Elitaire Misdaad

Van Dam gefaald als politicus& NPO Bestuurder, maar geslaagd als ‘PvdA-Zakkenvuller’.

(van onze PvdA-Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Staats-NPO’ in duistere greep van anti-democratische D66 Ollongren&lubach en PvdA Martijn van Dam(Video).
Waar is corrupte ‘Staats-NPO-bestuurder’  ‘Zakkenvuller Martijn van Dam’( PvdA-hoertje)? Dat is de vraag die ons al tijden en nu ook velen in Hilversum bezighoudt. Van Dam is corrupt oud-Kamerlid van de’ Moorlag-Koppelbaas& Postema-Zakkenvullers PvdA(Video)’. Hij voerde voor die gewetenloze partij het woord (altijd met leugens) over100 procent gesubsidieerd ‘dr. Goebbels-Staatsmedia’ en de ‘Media-Maffia Pulp ‘van ‘Maffiaboss John de Mol’&’#Metoo zoon Johnny de Mol’. Hij deed bij de ‘Staats-Bral Miljonair’ de zelf verklaarde ‘Junkie&#Metoo-Pedo- Matthijs van Nieuwkerk’ in DWDD zelfs een gooi naar het leiderschap van zijn splinter partijtje, maar wist in het populaire bejaarde ‘Grachtengordel –Maffia-programma’ niet bepaald te overtuigen. Net zo min dat hij als corrupte, doortrapt Bestuurder lijkt te slagen. Hij is wel geslaagd als Zakkenvullende BOBO. Televisie is een genadeloos medium in handen van de Heersende Klasse

‘Banencarrousel Martijn van Dam’: Alles onder controle met zoveelste brand in Varkens ‘Bio-Auschwitz-Industrie’(Video).

De‘PvdA-Hoer Martijn van Dam’ is een corrupte beroepspoliticus zonder noemenswaardige maatschappelijke en bestuurlijke ervaring en zonder geweten.En toch (of juist misschien wel daarom) werd hij op de valreep van zijn verrotte politieke carrière beloond met een staatssecretariaat op Landbouw waar de misdaden gepleegd jegens dieren en milieu door de voor het merendeel ‘Christelijk’-(incest)-Boeren(Video)‘ schokkende vormen hebben aangenomen. Een tamelijk ongevaarlijke post voor iemand zonder ervaring op de ‘Bio-Industrie boerderij’, maar dat liep anders. Van Dam was als staatssecretaris van de ‘VVD Godfather Rutte’ en zijn PvdA’NSB loopjongen Asscher’ verantwoordelijk voor o.a. een Voedselschandaal en het afbranden van veel ‘Mega-Varkenstallen’ die niet onder doen voor Auschwitz. Onze eieren bleken massaal behandeld met een giftig goedje, fipronil genaamd en daar konden ze in Den Haag( het Misdadige  Binnenhof) onmogelijk Poetin de schuld van geven.Ook konden ze het in Den Haag niet afdoen als ‘Nepnieuws'(Video) van het vrije Internet.

Van Dam inmiddels steng bewaakt door de Politie van de ‘CDA -Minister Gestapo-Genraal Grapperhous'(Video).

ruwelijke undercoverbeelden laten zien hoe jonge eenden worden mishandeld door ‘Christelijke’ Fokkers(Video).

Fabriek des Doods onder CU-incest- Minister Schouten en ‘PvdA-hoer- Van Dam’.
Het leidde tot een hoop commotie(kuch) en alles bleef verder bij het oude. Konden we de eieren nog wel eten? Nee, natuurlijk niet. Het hoe zit het tot vandaag de dag met de Varkens- knallers en de ‘Mega –Plofkipfabriek’ van éeen van de rijkste Maffia boss uit de Oekraïne? En zo stortte tijdens het corrupte en laffe misdadige bewind van Martijn van Dam bijna de hele Nederlandse misdadige pluimveesector van de ‘SGP&CU-incest-Bijbelbelt’ in elkaar. Mede een gevolg van gebrekkige communicatie rondom de voedselaffaire door de slaafse en corrupte diensten van Van Dam. De Kamer wilde het naadje van de kous weten(kuch). Maar nog, voordat de staatssecretaris – inmiddels demissionair – het parlement fatsoenlijk tekst en uitleg kon geven over de ‘misdaad-affaire’ was hij al als een Dief in de nacht vertrokken naar een ‘Graai&Naai- baantje’ bij de ‘Vuilnis-dump- plaatst voor Ratten in pak'(Video) de Staats-NPO. Martijn van Dam werd lid van de corrupte’ dr. Goebbels- Raad van Bestuur van de NPO’. Hij kreeg de zogenoemde programmaportefeuille dat verantwoordelijk is voor het Staats Nepnieuws. Daarmee werd de voormalig mediawoordvoerder eindverantwoordelijk voor het dr. Goebbels  beleid van de landelijke publieke omroep. Ook voor deze functie beschikte hij niet over de benodigde ervaring en dat is ook geen vereiste voor het extreme corrupte Banencarrousel. Zijn CV( strafblad) sloot slechts in beperkte mate aan op een zorgvuldig opgesteld inhoudelijk functieprofiel. Als criminele en opportunistische  ‘PvdA-beroepspoliticus’ had hij namelijk veel verstand van als Kamelion te operen, maar het maken van innovatieve programma’s hoorde daar niet bepaald bij. Toch werd Van Dam binnengehaald voor de portefeuille Mediaportfolio en Distributie bij de NPO. Tot verbazing van vele direct betrokkenen en ons.

