   Like

   • in opdracht van nazi bernhard
    In de nacht van 22 op 23 januari 1950 viel de APRA Bandoeng aan. Ook enkele honderden gedeserteerde KNIL-militairen namen aan de aanval deel. Het doel van de staatsgreep was om het Indonesische leger uit te schakelen, de regering van president Soekarno omver te werpen en te vervangen door een nieuwe regering, die het bestaan van de deelstaten zou respecteren. Westerlings volgelingen wisten Bandoeng in te nemen, waarbij aan de zijde van het Indonesische leger ongeveer 100 doden vielen, maar daar bleef het bij. Door een slechte planning ging de staatsgreep als een nachtkaars uit. Raymond Westerling wist, geholpen door Nederlandse militairen, met een watervliegtuig naar Singapore te ontsnappen.

    Like

  • boter op je hoofd, misschien, maar in dit geval wel met de essentiele details, zoals waarom werd afgelopen zaterdag (waarom op zaterdag) de datum van de eerste rechterlijke FISA aanvraag zwart gemaakt ?

   Like

 4. “Q” Deep States (Social) Media Outlets in Full Panic Mode

  First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi

  MSNBC “Debunks” #QAnon & Pizza “Conspiracy Theory, Nonsence”

  Lees meer: https://qanon.pub/

  Like

   • @rmstock.

    Weet niet of jij of meer mensen het merken, maar we zijn als globale movement in de 4e dimensie geschoten. Voelen/ registreren wat er gaat komen of al is. Ik denk dat wereldwijd mensen in de elecktriciteit om de aarde heen connecten en op die manier informatie gedeeld wordt. Zonder kabel of apparatuur, gewoon via energie.

    Hoogstwaarschijnlijk is of heeft Tesla de sleutel/ uitleg voor deze vorm van wereldcommunicatie en moet je het daar zoeken.

    maar de connect is real. Alles is bekend, ook al wordt het niet gehoord of gezien of gevoeld, het wordt geregistreerd door patriotten. Wereldwijd.

    Bovenstaande filmpje kwam ik teveel herkenbare informatie tegen. Niet dat Bijbelse maar andere ontwikkelingen. De info is wanneer je op de juiste (relaxte) vibraties zit gewoon beschikbaar, dat het een tijd later pas in het nieuws of media komt is alleen maar voordeel voor de Souldiers en truthwarriors.

    De Army of the Holy remnants is geen nieuws meer voor mij. Die is er altijd geweest en zal altijd zijn.

    De harde kern. Bless.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.