Kamer verbijsterd om ‘Eier-Maffia-schandaal’, maar niet over Banencarrousel van Van Dam en zijn PvdA ‘Gabbers in Crime’ .
Dat het raar kan lopen in een ‘PvdA-mensenleven’ bleek niet lang daarna. Want net als in het geval van het eierschandaal op het misdadige ministerie van Landbouw krijgt de  corrupte Top PvdA-politicus ook bij de NPO al snel een echte crisis op zijn bestuurlijke bordje.De Staats-NPO( 960 miljoen euro subsidie per jaar)  moet namelijk 62 miljoen euro bezuinigen vanwege tegenvallende reclameopbrengsten, omdat alleen nog maar bejaarden naar de hersenspoel Tokkie-programma’s kijken. Dat is ongeveer het totale budget van NPO3. Veel geld dus, dat gevonden wordt door te schrappen in de programmering. We hebben het allemaal kunnen lezen: Andere Tijden, Tegenlicht en Brandpunt+ zijn enkele zeldzame kritische journalistieke programma’s, die (deels) het veld moeten ruimen.Net als tijdens de eiercrisis kiest Van Dam als eindverantwoordelijk bestuurder ook nu voor een laag profiel in de ongekend roerige periode voor de  dr. Goebbels-publieke omroep. Terwijl overal in de samenleving emotioneel wordt gediscussieerd over de programmatische keuzes die worden gemaakt, bevindt NPO-bestuurder Martijn van Dam zich volkomen onder de radar. Zoals bij bovengenoemde programma’s. De oud-staatsecretaris lijkt een kind dat z’n handen voor z’n ogen doet en dan denkt dat niemand hem kan zien. Totaal onzichtbaar. Van Dam speelt in de maatschappelijke discussie over de keiharde ingrepen in de journalistieke programmering van de Staats-NPO geen enkele rol. Gevolg is dat de Staats-NPO wordt overladen met kritiek en ogenschijnlijk onbegrepen aan de zijlijn staat van een verhitte dialoog over welke programma’s het bestaansrecht van de publieke omroep vormen. En dat is dramatisch, want juist een publieke omroep onder vuur moet steeds weer uitleggen waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. En dat is – leuk of niet – het werk van Martijn van Dam. Bij de Staats-NPO leidt dit op de werkvloer inmiddels tot de nodige onrust. Van Dam heeft zelfs een bijnaam gekregen van zijn medewerkers die zijn passieve houding en gebrek aan kennis van het televisie-vak met lede ogen aanschouwen: De ‘PvdA-Hoer-ambtenaar’. Opiniemaker Marianne Zwagerman klapte hierover al eerder uit de school na een bezoekje aan het verrotte’ #Metoo- Mediapark’.

Kamer verwerpt PVV-verzet tegen Marcouch en ‘PvdA –Banencarrousel’.
En wie zijn oor op dit moment te luisteren legt bij de het voor het merendeel corrupte omroepdirecteuren hoort eigenlijk hetzelfde; “Van Dam, die PvdA-Hoer? We zien hem niet, we horen hem niet. Hij staat om 17.00 uur met z’n tasje in de lift op weg naar huis. Niemand neemt Martijn hier serieus. Hij is een Nep en Fop-technocraat die alleen maar vage taal bralt en een ras beroeps PvdA-hoertje,” zegt één van hen. Er wordt inmiddels in eveneens corrupte kringen van omroepdirecties openlijk gespeculeerd over het vertrek van Van Dam, die wordt gezien als een totale PvdA-misfit.Als het alleen zou gaan om het functioneren van Martijn van Dam als kakelvers omroepbestuurder was dit allemaal niet zo erg. Iedereen verdient een kans. Ook als het wat langer duurt. Maar gedurende een grote bezuinigingsronde en de daarmee gepaard gaande maatschappelijke onrust zou je hopen dat juist de programmatisch bestuurder continu bezig is met het uitleggen van keuzes. Waarom wel Andere Tijden en niet de voetbalwedstrijden van Oranje? Martijn zou het moeten weten. Dat Van Dam niet voor kiest voor die openheid is schadelijk voor het laatste restje  vertrouwen van (bejaarde) burgers in de  verrotte publieke omroep., maar hij kan niet anders. Dat is wat hij zijn hele leven heeft gedaan bij de PvdA-hoertjes.Het leidt ertoe dat beslissingen niet worden begrepen en dat het (niet bestaande) draagvlak voor een sterke en brede publieke omroep in Nederland in rap tempo afneemt. De ‘kwestie  PvdA Hoer-Van Dam’ gaat ons daarom allemaal aan.

Steve Brown komt in verzet tegen de Oekraïense Maffia en wordt aangevallen door de politie van van de corrupte  ex VVD Minister Gangsterin Hennis en een dronken Bolle GroenLinks Rechts provocateur(Video).

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.